Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PUIGPUNYENT

Núm. 471751
Ampliació de termini per a la presentació de sol·licituds en la convocatòria de subvencions a esportistes d'èlit empadronats en el municipi

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

A la manca de presentació de sol·licituds en la convocatòria per regular la concessió, per a la temporada 2023/2024, de les subvencions a esportistes d'elit empadronats/des en el municipi de Puigpunyent que practiquen especialitats esportives de caràcter individual, s'acorda en Junta de Govern Local del 25 de juliol de 2024 reprendre un període de 10 dies hàbils per a la presentació de sol·licituds.

BASES PER A LA SUBVENCIÓ D'ESPORTISTES D'ELIT DEL MUNICIPI DE PUIGPUNYENT

1. Objecte

L'objecte de la present convocatòria és regular la concessió, per a la temporada 2023/2024, de les subvencions a esportistes d'elit empadronats/des en el municipi de Puigpunyent que practiquen especialitats esportives de caràcter individual.

La finalitat és contribuir al foment de la pràctica esportiva i la seva participació en les diverses competicions esportives oficials en les quals es trobin immersos els/les esportistes ajudant a sufragar part de les despeses que els ocasionin les mateixes.

La dotació pressupostària màxima destinada a aquesta convocatòria serà de 3.000 €.

La concessió de la subvenció s' efectuarà en règim de concurrència competitiva mitjançant convocatòria i procediment selectiu únic.

2.vRequisits

Podran sol·licitar la subvenció aquells/es esportistes que compleixin els següents requisits:

a) Estar en possessió de Document Nacional d'Identitat (DNI) o Número d'Identitat d'Estranger (NIE).

b) Tenir llicència federativa en vigor d'una federació de les Illes Balears o la federació Espanyola

c) Estar empadronat/da al municipi de Puigpunyent amb anterioritat a l'1 de desembre de 2023 i de manera ininterrompuda fins a la data de publicació de la present convocatòria.

No podran optar a la subvenció els/les esportistes que incorrin en algun dels següents apartats (llista completa d'apartats en les bases de la convocatòria):

a) Practicar esports col·lectius, considerats com a tal, els esports en els quals competeixen dos grups de més de dos esportistes, de forma simultània en el temps, amb alternança en la possessió o domini d'un mòbil, mitjançant accions tècniques d'atac i defensa.

b) Pertànyer a Societats Anònimes Esportives (SAD).

3. Import a percebre

El criteri de valoració de les sol·licituds serà únic i vindrà determinat pel nivell assolit com a esportista d'elit en alguna de les llistes d'esportistes d'elit indicades prèviament.

S' estableixen les següents quanties màximes per esportista d'elit:

• Competició a nivell europeu: 750 €

• Competicions a nivell estatal: 450 €

L'import de la subvenció que li correspondrà a cada beneficiari/ària vindrà determinat pel repartiment equitatiu d'aquesta, fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària total.

IMPORTANT

Es presenta sol·licitud i justificació en el mateix termini, per la qual cosa s'ha de realitzar el tràmit de presentació de sol·licitud i també el tràmit de presentació de la justificació.

4. On tramitar?

Es podrà presentar a través de:

- Presencialment a les Oficines d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Puigpunyent.

- A la Seu electrònica de l'Ajuntament de Puigpunyent: https://puigpunyent.sedelectronica.es/info.0

CONTACTE

Per a qualsevol consulta o aclariment sobre la convocatòria, contactar en el correu: laura.garau@ajpuigpunyent.net

Termini de presentació: 10 dies hàbils des del dia següent de la seva publicació al BOIB

En la sol·licitud haurà de figurar l'esportista com a interessat/a sent la persona que ha de signar la sol·licitud, llevat que l'esportista sigui menor d'edat, en aquest cas a més del/de l'esportista com a interessat/ interessada, ha de figurar la mare, pare o tutor/a com a representant i ser signat pel/la representant.

S'haurà d'acompanyar la instància amb la següent informació:

• FOTOCÒPIA del DNI/NIE del/de l'esportista.

• FOTOCÒPIA del DNI/NIE de la mare, del pare o del/de la tutor/a (si l'esportista és menor d'edat).

• FOTOCÒPIA del Llibre de Família (pàgines on figuren els pares i l'esportista) o, si s'escau, FOTOCÒPIA document que justifiqui el parentiu o la tutoria (si l'esportista és menor d'edat).

• FOTOCÒPIA llicència federativa en vigor d'una federació de la Comunitat Valenciana.

• CURRÍCULUM actualitzat del o la esportista

JUSTIFICACIÓ

S haurà de fer una instància on figurarà l'esportista com a interessat/ada sent la persona que ha de signar el document, llevat que l'esportista sigui menor d'edat, en aquest cas a més del/de l'esportista com a interessat/ada, ha de figurar la mare, pare o tutor/a com a representant i ser signat pel/la representant. Juntament amb l'instancia s'adjuntaran les factures corresponents a les despeses subvencionables.

Les despeses subvencionables s'havien de produir i realitzar dins del termini comprès entre l'1 de juny del 2023 i el 30 de juny del 2024.

Tindran la consideració de despeses subvencionables, pel que fa a aquestes bases, les despeses indicades a continuació:

• Allotjament: Els produïts en hotels, pensions o un altre tipus d'allotjaments, quan s'originin per la participació de l'esportista en competicions federades oficials. S' exclouen expressament les despeses de manutenció.

• Desplaçament: Els realitzats en transport de viatgers quan s'originin per la participació de l'esportista en competicions federades oficials.

• Material esportiu: Adquisició de material destinat al desenvolupament de la modalitat esportiva de l'esportista, inclou tant material esportiu com equipacions esportives.

• Salut esportiva: Subministraments de farmaciola mèdica. Tractaments de fisioteràpia.

• Assegurances: Mutualitats esportives, assegurances de responsabilitat civil o assegurances d'accidents, relacionats amb l'activitat esportiva.

• Federatius: Llicències federatives. Inscripcions en competicions o tornejos federats.

• Entitats esportives: Quotes satisfetes a l'entitat esportiva de l'esportista.

• Entrenadors: Pagaments realitzats a entrenadors titulats que millorin el rendiment de l'esportista en la competició.

En realitzar el tràmit de justificació, s'haurà d'adjuntar (en format PDF, en el cas de presentar- se de manera electrònica) la documentació ORIGINAL justificativa de les despeses produïdes, que seran factures i altres documents de valor probatori amb validesa en el tràfic mercantil o amb eficàcia administrativa, en els termes establerts reglamentàriament.

 

(Signat electrònicament: 26 de juliol de 2024

El batle en funcions Miguel Joaquín Estrades Gómez)