Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'ESTUDIS BALEÀRICS

Núm. 472122
Resolució del president de l’Institut d’Estudis Baleàrics per la qual s’aprova la llista definitiva de la puntuació obtinguda per les persones aspirants admeses a la convocatòria del procés selectiu d'un directiu professional, coordinador de projectes, pel procediment de lliure designació a l’ens públic Institut d'Estudis Baleàrics, i es nomena la persona seleccionada

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. En el BOIB núm. 80, de 15 de juny de 2024, es va publicar la Resolució del president de l'Institut d'Estudis Baleàrics (IEB) mitjançant la qual es varen aprovar les bases de la convocatòria d'un procés selectiu d'un directiu professional, coordinador de projectes, pel procediment de lliure designació a l'ens públic Institut d'Estudis Baleàrics.

2. En data 9 de juliol el director adjunt de l'IEB va signar una resolució mitjançant la qual es va aprovar la llista definitiva de persones admeses i excloses, amb les causes de l'exclusió, a la convocatòria del procés selectiu d'un directiu professional, coordinador de projectes, pel procediment de lliure designació a l'ens públic Institut d'Estudis Baleàrics.

En la mateixa resolució es va convocar les persones aspirants admeses a una entrevista personal i a l'exposició del seu projecte de gestió.

3. En data 18 de juliol, una vegada conclosa la valoració dels mèrits, del projecte de gestió presentat i de l'entrevista, es va publicar la llista provisional de les puntuacions obtingudes al web de l'IEB. Les persones interessades disposaven d'un termini de tres dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació de la llista esmentada, per al·legar les rectificacions pertinents sobre la puntuació obtinguda.

4. Una vegada acabat el termini esmentat sense que s'hagi presentat cap al·legació, s'ha de fer pública la llista definitiva de les valoracions. Així mateix, s'ha de publicar una resolució mitjançant la qual es nomena la persona seleccionada.

5. D'acord amb la llista definitiva esmentada, la persona que ha obtingut la puntuació més alta és Catalina Campins Perelló.

Fonaments de dret

1. El Decret 48/2018, de 21 de desembre, mitjançant el qual s'aproven els Estatus de l'Institut d'Estudis Baleàrics (BOIB núm. 6, de 12 de gener de 2019).

2. La Resolució del president de l'Institut d'Estudis Baleàrics de 13 de juny de 2024 mitjançant la qual es varen aprovar les bases de la convocatòria d'un procés selectiu d'un directiu professional, coordinador de projectes, pel procediment de lliure designació a l'ens públic Institut d'Estudis Baleàrics (BOIB núm. 80, de 15 de juny de 2024).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la llista definitiva de la puntuació obtinguda per les persones aspirants admeses a la convocatòria del procés selectiu d'un directiu professional, coordinador de projectes, pel procediment de lliure designació a l'ens públic Institut d'Estudis Baleàrics, la qual s'adjunta com a annex 1.

2. Nomenar Catalina Campins Perelló per ocupar el lloc de coordinador de projectes de l'IEB.

3. Publicar aquesta Resolució a la pàgina web de l'IEB i al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

(Signat electrònicament: 26 de juliol de 2024) El president de l'IEB Jaime Bauzá Mayol

 

ANNEX 1 Llista definitiva de la puntuació obtinguda per les persones admeses a la convocatòria del procés selectiu d'un directiu professional, coordinador de projectes, pel procediment de lliure designació a l'ens públic Institut d'Estudis Baleàrics (BOIB núm. 80, de 15 de juny de 2024)

 

Llinatges, nom

Document d'identitat

Mèrits

Projecte de gestió

Entrevista personal

Total

Campins Perelló, Catalina

***9819**

12,92

34

36

82,92

Pujol Peré, Maria del Pilar

***1262**

14,17

10

19

43,17