Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 482960
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

3. Cal indicar que, en el cas de l'esmena de deficiències, la data de presentació de la documentació de l'esmena és la que estableix l'ordre per resoldre l'expedient, i, en el cas de la presentació de l'aclariment, és la data de registre de la sol·licitud la que determina l'ordre de prelació.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies

Observacions

MOVESIII-3144/2021

GÜELL ROBLES, FRANCESC

***8983**

El pressupost ha de desglossar els preus unitaris dels diferents conceptes facturats. L'empresa que apareix al document 5 no és la mateixa del pressupost.

 

MOVESIII-3795/2021

CARLES COLL, GUILLERMO

***3953**

En el document 1 cal indicar l'ajuda sol·licitada i si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Falta document 7, declaració principis PRTR.

 

MOVESIII-4357/2021

SASTRE MORRO, ANTONIO

***3225**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 

MOVESIII-4760/2021

PICO DURAN, MARIA BEL

***2436**

Cal aportar còpia del DNI. En el document 5 falta el nom i el NIF del representant de l'empresa instal·ladora i l'empresa que firma el document no coincideix amb la que apareix al document i a la factura.

 

MOVESIII-6082/2021

ALOMAR FERRIOL, GABRIEL

***9611**

Cal aportar certificat d'empadronament. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 

MOVESIII-6233/2021

BLANCH ROMERO, ALBERTO

***0531**

És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6234/2021

PECHARROMAN LAZARO, JOSE MARIA

***0635**

És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6236/2021

PRODUCCIONES BUJOSA SL

***0279**

Cal aportar escriptures de l'empresa sol·licitant de l'ajuda, no de l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-6238/2021

ALFARO COLL, DAVID MANUEL

***1980**

Els imports indicats al document 5 no són concordants amb els indicats al document 1 i la factura.

 

MOVESIII-6241/2021

MONTAÑEZ CAMPOS, FRANCISCO JAVIER

***0548**

La documentació és un duplicat de la presentada al expedient 6239/2021, per la qual cosa el model de sol·licitud presentat a aquest expedient està complimentat per subvencionar un punt de recàrrega. Cal modificar-ho. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 

MOVESIII-6243/2021

HUGUENIN, DETLEF

***9521**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6245/2021

GARCIA MORENO, MIGUEL

***6078**

Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-6246/2021

CORTÉS BENAVENT, JOSEP

***8016**

El pressupost ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris. Cal aclarir si la partida de tramitació de la subvenció està inclosa al preu amb IVA de l'import total.

 

MOVESIII-6250/2021

ADROVER ADROVER, ANTONIO

***5674**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6251/2021

MULTIMARINE ALCUDIA SL

***0485**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any de titularitat del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-6254/2021

RUIZ NOGUERA, MARIA DEL CARMEN

***1883**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6255/2021

MONTCERDA PASCAL, ROSA MARIA

***2737**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6257/2021

CREAM DISSENY I OBRES SL

***9955**

Per tractar-se de 2 administradors mancomunats és necessària la signatura de tots dos en el document 1. Per tractar-se de 2 administradors mancomunats es precisa el DNI de tots dos. Per tractar-se de 2 administradors mancomunats és necessària la signatura de tots dos en el document 6. Per tractar-se de 2 administradors mancomunats és necessària la signatura de tots dos en el document 7. Per tractar-se de 2 administradors mancomunats és necessària la signatura de tots dos en el document 8.

 

MOVESIII-6258/2021

PEDREROL JARDI, JORDI

***0895**

En el document 1 falta la firma del sol·licitant. És necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant. La factura de la instal·lació del PRVE no està a nom del sol·licitant i no s'indica l'emplaçament de la instal·lació. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6260/2021

GOMEZ GARCIA, JUAN JOSE

***2538**

És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6261/2021

SASTRE GUASCH, FRANCISCO

***4703**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut. El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III".

 

MOVESIII-6262/2021

MANCEBO AZOR, JOSE RAMON

***2624**

En el document 1 cal indicar la inversió amb IVA i l'ajut sol·licitat.

Aclariment

MOVESIII-6263/2021

VEGAS VILLODRES, ANTONIA

***7940**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any de titularitat del vehicle per desballestar. És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6267/2021

NOVA HIELO DE MALLORCA S.A.

***0533**

Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a l'empresa.

 

MOVESIII-6268/2021

BORONAT MOREIRO, JOAQUIN

***1033**

És necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant. Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora i signat també pel sol·licitant.

 

MOVESIII-6271/2021

SANCHIS ÚBEDA, BENJAMI

***7326**

És necessari presentar el DNI de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. En el document 5 falta la segona pàgina, amb les signatures del sol·licitant i l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-6273/2021

DOBREV , BOYAN IVOV

***7380**

És necessari presentar el certificat d'empadronament. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajuts de mínimis.

 

MOVESIII-6276/2021

ROSELLO RIERA, JOSE LUIS

***5454**

És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6280/2021

DACKHOMBE, TIMOTHY ANDREW

***0351**

Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-6281/2021

REAL ESTATE BARATHEON SL

***8078**

Cal presentar el pressupost a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut.

