Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT D'HISENDA I FUNCIÓ PÚBLICA

Núm. 479071
Modificació de la plantilla del Consell Insular de Mallorca corresponent a l’any 2024 (2024.2)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple  del Consell de Mallorca, en data 29 de juliol de 2024, ha adoptat el següent acord:

“La vigent plantilla del Consell de Mallorca, fou aprovada pel Ple en sessió extraordinària de dia 27 de desembre de 2023, publicada en el BOIB núm. 176, de 30 de desembre de 2023.

A més, en data 13 de juny de 2024, el ple del Consell Insular de Mallorca va aprovar inicialment una modificació de la plantilla de personal, per adaptar-la a les modificacions de la RLT que afectaven a diferents departaments del Consell Insular de Mallorca i singularment al Servei de Bombers de Mallorca. Contra l'acord plenari d'aprovació inicial de la modificació de plantilla no s'ha formulat cap reclamació, per la qual cosa ha esdevingut definitiu, restant pendent a hores d'ara la publicació oficial de l'acord definitiu.

Actualment es tramita una nova modificació de la Relació de Llocs de Treball del Consell de Mallorca (expedient 1092455Z), que afecta a la Direcció Insular d'Emergències del Departament d'Hisenda i Funció Pública, que preveu la creació d'un lloc de treball, resultant necessari doncs, la tramitació d'una nova modificació de la plantilla de personal d'acord amb la modificació de la RLT en tràmit, que no pot ser ajornada a l'exercici pressupostari següent.

Atès allò que en relació a la plantilla de personal preveu l'article 90 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i l'article 17.1.w) de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars.

Atès que el pressupost vigent compta amb crèdit adequat i suficient per fer front a la despesa prevista a la proposta de modificació puntual de la plantilla, que proposa la creació d'un nou lloc de treball, segons l'informe emès pel cap d'administració econòmica.

Atès allò que en relació al procediment per a l'aprovació de la modificació de la plantilla preveu l'article 112 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i l'article 169 del Reial decret legislatiu 2/2004 de 5 març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals, en aplicació de l'article 126.3 del Reial decret legislatiu 781/1986 de 18 d'abril.

Atesos els informes favorables a la proposta emesos pel cap del Servei Tècnic de Recursos Humans, pel cap del Servei d'Administració Econòmica de la Direcció Insular de Funció Pública i amb la fiscalització de conformitat del Servei d'Intervenció General 

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública del Consell Insular de Mallorca eleva al Ple la següent proposta d'acord:

Primer. APROVAR inicialment la modificació de la vigent plantilla del Consell de Mallorca per a l'any 2024, amb efectes de l'endemà al de la publicació en el BOIB d'aquest acord, en els termes que es recullen a continuació.

PLANTILLA PRESSUPOSTÀRIA

PERSONAL FUNCIONARI

CREACIÓ D'UNA NOVA PLAÇA

 

Escala: Administració Especial

Subescala: tècnica

Classe: superior

 

Categoria

Grup

Total

oficial

A1

1

 

 

Segon. Aquest acord aprovatori serà considerat com a definitiu si no es produeixen reclamacions en contra durant el termini d'exposició pública de 15 dies hàbils comptadors de l'endemà de la data d'inserció d'aquest anunci al Butlletí Oficial de les Illes Balears, d'acord amb el que disposa l'article 112.3 de la llei 7/85 de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local, i també a l'art. 169 del Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.”

 

Palma, (signat electrònicament: 30 de juliol de 2024)

El conseller executiu d'Hisenda i Funció Pública Rafael Angel Bosch Sans ​​​​​​​(Decret de 27-08-2019, BOIB  núm. 123, de 7 de setembre)