Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 473308
Informe proposta de denegació. Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears 2014-2020 Mesura 65011_01- Foment de Producció Integrada Convocatòria 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En data 18 d'abril de 2023, es va publicar el BOIB núm. 49 la Resolució de la presidenta del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s'aprova, per l'any 2023, la convocatòria d'ajudes destinades al foment de producció integrada.

2. De conformitat amb l'apartat sisè de l'esmenada Resolució, el termini de presentació de sol·licituds de la convocatòria va acabar dia 30 de juny de 2023. Es varen registrar un total de 300 sol·licituds.

3. Els òrgans gestors del Servei d'Ajudes al Desenvolupament Rural han duit a terme el control administratiu de la sol·licitud i de la documentació aportada d'acord amb les bases reguladores d'aquestes ajudes, constatant que no compleix el requisits establerts en la convocatòria establert a l'apartat tercer punt 1.b) d'inscripció en el Registre d'operadors de producció integrada i/o l'article10.1.g) del Decret Legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, per la qual s'aprova el text refós de la llei de subvencions (estar al corrent de pagament d'obligacions per reintegrament de subvencions en els termes que es determinin per reglament).

4. En data 1 de juliol de 2024 es va publicar a la pàgina web del FOGAIBA la Proposta Provisional de Denegació per la línia Foment de Producció Integrada.

5. L'interessat no ha presentat al·legacions a la proposta provisional de denegació.

Fonaments de dret

1. Resolució de la Presidenta del fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) de 18 d'abril de 2023 per la qual s'aprova la convocatòria per a l'any 2023 al foment de producció integrada.

2. L'ordre 10/2023 de la consellera d'Agricultura, Pesca i Alimentació, de 5 d'abril de 2023, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en el marc de les intervencions per al desenvolupament rural de les Illes Balears 2023-2027.

3. S'ha constat que l' interessats assenyalat a l'Annex I no compleix amb el requisit de la convocatòria establert a l'apartat tercer punt 1.b) d'inscripció en el Registre d'operadors de producció integrada i/o l'article10.1.g) del Decret Legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, per la qual s'aprova el text refós de la llei de subvencions (estar al corrent de pagament d'obligacions per reintegrament de subvencions en els termes que es determinin per reglament).

Proposta resolució de denegació

Per tot això, s'informa i es proposa al vicepresident del FOGAIBA que dicti una resolució en els termes següents:

1. Denegar la sol·licitud d'ajuda a la persona beneficiària detallat a l'annex I.

2. Informar als beneficiaris que els seus expedients es troben a la seva disposició i consulta al Servei d'Ajudes al Desenvolupament Rural del FOGAIBA (carrer de Reina Constança, núm. 4 de Palma).

3. Publicar a BOIB

 

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució –que no exhaureix la via administrativa- es pot interposar recurs d'alçada davant el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, en el termini d'un mes, comptador des de l'endemà de la notificació de la resolució, d'acord amb l'article 58.4 de la Llei3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears, i els articles 114 i 115 de la Llei 30/92, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, modificada per la Llei 4/99, dede gener.

 

Palma, 17 de julio 2024

La cap de Departament d'Ajudes de Desenvolupament Rural Gemma Canós Franch

Conforme amb la proposta, en dict resolució

El vicepresident del FOGAIBA Fernando Fernández Such

 

ANNEX I Perceptor Proposta Denegació de Producció Integrada

Núm Exp intern

Núm. Exp SGA

CIF/NIF

Nombre / Razón Social

MOTIU

0231

04004612

V57595316

CASTELLITX AGRÍCOLA,SAT

1,2

 

 

INCOMPLIMENT DEL REQUISIT PUNT 3.1; B. (QUE ESTIGUIN INSCRITS EN EL REGISTRE D'OPERADORS DE PRODUCCIÓ INTEGRADA (CRGDAI)

2

INCOMPLIMENT DEL REQUISIT PUNT 3.1; B. (QUE ESTIGUIN INSCRITS EN EL REGISTRE D'OPERADORS DE PRODUCCIÓ INTEGRADA (CRGDAI) EN EL MOMENT DE PRESENTAR LA SOL·LICITUD D'AJUDA

3

DECRET LEGISLATIU 2/2005 ART10.1.G «NO ESTAR AL CORRENT DE PAGAMENT D'OBLIGACIONS PER REINTEGRAMENT DE SUBVENCIONS EN ELS TERMES QUE ES DETERMININ PER REGLAMENT

4

NO DEMANA SUPERFÍCIE PER LA LÍNIA DE PRODUCCIÓ INTEGRADA