Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 478796
Decret de la presidència del Consell Insular de Menorca núm. 96/2024 de 26 de juliol, relatiu a la modificació del nomenament de membres de les comissions informatives permanents (exp. 03146-2024-000005)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de 31 de juliol de 2023 va aprovar la creació i la composició de les comissions informatives permanents; de Cultura, Benestar Social i Esports per una banda i per l'altra la d'Economia Territori i Serveis Generals.

En el mateix Ple es va aprovar així mateix la creació i la composició de la Comissió Especial de Comptes; aquesta darrera i segons acord adoptat en aquest Ple estarà formada pels mateixos membres que integren la Comissió Informativa d'Economia, Territori i Serveis Generals, amb el mateix nombre de representants i amb idèntica estructura i representació dels grups polítics que formen la corporació.

Per decret de presidència núm. 162/2023, de 23 d'agost es van designar els membres de les comissions informatives permanents.

Atès l'escrit de la portaveu del Grup Més per Menorca de data 17 de julio de 2024 (RE núm. 022870, de 17-07-2024) mitjançant el qual se sol·licita el canvi en el nomenament d'un dels representants del seu grup designats inicialment en les comissions informatives permanents;

D'acord amb el que estableix l'article 99 del Reglament orgànic del Consell Insular de Menorca, i en ús de les atribucions que em confereix l'ordenament jurídic vigent,

RESOLC:

Primer. Modificar, a petició de la portaveu del Grup Més per Menorca, el nomenament dels membres de les comissions informatives permanents, d'acord amb el detall que es transcriu a continuació:

- Comissió Informativa de Cultura, Benestar Social i Esports, nomenar el senyor Esteve Barceló Marquès, com a membre suplent en substitució del senyor Josep Juaneda Mercadal.

- Comissió Informativa d'Economia, Territori i Serveis Generals i Comissió Especial de Comptes, nomenar el senyor Esteve Barceló Marquès, com a membre titular en substitució del senyor Josep Juaneda Mercadal.

Segon. Notificar aquesta resolució als interessats i publicar-ne el contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, sens perjudici que aquesta resolució tengui efecte des del dia que se signi.

Tercer. Donar-ne compte al Ple en la primera sessió que tengui.

 

Maó, 30 de juliol de 2024

Per delegació del president, La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de juliol) (Boib núm. 106, de 29 de juliol de 2023)