 

MOVESIII-6282/2021

MONTIMAR, SA

***0084**

Els representants de l'empresa són administradors mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos als diferents documents perquè siguin vàlids. Cal adjuntar el DNI del segon conseller delegat. Els representants de l'empresa són consellers delegats mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos al Document 6 (Declaració Responsable DNSH) perquè sigui vàlid. Els representants de l'empresa són consellers delegats mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos al Document 7 (Declaració principis PRTR) perquè sigui vàlid. Els representants de l'empresa són consellers delegats mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos al Document 8 (Declaració acceptació cessió i tractament de dades) perquè sigui vàlid.

 

MOVESIII-6283/2021

CAN MAJORAL SAT

***9870**

Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada.,Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6286/2021

LLOBERA CIFRE, MARGARITA

***0069**

El pressupost ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris, i especificar clarament les característiques tècniques bàsiques dels components de la instal·lació.

 

MOVESIII-6289/2021

GIMENEZ BENITO, LUIS

***9343**

Cal signar correctament el Doc 6 (Declaració DNSH): només s'admeten signatures digitals (que han de ser verificables suportades per certificat emès per organisme oficial) o manuscrites originals, no són admissibles signatures inserides com a imatges. Cal signar correctament el Doc 7 (Declaració principis PRTR): només s'admeten signatures digitals (que han de ser verificables suportades per certificat emès per organisme oficial) o manuscrites originals, no són admissibles signatures inserides com a imatges.

 

MOVESIII-6290/2021

GIMENEZ BENITO, LUIS

***9343**

Cal presentar la sol·licitud amb les dades per l'adquisició del cotxe elèctric. A la sol·licitud presentada es demana subvenció per l'adquisició d'una infraestructura de recàrrega per vehicles elèctrics. Cal signar correctament el Doc 6 (Declaració DNSH): només s'admeten signatures digitals (que han de ser verificables suportades per certificat emès per organisme oficial) o manuscrites originals, no són admissibles signatures inserides com a imatges. Cal signar correctament el Doc 7 (Declaració principis PRTR): només s'admeten signatures digitals (que han de ser verificables suportades per certificat emès per organisme oficial) o manuscrites originals, no són admissibles signatures inserides com a imatges.

 

MOVESIII-6291/2021

GARCIA PALMER, AINA

***3095**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. El document que s'ha presentat és la sol·licitud d'alta. Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 

MOVESIII-6292/2021

PEREZ EXPOSITO, MONTSERRAT

***4629**

Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6293/2021

MARTINEZ CARRASCO, BENJAMIN

***9940**

En el document 1 cal indicar si ha sol·licitat o rebut altra ajuda pel mateix concepte. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6294/2021

NISSAN IBERIA, S.A.

***6227**

En el document 1 cal emplenar degudament les dades de la representant legal de l'empresa. L'import subvencionable indicat al pressupost no coincideix amb l'import indicat a la memòria del projecte. A més, el pressupost ha d'estar detallat per conceptes i preus unitaris, i especificar clarament les característiques tècniques bàsiques dels components de la instal·lació. A més, ha d'indicar l'emplaçament de l'actuació. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2.

 

MOVESIII-6295/2021

HOLGUIN SAN JOSE, JAVIER

***0868**

Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR., Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6296/2021

FRONTERA BECCARIA, ANTONIO

***4541**

Cal aportar certificat d'empadronament. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6299/2021

REMO SUSTAINABLE MOBILITY S.L

***7456**

Els representants de l'empresa són administradors mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos al document 1 perquè sigui vàlid. Cal presentar el DNI d'un segon representant mancomunat de l'empresa. Cal aportar els pressuposts corresponents a les següents partides: "vinilat", "nou subministre" i "plataforma integral de gestió". Els representants de l'empresa són administradors mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos al document 2 perquè sigui vàlid. En el document 5 falta emplenar les dades de l'empresa instal·ladora, falta el núm RII, la firma de l'empresa instal·ladora i els representants de l'empresa són administradors mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos al document 5 perquè sigui vàlid. Els representants de l'empresa són administradors mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos al document 6 perquè sigui vàlid. Els representants de l'empresa són administradors mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos al document 7 perquè sigui vàlid. Els representants de l'empresa són administradors mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos al document 8 perquè sigui vàlid.

 

MOVESIII-6301/2021

MARMOLERIA MALLORCA SL

***9268**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Falta DNI del representant legal de l'empresa. Falta CIF de l'empresa. Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6306/2021

HABITAT EXPLOTACIONES INMOBILIARIAS SL

***4828**

Al pressupost/factura s'han d'indicar les dades del sol·licitant i l'emplaçament del PRVE

 

MOVESIII-6309/2021

CHRIST ELISA, CORA

***5530**

Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6310/2021

CP ROSSELLO Y CAZADOR 23

***4335**

En el document 1 cal indicar la inversió sol·licitada amb IVA, l'ajut sol·licitat, si té activitat mercantil i comercial i falta la firma del representant legal de la CP. Falta DNI del representant legal de la CP. Falta CIF de la CP. Segons el document presentat, no s'han pogut acreditar documentalment els poders de representació del sol·licitant a la CP. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6672/2021

GRANJA AVICOLA CONSELL SL

***7734**

Al pressupost s'ha d'indicar l'emplaçament del punt de recàrrega

 

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 29 de juliol de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez