Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 494504
Modificació de les bases específiques de places de treballadors/res familiar, de l'oferta pública de l'Ajuntament de Ciutadella

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'ajuntament de Ciutadella de Menorca mitjançant la resolució d'Alcaldia núm. 215 de dia 08/08/2024, va resoldre el següent:

"PRIMER.- Modificar el punt QUART de l'acord de la Junta de Govern en sessió de caràcter ordinari de data 17 de juliol de 2024, relatiu a l'aprovació i convocatòria de les bases específiques que han de regir les proves selectives de provisió de places de la plantilla de l'Ajuntament de Ciutadella de treballadors/res familiar, de l'oferta pública d'ocupació 2023 i 2024.

On diu:

"QUART.- Iniciar el termini de 20 dies hàbils per a la presentació de sol·licituds des de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears."

Ha de dir:

"QUART.- Iniciar el termini per a la presentació de sol·licituds l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. El termini finalitzarà als 20 dies hàbils des de l'endemà de la publicació al Butlletí Oficial de l'Estat."

 

(Signat electrònicament: 8 d'agost de 2024)

L'alcalde Llorenç Ferrer Monjo