Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 485071
Resolució del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, per la qual es determina la llista definitiva de puntuació de mèrits i l'adjudicació en la convocatòria de provisió, pel procediment de concurs específic de mèrits, del lloc de treball de cap d'equip d'Admissió de l'Equip d'Atenció Primària de la Zona Bàsica de Salut Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria 2023_22)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents i fonaments de dret

1.- Mitjançant la Resolució de data 18/10/2023 del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, publicada al BOIB núm. 147 de 28/10/2023, es va convocar, pel procediment de concurs específic de mèrits, el lloc de treball de cap d'equip d'Admissió de l'Equip d'Atenció Primària de la Zona Bàsica de Salut Can Misses,  a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria 2023_22).

2.- D'acord amb el que s'indica en el punt 6.1 de les bases de la convocatòria, el dia 02/04/2024 el director gerent va dictar la Resolució que contenia la llista provisional de persones admeses i excloses, la qual es va publicar al web del Servei de Salut de les Illes Balears i al d'ASEF el dia 03/04/2024.

3.- Un cop transcorregut el termini atorgat per a la interposició d'al·legacions a la llista provisional de persones admeses i excloses, segons el que estableix l'apartat 6.2 de la convocatòria, en data 13/06/2024 el director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera va dictar la Resolució per la qual es determinava la llista definitiva de persones admeses i excloses,  amb publicació al web de l'IB-SALUT i al de l'ASEF el dia 14/06/2024.

4.- El dia 09/07/2024, a proposta de la Comissió de Selecció i segons el que indica l'apartat 6.3.b) de les bases de la convocatòria, el director gerent va dictar la Resolució que determinava la llista provisional de la puntuació de mèrits atorgada a l'única aspirant admesa a la convocatòria, amb publicació al web de l'IB-SALUT i al de l'ASEF el mateix dia.

5.- Un cop finalitzat el termini d'interposició d'al·legacions a la llista provisional de la puntuació de mèrits abans esmentada, sense constància en aquesta Gerència que se n'hagués presentat alguna, el dia 29/07/2024 la Comissió de Selecció va elevar la seva proposta al director gerent de l'ASEF de la llista definitiva de la puntuació de mèrits atorgada als aspirants admesos i de l'adjudicació del lloc de treball de cap d'equip d'Admissió de l'Equip d'Atenció Primària de la Zona Bàsica de Salut Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, objecte d'aquesta convocatòria.

Per tot això i en l'exercici de les competències delegades per la Resolució de la consellera de Salut de 08/08/2023, de delegació de competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 112, de 12/08/2023), dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer.- APROVAR la llista de la puntuació definitiva de mèrits dels aspirants admesos en la convocatòria de provisió, pel procediment de concurs específic de mèrits, del lloc de treball de cap d'equip d'Admissió de l'Equip d'Atenció Primària de la Zona Bàsica de Salut Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria 2023_22),  d'acord amb el que estableix la Resolució del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera de data 18/10/2023 i segons es detalla a continuació:

I.- Puntuacions definitives:

Llinatges, nom

DNI

Puntuació TOTAL

COSTA ESCANDELL, Mª Dolores

*****978-D

90,70

Segon.- ADJUDICAR del lloc de treball de cap d'equip d'Admissió de l'Equip d'Atenció Primària de la Zona Bàsica de Salut Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, a la Sra. MARIA DOLORES COSTA ESCANDELL, titular del DNI *****978-D, vist que és l'única candidata, que reuneix els requisits establerts en la convocatòria i que és idònia per dur a terme les funcions i competències pròpies del lloc convocat.

Tercer.- INFORMAR que el procediment per a la presa de possessió i els efectes de l'adjudicació són els establerts a les bases 6.3.c) i 7 que regeixen aquesta convocatòria, aprovada per la Resolució del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera del Servei de Salut de les Illes Balears del dia 18/10/2023 i publicada al BOIB núm. 147, de 28/10/2023.

Quart.- PUBLICAR aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i als portals corporatius del Servei de Salut de les Illes Balears (www.ibsalut.es) i de l'ASEF (www.asef.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució -que exhaureix la via administrativa- es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant l'òrgan que la dicta, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la data de publicació, d'acord als articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques; en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, del règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

Alternativament, també es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la jurisdicció contenciosa administrativa, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 8.2 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, sens perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

Eivissa, (signat electrònicament: 1 d'agost de 2024)

El director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera José Enrique Garcerán Azorín-Gómez PD de la consellera de Salut de 8 d'agost de 2023 (BOIB núm. 112, de 12/08/2023)