Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAMPOS

Núm. 479640
Informació pública sobre l' acord del Ple de la cessió de terrenys per ampliació EDAR de Campos

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'ajuntament de Campos, per acord de ple del passat 25 de juliol de 2024 ha acordat la cessió gratuïta en favor de l'Agència Balear de l'Aigua i la Qualitat Ambiental dels següent bé immoble:

Referència cadastral

Part de la finca 07013A015004140000QL

Localització

TM de Campos

Classe:

rústica

Superfície:

83.826 m2

Descripció registral

Rústica, destinada a albergar les instal·lacions de depuració d'aigües del nucli de Campos, originària del predi denominat "Son Amer", de cabuda VUIT HECTÀREES, TRENTA-VUIT ÀREES, VINT-I-SIS CENTIÀREES. Bufona: Nord, Són Toni Amer i altres dependències; Sud, amb la porció segregada anomenada "Son Amer", del Golf de Camps Son Baco SA; Aquest, amb la porció segregada anomenada "Son Amer", del Golf de Camps Son Baco SA, mitjançant paret que les separa; i Oest, carretera de Campos-Colònia de Sant Jordi. CADASTRE: Està constituïda per part de la parcel·la cadastral 414 del polígon 15.

Es convoca, de conformitat amb l'article 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, en relació amb l'el  article 110.1.f. del Reglament de Béns de les Entitats Locals, aprovat per Reial decret 1372/1986, de 13 de juny, pel termini de 20 dies a comptar des de l'endemà al de publicació d'aquest anunci al BOIB, tràmit d'informació pública, a fi que qualsevol persona física o jurídica pugui examinar l'expedient, i de què els qui poguessin tenir-se per interessats en aquest, puguin comparèixer i formular quantes al·legacions, suggeriments o reclamacions tinguin per convenient.

 

(Signat electrònicament: 30 de juliol de 2024)

La alcaldesa Francisca Porquer Manresa