Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 494622
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

3. Cal indicar que, en el cas de l'esmena de deficiències, la data de presentació de la documentació de l'esmena és la que estableix l'ordre per resoldre l'expedient, i, en el cas de la presentació de l'aclariment, és la data de registre de la sol·licitud la que determina l'ordre de prelació.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

Observacions

MOVESIII-2526/2021

AUNIQUE MALLORCA REAL ESTATE SLU

***4308**

En el document 1 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa sol·licitant, les dades específiques, els punts 4,5 i 6 i l'exposició i motiu de la sol·licitud. És necessari presentar document identificatiu del representant legal de l'empresa per poder acarar la signatura. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". En el document 6 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa sol·licitant. En el document 7 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa sol·licitant. En el document 8 cal emplenar les dades del representant legal de l'empresa sol·licitant.

 

MOVESIII-3375/2021

MUNTANER GARCIA, MARIA

***2213**

L'empresa instal·ladora que apareix al pressupost no coincideix amb la indicada al document 5.

 

MOVESIII-4556/2021

MILANO VELASQUEZ, LUISA TERESA

***0852**

Cal aportar el document 1 degudament signat i emplenat amb les dades actuals del DNI del sol·licitant. Cal aportar el pressupost/factura amb les dades actuals del DNI del sol·licitant. Cal aportar el document 5 degudament signat i emplenat amb les dades actuals del DNI del sol·licitant.

Aclariment

MOVESIII-4635/2021

GARCIA GUELPI, JUAN

***2749**

Al document 5 falta la signatura del sol·licitant de l'ajut.

 

MOVESIII-4665/2021

MACHADO & MARSOC, SOCIEDAD LIMITADA

***6750**

Al pressupost cal indicar l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física. A més, ha d'aparèixer la potència del carregador. Cal presentar el document 5 signat pel sol·licitant i omplir les coordenades "UTM X", "UTM Y".

 

MOVESIII-4755/2021

MAS ROIG, PERE

***9938**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. Cal aportar document 4: declaració de mínimis (autònoms).

Aclariment

MOVESIII-4878/2021

REYNES CARRERAS, RAMON JUAN

***0214**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

Aclariment

MOVESIII-6311/2021

BAUZA CAPELLA, PEDRO

***3974**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7). Cal indicar també la inversió i la ajuda sol·licitada (primera pàgina del document). Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6312/2021

RODABOATS SL

***8510**

Cal presentar el model 1 de sol·licitud signat pel representant legal de l'empresa. És necessari presentar el NIE o passaport del representant de l'empresa. S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents.

 

MOVESIII-6315/2021

BAÑON TOMAS, RAUL

***9957**

És necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant. Cal aportar el document 5 signat també pel sol·licitant. A aquest mateix document, el representant de l'empresa instal·ladora indicat no és el mateix que el què signa. Aclarir aquesta divergència.

 

MOVESIII-6316/2021

GUARDIOLA NICOLAU, ANDREU

***7081**

Cal aportar certificat d'empadronament.

Aclariment

MOVESIII-6317/2021

SANTOS OJEDA, GASTON GABRIEL

***9517**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant. Cal aportar el document 5 signat i segellat pel sol·licitant i per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-6318/2021

MORA RECARTE, ANTONIO

***3677**

És necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària.

 

MOVESIII-6322/2021

RIERA RAMOS, MARCOS

***9921**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6324/2021

VALERO CAMPS, MARTA

***9469**

Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6325/2021

AUTOMATISMOS ELECNA SL

***6978**

En la sol·licitud ha de figurar el representant legal de l'empresa i ha de ser qui signi la sol·licitud. Cal indicar al document 1 si hi ha rènting (a la sol·licitud telemàtica no consta). Cal presentar el Doc. 1 amb signatura vàlida. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

 

MOVESIII-6330/2021

COSTA MARTINEZ, JAVIER

***1371**

La factura del vehicle presentada ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". A més, la factura indica que es tracta d'un vehicle de demostració. Per això, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 

MOVESIII-6336/2021

SUSHI SANTA EULALIA SL

***9653**

Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6338/2021

AGRICOLA FORESTAL MALLORQUINA SLU

***4007**

A la sol·licitud, cal aclarir si el sol·licitant es tracta d'una empresa, ja que ha marcat el punt 4 i la absència d'activitat comercial de la declaració responsable del document 1, però ha marcat "persona física" a les dades específiques. A més, cal complimentar les caselles de "inversió sol·licitada" i "ajut sol·licitat". El pressupost presentat no es troba identificat amb un número.

