Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 471797
Acord del Consell de Govern de 26 de juliol de 2024 pel qual es cessa a la Defensora dels Usuaris del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 20 de la Llei 5/2003, de 22 de març, de salut de les Illes Balears, crea  i defineix la figura del Defensor dels Usuaris del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears  com l'òrgan encarregat de defensar els drets d'aquests usuaris, el qual ha de desenvolupar les seves funcions amb plena autonomia funcional.

Per la seva banda el Decret 21/2020, de 10 de juliol, desenvolupa la regulació de la figura del Defensor dels Usuaris del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears i disposa en l'article 10 que es disposarà el cessament del defensor dels Usuaris del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears, entre d'altres causes, per la renúncia del defensor acceptada pel Consell de Govern.

La senyora María Micaela Matilde Llull Sarralde, Defensora dels Usuaris del Sistema Sanitari Públic, ha presentat a la consellera de Salut, la seva renúncia a continuar en el càrrec.

És per la qual cosa el Consell de Govern a proposta de la consellera de Salut, en la sessió de dia 26 de juliol de 2024 adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Acceptar la renúncia i en conseqüència cessar a la senyora María Micaela Matilde Llull Sarralde, del càrrec de  Defensora dels Usuaris del Sistema Sanitari Públic de les Illes Balears, tot agraint-li els serveis prestats.

Segon. Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 26 de juliol de 2024

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens