Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE PRESIDÈNCIA

Núm. 481364
Rectificació d’errades materials de la convocatòria de subvencions per a entitats juvenils per a l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Ref. BDNS: 776677

El Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, en la sessió que ha tingut lloc el dia 31 de juliol de 2024, ha aprovat el següent acord:

«Antecedents

1.- En data 24 de juliol de 2024, el Consell Executiu ha aprovat la proposta d'acord relativa a l'aprovació de la convocatòria de subvencions per a entitats juvenils per a l'any 2024.

2.- En data 27 de juliol de 2024, es publicà l'extracte de la convocatòria de subvencions per a entitats juvenils per a l'any 2024 (BOIB núm. 99, de 27 de juliol de 2024).

3.- En l'Acord del Consell Executiu relatiu a l'aprovació de la convocatòria de subvencions per a entitats juvenils per a l'any 2024 s'ha advertit una errada material, respecte als criteris de valoració de les sol·licituds i, més concretament, a l'apartat «d) Qualitat del programa o projecte», allà

On diu:

«L'ús de les llengües estrangeres en la descripció i desenvolupament del projecte»

Ha de dir:

«L'ús de les llengües estrangeres en el desenvolupament d'alguna activitat del projecte»

Atès que aquesta errada es deu a una errada tipogràfica a l'hora de redactar i transcriure, no afecta al contingut substancial de la pròpia convocatòria.

4.- El termini de 15 dies hàbils, per presentar les sol·licituds i tota la documentació, començarà a partir de l'endemà de publicar-se aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Si el darrer dia és inhàbil, el termini es prorrogarà fins el dia hàbil següent.

Fonaments de dret

1.- El Decret 26/2018, de 3 d'agost, de traspàs al Consell Insular de Mallorca de les funcions i els serveis inherents a les competències pròpies d'aquesta institució insular que exerceix l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en matèria de joventut i lleure (BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018).

2.- L'art. 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques:

«Art. 109.2.- Revocació d'actes i rectificació d'errors

2.- Les administracions públiques poden rectificar, així mateix, en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes».

3.- L'Ordenança general de subvencions, aprovada per acord del Ple de dia 23 de desembre de 2016 (BOIB núm. 21, de 18 de febrer de 2017), modificada per Acord del Ple de 14 de juny de 2018 (BOIB núm. 96, de 4 d'agost de 2018); amb allò que no contradigui el Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, i la resta de normativa que li sigui d'aplicació.

4.- Les bases de la convocatòria de subvencions per a entitats juvenils per a l'any 2024.

5.- El Decret de la Presidència del Consell Insular de Mallorca de dia 28 de juliol de 2023, pel qual s'estableixen les competències dels Departaments del Consell Insular de Mallorca on s'adjudiquen al Departament de Presidència l'atribució i direcció de les polítiques de joventut (BOIB núm. 106, de 29 de juliol de 2023).

Per tot això, vists els fets i fonaments jurídics esmentats, el conseller executiu del Departament de Presidència eleva al consell executiu del Consell Insular de Mallorca, la següent proposta:

ACORD:

1.- Rectificar l'error material detectat a la base 6.1, apartat «d) Qualitat del programa o projecte», de la convocatòria de subvencions per a entitats juvenils per a l'any 2024, allà

On diu:

«L'ús de les llengües estrangeres en la descripció i desenvolupament del projecte»

Ha de dir:

«L'ús de les llengües estrangeres en el desenvolupament d'alguna activitat del projecte»

2.- Establir el termini de 15 dies hàbils, per presentar les sol·licituds i tota la documentació que començarà a partir de l'endemà de publicar-se aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. Si el darrer dia és inhàbil, el termini es prorrogarà fins el dia hàbil següent.

3.- Notificar el present Acord a les entitats inscrites al Cens d'entitats juvenils.

4.- Publicar el present Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears».

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (31 de juliol de 2024

El conseller executiu de Presidència Antonio Francisco Fuster Zanoguera)