 

MOVESIII-6339/2021

WEBER, CHRISTINE

***2345**

La signatura del sol·licitant al document 1 no coincideix amb la del seu document identificatiu. A la sol·licitud indica que es tracta d'un rènting, però l'autorització provisional de circulació indica que no. Aclarir aquest tema. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2023 del vehicle per desballestar. El document que s'ha presentat és la carta de pagament, però no demostra que estigui pagat. La signatura del sol·licitant al document 6 no coincideix amb la del seu document identificatiu. La signatura del sol·licitant al document 7 no coincideix amb la del seu document identificatiu. La signatura del sol·licitant al document 8 no coincideix amb la del seu document identificatiu.

 

MOVESIII-6341/2021

MALBERTI MORAGÓN, CARLOS

***5578**

El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6348/2021

JUTLANDIA BLANCA DE TURISMO, S.L.

***2637**

En el document 1 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 5 falta la firma del representant legal de l'empresa sol·licitant. En el document 6 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 7 falta la firma del representant legal de l'empresa. En el document 8 falta la firma del representant legal de l'empresa.

 

MOVESIII-6349/2021

MERCHANDISING IBIZA S.L.

***7836**

En el document 1 cal emplenar degudament les dades del representant legal de l'empresa (no l'autoritzat per fer el tràmit) i també ha d'estar signat pel representant, no per l'autoritzat. És necessari acreditar documentalment la representació del sol·licitant a l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir a nom de l'empresa sol·licitant, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6350/2021

ORBANEJA JIMENEZ, JUAN JOSE

***0096**

En el document 1 cal indicar la inversió amb IVA i l'ajuda sol·licitada i cal emplenar els punts 5 i 7. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6351/2021

CREAM DISSENY I OBRES SL

***9955**

Cal aportar còpia del DNI del representant actualitzat. En el document 5 falten les dades i la firma de l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-6352/2021

CRESPI BESTARD, GABRIEL

***1110**

Falta còpia del DNI actualitzat. L'emplaçament que apareix al pressupost no coincideix amb el del document 5 ni del tràmit telemàtic. En el document 5 falten les dades i la firma de l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-6354/2021

ARREBOLA MOLINA, JOAQUIN

***8071**

En el document 1 s'indica que no és autònom, però sí que té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. En el cas d'autònoms és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 

MOVESIII-6355/2021

QUETGLAS MARTORELL, PERE

***2232**

En el document 1 indica que no és autònom, però sí que té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. En el cas d'autònoms, és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 

MOVESIII-6356/2021

SOFT-LINE INFORMATICA, SLU

***4562**

Cal aportar escriptures completes de la denominació actual.

 

MOVESIII-6359/2021

VILLALONGA RAYO, PEDRO JUAN

***9065**

En el document 1 indica que no és autònom, però sí que té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. En el cas d'autònoms és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria.

Aclariment

MOVESIII-6361/2021

MUELLER, PETER

***7331**

És necessari presentar certificat d'empadronament per a acreditar la residència a les Illes Balears. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

 

MOVESIII-6362/2021

SALOM POL, MARIA MAGDALENA

***1616**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any de titularitat del vehicle per desballestar. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6363/2021

IBEROSTAR LEASING SLU

***8602**

Cal aportar el document 5 signat també pel representant legal de l'empresa sol·licitant.

 

MOVESIII-6365/2021

FIORENTINI, UMBERTO

***6213**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6367/2021

ERANOVUM E-MOBILITY 101, SL

***9628**

Al Doc 5, cal complimentar les dades de l'empresa instal·ladora, que també ha de signar el document. S'ha d'indicar el número RII.

