Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL DE L'AJUNTAMENT DE PALMA - PALMAACTIVA-

Núm. 473807
PalmaActiva.- Contractació de les persones que han superat el procés de selectiu d’estabilització pel sistema de concurs extraordinari de mèrits per a cobrir 1 plaça de Tècnic/a en gestió de seguiment de projectes, personal laboral fix de PalmaActiva

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de gerència número de decret 225, de data 22 de juliol de 2024, s'ha resolt el següent:

“En data 10 de desembre de 2022 es publica al BOIB núm. 160, l'aprovació de la convocatòria i les bases específiques del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs extraordinari de mèrits per a cobrir places de personal laboral fix de PalmaActiva.

En data 30 de desembre de 2022 es publica al BOE núm. 313, la resolució de 21 de desembre de 2022, referent a la convocatòria del procés d'estabilització de PalmaActiva.

En data 31 de maig de 2024 el Tribunal 1 publicà al web de PalmaActiva, la llista definitiva de valoració de mèrits del procés selectiu de: TÈCNIC/A EN DESENVOLUPAMENT DE PERSONAL, TÈCNIC/A SUPERIOR EN COMUNICACIÓ E IMATGE CORPORATIVA, TÈCNIC/A EN GESTIÓ DE FORMACIÓ, OCUPACIÓ I AUTOOCUPACIÓ, TÈCNIC/A EN GESTIÓ DE PERSONAL I TÈCNIC/A EN GESTIÓ DE SEGUIMENT DE PROJECTES.

En data 17 de juny de 2024, el Tribunal 1 publica al web de PalmaActiva la llista definitiva de valoració de mèrits del procés selectiu de: TÈCNIC/A DE FORMACIÓ, OCUPACIÓ I AUTOOCUPACIÓ (TSFOA)

En data 13 de juny i 5 de juliol de 2024 el Tribunal 1, conforme al previst al punt 13 de les bases de la convocatòria, eleva a la gerència de PalmaActiva la proposta de les persones seleccionades i que han superat el procés selectiu del procés d'estabilització de concurs extraordinari de mèrits per cada una de les categories convocades. “...llistat definitiu amb les persones candidates a contractar per a cadascuna de les places de personal laboral a estabilitzar...”, entre d'altres de la plaça de TÈCNIC/A EN GESTIÓ DE SEGUIMENT DE PROJECTES.

L'àrea de Recursos Humans informa que consta als seus registres que el/s llocs a cobrir figuren a la relació de llocs de treball i es troben vacants o coberts per personal que no te la condició de fix. Igualment, vista la documentació remesa, informa que consta que s'ha complit amb el requisit de publicitat de la corresponent convocatòria en els termes que estableixen les bases generals i específiques, que s'adequa la contractació que es proposa al conveni col·lectiu de PalmaActiva i a la normativa vigent.

La present resolució s'ha de fer pública en el BOIB i en la pàgina web de PalmaActiva i contindrà l'adjudicació de la plaça i del lloc de feina a la persona candidata amb major puntuació. La signatura del contracte s'ha d'efectuar en el termini de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà que es publiqui en el BOIB la resolució anterior.

La cap d'àrea econòmica financera adjunta a la present resolució les operacions contables acreditant l'existència de crèdit suficient i adequat a la naturalesa de la despesa que es proposa.

Per tot el que s'ha exposat i conforme a l'establert a l'article XX dels vigents Estatuts de l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de Palma, PalmaActiva, qui subscrit, a proposta de l'Àrea de Recursos Humans eleva la proposta a la gerència de PalmaActiva per a que dicti la següent:

RESOLUCIÓ

Primer.- Aprovar la superació del procés de selecció del concurs extraordinari de mèrits per cobrir 1 plaça corresponent a la taxa addicional d'estabilització i oferta pública de PalmaActiva (BOIB 69, 28 de maig de 2022):

N. places

Plaça

Cognoms i nom

DNI

1

Tècnic/a en gestió de seguiment de projectes

Belman Pujadas Margarita

***3499**

Segon.- Aprovar la seva contractació com a personal laboral fix de PalmaActiva. Grup professional: Tècnic/a en gestió de seguiment de projectes (TGSP). Nivell: TGM  -  equivalència a A2-. Nivell retributiu: 2.

Tercer.- La persona haurà de formalitzar el contracte i incorporar-se a la plaça en el termini de tres dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà  de la publicació del present resolució al BOIB.

Quart.- Autoritzar i disposar a favor de la Sra. Belman Pujadas, Margalida, amb DNI ***3499**, els crèdits següents que, en concepte de retribucions bàsiques, complementàries i quota patronal, ascendeix a un total de 41.966,16 €/bruts, desglossat en cost salarial  per import màxim de 22.720,90 €, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 00.24100.1300000, complement de carrera professional per import màxim de 5.224,26 €, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 00.24100.1300300 i quota patronal per import de 14.021,00 €, amb càrrec a l'aplicació pressupostària 00.24100.1600000 amb càrrec al pressupost vigent.

Cinquè.- Adjudicar el lloc de feina, escollit a l'annex VII per les persones candidates, per ordre de preferència i tenint en compte l'indicat al punt 10e) de les bases específiques del procés de selecció. “Document signat (Annex VII) en què s'elegeix, de major a menor interès, els llocs de treball oferts. La persona candidata amb major puntuació podrà triar el lloc de feina i l'àrea on està adscrit.”

N. places

Plaça

Àrea

Cognoms i nom

DNI

1

Tècnic/a en gestió de seguiment de projectes

Serveis generals

Belman Pujadas Margarita

***3499**

Sisè.- Ordenar la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, als efectes oportuns.

Setè- Notificar a les persones interessades, traslladar-la al Comitè d'empresa i al registre de personal de PalmaActiva pel seu coneixement i efectes oportuns.

Vuitè.- Donar compte de la present en el proper Consell Rector de PalmaActiva que es dugui a terme.”

La qual cosa es fa pública d'acord amb l'establert a la base 14 de les bases que han regit el procés selectiu.

Contra aquest resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot presentar, conformement a l'article 69 de la llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social, demanda davant el Jutjat o Sala Social competent en el termini de dos mesos, comptats des de l'endemà d'aquesta publicació, tot això sense perjudici que hi puguin interposar qualsevol altre recurs o acció que estimin oportú.

 

Palma, a data de signatura electrònica (26 de juliol de 2024)

La gerent de PalmaActiva Carmen Aguiló Buades