Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 493566
Extracte de l’acord del Consell Executiu en sessió de caràcter ordinari de 29 de juliol de 2024, relatiu a l’aprovació de les bases i la convocatòria d'ajuts per al foment de l'educació no formal (3-17 anys) curs 2023-24 (Exp. 7200-2024-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS 779424

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar en la Base de Dades Nacional de Subvencions (https://www.infosubvenciones.es/bdnstrans/GE/es/convocatoria/779424):

Primer. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries dels ajuts les persones físiques majors d'edat que compleixin els requisits següents:

a) Tenir residència legal en algun municipi de Menorca.

b) Tenir la consideració d'unitat familiar per tenir a càrrec seu en qualitat de pare, mare o tutor o un vincle d'acolliment permanent a infants o joves d'entre 3 a 17 anys que participin en activitats extraescolars de tipus esportiu, formatiu o similar durant el curs escolar 2023/2024, i que siguin convivents al mateix domicili. Hi estan incloses les famílies monoparentals amb només un fill o filla, atès que l'article 5.2 b de la Llei 8/2018, de 31 de juliol, de suport a les famílies, estableix que les monoparentals són una de les famílies amb més necessitat de protecció.

En el cas de persones convivents amb un vincle matrimonial o d'unió estable de parella o de persones separades legalment o de fet només podrà sol·licitar la subvenció un dels dos progenitors.

c) Haver obtingut durant l'exercici 2023 uns ingressos bruts anuals que, conjuntament, no superin els llindars que s'estableixen en les bases de la convocatòria.

Segon. Objecte

L'objecte de la convocatòria, és la concessió d'ajuts als pares/tutors dels infants i joves menors d'edat, per facilitar-los l'accés a la pràctica d'activitats esportives, culturals o artístiques en el marc d'una formació integral en valors socials i educatius.

Tercer. Bases reguladores

La convocatòria es regirà per les bases reguladores aprovades pel Consell Executiu del Consell Insular de Menorca, en sessió de caràcter ordinari de 29 de juliol de 2024.

Quart. Import

L'import global màxim de la convocatòria és de 300.000 € (tres-cents mil euros).

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà l'endemà de la data de publicació de la convocatòria en el BOIB i finalitzarà el 30 de setembre de 2024.

Sisè. Altres dades

Els imports màxims que es poden concedir, sempre que hi hagi crèdit suficient per a la convocatòria, són 300 € per cada menor d'edat que participi en una o més activitats d'educació no formal a Menorca.

(Signat electrònicament: 7 d'agost de 2024) La secretària Rosa Salord Oleo