Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 478812
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 95/2024 de 26 de juliol, relatiu a la modificació del nomenament de membres de les comissions informatives especials (exp. 03146-2024-000006)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 171/2023, de 28 d'agost, es va nomenar els membres de la comissió informativa especial de Desplegament Estatutari.

Per decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 208/2023, de 18 d'octubre, es va nomenar els membres de la comissió informativa especial per a la revisió del Reglament Orgànic del Consell Insular de Menorca.

Atès l'escrit de la portaveu del Grup Més per Menorca de data 17 de julio de 2024 (RE núm. 022870, de 17-07-2024) mitjançant el qual se sol·licita el canvi en el nomenament d'un dels representants del seu grup designats inicialment en la Comissió informativa especial de Desplegament Estatutari i en la Comissió informativa especial per a la revisió del Reglament Orgànic del Consell Insular de Menorca;

D'acord amb el que estableix l'article 99 del Reglament orgànic del Consell Insular de Menorca, i en ús de les atribucions que em confereix l'ordenament jurídic vigent,

RESOLC

Primer. Modificar a petició de la portaveu del Grup Més per Menorca, el nomenament dels membres de la comissió informativa especial de Desplegament Estatutari, segons ens transcriu a continuació:

  • Nomenar la senyora Noemí García García com a membre titular en substitució del senyor Josep Juaneda Mercadal i el senyor Esteve Barceló Marquès, com a membre suplent en substitució de la senyora Noemí García García.

Segon. Modificar a petició de la portaveu del Grup Més per Menorca, el nomenament dels membres de la comissió informativa especial per a la revisió del Reglament Orgànic del Consell Insular de Menorca, segons es transcriu a continuació:

  • Nomenar la senyora Noemí García García, com a membre titular en substitució del senyor Josep Juaneda Mercadal i el senyor Esteve Barceló Marquès, com a membre suplent en substitució de la senyora Noemí García García.

Tercer Notificar aquesta resolució als interessats i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sens perjudici que aquesta resolució tengui efecte des del dia que se signi.

Quart. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui.

 

Maó, 30 de juliol de 2024

Per delegació del president La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de juliol) (Boib núm. 106, de 29 de juliol de 2023)