Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 479950
Aprovació de la llista definitiva dels dos aspirants que han finalitzat la fase de pràctiques com a policies locals de l'Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per Decret de Batlia núm. 2024/1172, de data 24 de juliol de 2024, s'ha resolt el següent:

«APROVACIÓ DE LA LLISTA DEFINITIVA DELS DOS ASPIRANTS QUE HAN FINALITZAT LA FASE DE PRÀCTIQUES COM A POLICIES LOCALS DE L'AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Decret

A la vila de Santanyí, la batlessa que subscriu, Sra. Maria C. Pons Monserrat, en presència del secretari de la Corporació, dicta el següent:

Antecedents

1. Vistes les bases del procés selectiu per proveir, amb personal funcionari de carrera, 4 places de la categoria de policia local, vacants i dotades pressupostàriament, 1 d'elles corresponent a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2020, i 3 corresponents a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2021, les quals varen ser publicades en el BOIB núm. 74, de 5 de juny de 2021, i l'anunci de la convocatòria en el BOE núm. 144, de 17 de juny de 2021.

2. Vist que en data 7 de novembre de 2022 es va publicar a la pàgina web de la Corporació l'acta de resultats definitius del procés selectiu.

3. Vist que per resolució de batlia núm. 2023/405 de data 7 de març es va nomenar com a personal funcionari en pràctiques a les 4 persones que varen obtenir la puntuació més alta en aquest procés selectiu.

4. Vist que, en data 15 de juliol de 2024, el tribunal qualificador ha emès l'acta d'avaluació del resultat de les valoracions rebudes de dos aspirants que han finalitzat el període de pràctiques en el municipi del procés selectiu per a la provisió de 4 places de policia local de l'Ajuntament de Santanyí mitjançant el procediment ordinari, i acorda elevar a la batlessa la llista definitiva dels dos aspirants que han finalitzat la fase de pràctiques.

En conseqüència,

RESOL:

Primer. Aprovar la llista definitiva dels dos aspirants que han finalitzat la fase de pràctiques del procés selectiu per proveir, amb personal funcionari de carrera, 4 places de la categoria de policia local, vacants i dotades pressupostàriament, 1 d'elles corresponent a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2020, i 3 corresponents a l'Oferta d'Ocupació Pública de l'any 2021, en els termes següents:

LLINATGES I NOM

DNI

FASE PRÀCTIQUES

SIMÓ NIETO, CAROLINA MARIA

***6188**

APTA

FE ROIG, ANTONI

***3734**

APTE

Segon. Ordenar la publicació d'aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears en el termini de 15 dies hàbils i, posteriorment, a la pàgina web de la Corporació».

La qual cosa es fa pública d'acord amb la base tretzena de la convocatòria.

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, davant la batlessa d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si s'optàs per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què es pugui exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Santanyí, a la data de la signatura electrònica (26 de juliol de 2024)

La batlessa Maria C. Pons Monserrat