Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE MEDI AMBIENT, MEDI RURAL I ESPORTS

Núm. 475872
Extracte de la convocatòria de subvencions per a projectes de reutilització de tèxtils procedents de la recollida selectiva municipal a l'illa de Mallorca per a l'any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 777575

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b i 23.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet de la convocatòria es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions i a la seu electrònica del Consell de Mallorca (https://seu.conselldemallorca.net).

1. Bases reguladores

Les bases reguladores d'aquesta convocatòria  es troben recollides a l'Ordenança General de Subvencions del Consell de Mallorca (Aprovada per Acord del Ple de 23  de desembre de 2016-BOIB núm. 21 de 18/02/2017, modificada per Acord del Ple de 14 de juny de 2018, BOIB. Núm. 96 de 04/08/2018).

2. Objecte

L'objecte es impulsar  projectes de reutilització de tèxtils,  per entitats i associacions sense ànim de lucre, evitant que un material com el tèxtil deixi de ser  un  residu i allargui la seva vida útil, amb el conseqüent estalvi d'aigua, energia, i matèries primeres, i reduint les emissions de CO2.

S'inclouen els següents projectes:

  • Projectes que tinguin com a objectiu reduir tant el consum de nous materials tèxtils com la producció de residus tèxtils, que tanquin el cicle.
  • Projectes per implementar accions de cara a la ciutadania per la disminució de la compra de tèxtils nous.
  • Projectes per aplicar mesures que impliquin la reducció de residus tèxtils.

3. Beneficiaris

Poden ser beneficiàries d'aquests ajuts les entitats i associacions sense ànim de lucre, legalment constituïdes que desenvolupin totes les actuacions o els projectes objecte de la present convocatòria a Mallorca.

Poden tenir la condició de persones beneficiàries:

Les entitats i associacions sense ànim de lucre legalment constituïdes que duguin a terme el projecte que motiva la concessió de la subvenció a Mallorca.

4. Dotació pressupostària

Es destina la quantitat de 10.000 € del pressupost de 2024  de l'aplicació següent:

APLICACIÓ PRESSUPOSTÀRIA

DENOMINACIÓ

IMPORT

50.16220.48000 (2024)

ACTIVITATS RECICLATGE MATERIALS TEXTILS

10.000 €

5. Presentació de  la sol·licitud

La sol·licitud de subvenció s'ha de presentar en el termini de 20 dies hàbils, comptadors des de l'endemà de publicar-se l'extracte d'aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

6. Altres dades

El text complet de la convocatòria, així com el annexes es poden descarregar a la seu electrònica del Consell de Mallorca (htpps://seu.conselldemallorca.net).

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (29 de juliol de 2024)

El conseller executiu del Departament de Medi Ambient, Medi Rural i Esports ​​​​​​​Pedro Bestard Martínez