 

MOVESIII-6368/2021

GARCIA TAIBO, OLALLA

***6851**

Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-6369/2021

MASCARÓ GARÍ, JUANA

***1576**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant., Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6372/2021

VALLS MASCARÓ, ESTEVE

***8589**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar el pressupost/factura per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6374/2021

HORRACH CONTRERAS, ANTONIO

***1802**

Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

 

MOVESIII-6375/2021

BALAGUER BALAGUER, JOSE

***7573**

En el document 1 cal indicar si té activitat mercantil i comercial i falta la firma del sol·licitant. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6376/2021

LOPEZ BERMUDEZ, SERGIO

***3160**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. Falta document 4: declaració de mínimis

 

MOVESIII-6378/2021

CARDONA TORRES, JOSE MIGUEL

***4726**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 

MOVESIII-6382/2021

TORRES RIBAS, MARGARITA

***5770**

Cal identificar el tipus i potència del punt de recàrrega al pressupost. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6385/2021

LOPEZ BERMUDEZ, SERGIO

***3160**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis.

 

MOVESIII-6386/2021

BOIX GALVEZ, ELENA

***3427**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar certificat d'empadronament, Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6387/2021

CERDA FERRER, ANTONI

***2326**

En el document 1 el núm. de compte bancari no coincideix amb el del tràmit telemàtic. Aclarir quin és el correcte. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6390/2021

K10 GLOBAL MOBILITY MALLORCA SL

***9911**

S'ha d'aportar la documentació acreditativa de les facultats de representació de la persona que formuli la sol·licitud d'ajut com a representant d'aquesta, inscrita degudament, si escau, en els registres públics corresponents. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6)degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Al document 8 han d'estar degudament emplenades les dades del representant de l'empresa sol·licitant.

 

MOVESIII-6391/2021

CAPO FONS, JAIME

***9419**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6397/2021

RAMIS GARCIA, MARIA ELENA

***7391**

En el document 1 no s'ha marcat la casella de repte demogràfic, però sí que es demana l'increment per aquest supòsit.

Aclariment

MOVESIII-6398/2021

CALDENTEY MESTRE, NADAL

***7758**

En el document 1 s'indica que no és autònom, però sí que té activitat mercantil i comercial. Aclarir aquesta divergència. Cal aportar còpia del DNI actualitzada. En el cas d'autònoms, és necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. En el cas d'autònoms, és necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis.

Aclariment

MOVESIII-6399/2021

BAUZA BONET, ANDREU

***9489**

Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar certificat d'empadronament. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6401/2021

TEJERO DELGADO, FRANCISCO

***6891**

El pressupost ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris, i especificar clarament les característiques tècniques bàsiques dels components de la instal·lació. Ha d'aparèixer la potència del carregador.

 

MOVESIII-6404/2021

PROTUR CAR SL

***2475**

No ha estat possible verificar el DNI del representant de l'empresa: l'arxiu no és admès o està danyat. S'ha de presentar de nou. Al pressupost, cal indicar l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física.

 

MOVESIII-6405/2021

TCHERNOKOJEV MILKOV, BISSER PETROV

***6577**

Al pressupost, cal indicar l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física.

Aclariment

MOVESIII-6408/2021

PULIDO MARTINEZ, MERCEDES

***4011**

Al pressupost, cal indicar l'emplaçament de la instal·lació mitjançant una direcció física. Cal presentar el pressupost a nom de la sol·licitant de l'ajut.

 

MOVESIII-6410/2021

BUVALA DIDENKO, IRYNA

***2633**

Cal adjuntar el document identificatiu de la persona sol·licitant, ja que l'arxiu adjuntat no es pot veure en la seva totalitat. Cal aportar el document 5 signat també pel sol·licitant. El representant de l'empresa indicat al Doc 5 no és el mateix que signa. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6411/2021

BALEARIC VILLAS S.L.U.

***7369**

Cal aportar escriptures completes

 

MOVESIII-6414/2021

STEVE HURTADO, ELADI

***0458**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 

MOVESIII-6415/2021

LLOMPART GAYA, BARTOLOME

***4201**

Cal aportar còpia del DNI. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6418/2021

CAMPOS PALAZON, MARIA ELENA

***4976**

Falta còpia del DNI. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric.

 

MOVESIII-6419/2021

CAMPOS PALAZON, MARIA ELENA

***4976**

Falta còpia del DNI. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-6422/2021

SUAU MELIA, ALEJANDRO

***4849**

En el document 1 el núm de compte bancari es incorrecte. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 7 d'agost de 2024

El director general d'Economia Circular,Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez