Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 472162
Departament de Selecció i Provisió de Recursos Humans. Servei de Selecció. Nomenament Tribunals Qualificadors del procés selectiu pel sistema de concurs de mèrits corresponent a la taxa addicional d’estabilització de l’ocupació temporal prevista a l’article 217 del Reial Decret Llei 5/2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Regidora d'Hisenda, Funció Pública i Govern Interior, p.d. Decret de batlia núm. 7413 de 23 de juliol de 2024, ha resolt el següent:

PRIMER.- Nomenar els tribunals Qualificadors del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs de mèrits corresponent a la taxa addicional d'estabilització de l'ocupació temporal prevista a l'article 217 del Reial Decret Llei 5/2023 de 28 de juny publicada al BOIB núm. 173 de 23 de desembre de 2023

SEGON.- Nomenar el Tribunal Qualificador del procés selectiu per concurs de mèrits per a la cobertura d'1 plaça de PROFESSOR/A MÚSIC CLARINET publicat al BOIB núm. 50 de 16 d'abril de 2024, els quals estan constituïts pels membres que figuren en l'annex 1.

TERCER.- Nomenar el Tribunal Qualificador del procés selectiu per concurs de mèrits per a la cobertura  d'1 plaça de PROFESSOR/A MÚSIC PERCUSSIÓ publicat al BOIB núm. 50 de 16 d'abril de 2024, els quals estan constituïts pels membres que figuren en l'annex 1.

QUART.- Nomenar el Tribunal Qualificador del procés selectiu per concurs de mèrits per a la cobertura  d'1 plaça de d'ENGINYER/A DE CAMINS, CANALS I PORTS publicat al BOIB núm. 50 de 16 d'abril de 2024, els quals estan constituïts pels membres que figuren en l'annex 1.

CINQUÈ.-  Nomenar el Tribunal Qualificador del procés selectiu per concurs de mèrits per a la cobertura d'1 plaça d'AJUDANT/A DE BIBLIOTECA publicat al BOIB núm. 64 de 16 de maig de 2024, els quals estan constituïts pels membres que figuren en l'annex 1.

SISÈ.- Nomenar el Tribunal Qualificador del procés selectiu per concurs de mèrits per a la cobertura de 3 places d'ARQUITECTE/A TÈCNIC/A publicat al BOIB núm. 50 de 16 d'abril de 2024, els quals estan constituïts pels membres que figuren en l'annex 1.

SETÈ.- Nomenar el Tribunal Qualificador del procés selectiu per concurs de mèrits per a la cobertura de 8 places de TREBALLADOR/A SOCIAL publicat al BOIB núm. 50 de 16 d'abril de 2024, els quals estan constituïts pels membres que figuren en l'annex 1.

VUITÈ.- Nomenar el Tribunal Qualificador del procés selectiu per concurs de mèrits per a la cobertura d'1 plaça d'ENGINYER/A DE CAMINS, CANALS I PORTS publicat al BOIB núm. 50 de 16 d'abril de 2024, els quals estan constituïts pels membres que figuren en l'annex 1.

NOVÉ.- Les possibles causes d'abstenció, segons l'article 23 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, presentades pels membres del tribunal s'hauran d'acreditar degudament per qualsevol mitjà admès en dret.

DESÉ.- Notificar la present resolució a les persones interessades.

ONZÈ.- Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de els Illes Balears i a la pàgina web de l'Ajuntament de Palma.

 

ANNEX 1

ADMINISTRACIÓ ESPECIAL

TRIBUNAL QUALIFICADOR GRUP A SUBGRUP A1

Plaça:

  • Enginyer/a de camins, canals i ports
  • Professor/a clarinet
  • Professor/a percussió

President/a titular: Nancy Kerr Andreu

President/a suplent: Loreto Alonso Ribot

Vocal titular: Alexandre Bergas Ribas

Vocal suplent: Manuel A. Nieto Izquierdo

Secretari/a titular: Teresa Berastain Bilbao

Secretari/suplent: Laura Niell Crespí

TRIBUNAL QUALIFICADOR GRUP A SUBGRUP A2

Plaça:

  • Ajudant/a biblioteca
  • Arquitecte/a tècnic/a
  • Treballador/a social

President/a titular:  Jaime Payeras Vives

President/a suplent: Antoni Xavier Colom Colom

Vocal titular: Francisca Aguiló Segura

Vocal suplent: María Cristina Alises García

Secretari/a titular: Coloma Poquet Vives

Secretari/suplent:  Catalina Juan Garau

TRIBUNAL QUALIFICADOR GRUP C SUBGRUP C1

Plaça:

  • Animador/a sociocultural

President/a titular:  Francisco Xavier Mengod Velasco

President/a suplent: Luis Fuster Bagazgoitia

Vocal titular: David Trillo Bonnin  

Vocal suplent: Rafael Perelló Gelabert

Secretari/a titular: Silvia Valens Moya

Secretari/a suplent:  Margalida Plomer Martorell

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (24 de juliol de 2024)

La cap de Departament de Personal p.d. Decret de Batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30 de 04/03/2014) Esperanza Vega Terrón