Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 493713
Acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 29 de juliol de 2024, relatiu a l’aprovació del canvi dels instructors de la convocatòria d’ajuts a accions per millorar el coneixement, la salvaguarda i la difusió del patrimoni històric, inclòs el patrimoni cultural immaterial de Menorca, per a l’any 2024 (exp. 2112-2024-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu de dia 8 d'abril de 2024 va aprovar les bases que regeixen la concessió d'ajuts a accions per millorar el coneixement, la salvaguarda i la difusió del patrimoni històric, inclòs el patrimoni cultural immaterial de Menorca, i la convocatòria corresponent a l'any 2024 (BOIB núm. 58 de 2 de maig de 2024).

A l'apartat e de l'aprovació de la convocatòria s'especifica a quines persones correspon la instrucció de les sis línies d'ajuts d'aquest procediment.

Alguns dels tècnics que s'havia previst no podran dur a terme aquesta tasca a causa de diversos motius (baixa mèdica i incompatibilitat amb algun dels sol·licitants) i es fa necessari canviar els instructors.

L'article 28.1 m i 28.2 de la Llei de consells insulars atribueix al Consell Executiu, entre altres atribucions, la d'aprovar les convocatòries d'ajudes i subvencions.

Atesa la proposta del conseller executiu del Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports, en exercici de les competències atribuïdes per l'article 33 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, en relació amb el Decret de presidència núm. 227/2023, de 17 de novembre, d'extinció d'un departament i reestructuració de la resta de departaments (BOIB núm. 158 de 21 de novembre de 2023);

El Consell Executiu, per unanimitat i en votació ordinària, adopta els acords següents:

Primer. Canviar els instructors de la convocatòria d'ajuts a accions per millorar el coneixement, la salvaguarda i la difusió del patrimoni històric, inclòs el patrimoni cultural immaterial de Menorca, per a l'any 2024, que seran els següents:

  • Línia 1. Restauracions: el director de l'Agència Menorca Talaiòtica, Antoni Ferrer Rotger.

  • Línia 2. Intervencions: la tècnica del Servei de Patrimoni Històric, Victòria Cantarellas Sancho.

  • Línia 3. Investigacions: el director de l'Agència Menorca Talaiòtica, Antoni Ferrer Rotger.

  • Línia 4. Publicacions: el tècnic del Servei de Patrimoni Històric Miquel À. Marqués Sintes.

  • Línia 5. Jornades i Activitats de Difusió del Patrimoni Històric: la tècnica del Servei de Patrimoni Històric Victòria Cantarellas Sancho.

  • Línia 6. Accions de Salvaguarda, Coneixement i Difusió del PCI: el tècnic del Servei de Patrimoni Històric Miquel À. Marqués Sintes.

Segon. Publicar aquest acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Maó, 7 d'agost de 2024

Per delegació del president,

La secretària Rosa Salord Oleo (Decret 129/2023, de 27 de juliol) (BOIB núm. 106 de 29-07-2023)