Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SA POBLA

Núm. 470627
Extracte de les bases per les quals es regula l'esdeveniment “Art i Copes 2024”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.) 776269

De conformitat amb el que es preveu en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet el qual pot consultar-se en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

Primer. Participants

Hi poden participar tots els i les artistes de qualsevol nacionalitat i procedència, així com les entitats, galeries, associacions i grups que promoguin l'art. Cada artista podrà presentar: obra pictòrica, obra escultòrica, instal·lacions o intervencions concretes a l'espai públic... Es podrà proposar qualsevol disciplina artística.

Segon. Comissió de selecció

Formaran aquesta comissió dos representants del món artístic i un representant de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament de sa Pobla.

Tercer. Inscripcions. 

Les inscripcions formals es podran fer:

Dates: del 5 d'agost al 18 de setembre de 2024.

Contacte: Per correu electrònic a museus@sapobla.cat, enviant un arxiu en format pdf, adjuntant-hi la documentació que es regula al punt 4 d'aquestes bases.

Resposta: Dia 20 de setembre es farà la selecció d'artistes i obres participants, que posteriorment es comunicarà als interessats i a les interessades.

Entrega i muntatge: L'entrega de les obres es durà a terme del 23 al 27 de setembre. L'entrega de les obres i el muntatge es durà a terme a partir del 23 de setembre. Un membre de l'organització establirà un calendari d'entrega acordat amb l'artista.

Els interessats/des a exhibir la seva obra presentaran, en el moment de la inscripció, mitjançant el full d'inscripció de la convocatòria (annex en aquest mateix document i al web de la convocatòria

Dades personals.

Fotocòpia del DNI.

Fotografia de l'obra, les obres o projectes que s'hi presenten. La fotografia ha de mostrar clarament l'obra i ha de ser de qualitat suficient per imprimir-se en full A4.

Maqueta i/o disseny, en cas d'instal·lacions o composicions murals, especificant-ne les mides, el muntatge i tota aquella informació necessària per a la seva correcta avaluació.

Identificació de l'espai privat per la seva intervenció (si n'és el cas).

L'embalatge, el transport i l'assegurança de l'obra van a càrrec de l'artista.

Durant l'esdeveniment, les obres corresponents a les diferents exposicions municipals, instal·lacions i muntatges inclosos a Art i Copes no seran objecte de compra, no podrà existir venda directa d'obra ni aquesta podrà comptar amb preus visibles per al visitant (excepte aquelles que s'ubiquin a galeries o espais de titularitat privada o aquelles que pel seu objecte social autoritzi expressament la comissió).

Totes aquelles qüestions no estipulades en aquestes bases seran resoltes per la comissió de selecció, sempre garantint una solució justa i digna per a ambdues parts. El simple fet d'inscriure's a la mostra pressuposa l'acceptació d'aquestes bases.

Cada projecte seleccionat rebrà l'abonament d'una quantitat econòmica de 75 € de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de sa Pobla en el procés d'adopció de bones pràctiques.

Les exposicions privades i que vulguin sortir al programa de mà dins l'itinerari d'Art i Copes 2024 han d'emplenar el qüestionari annex abans del 18 de setembre.

 

Sa Pobla, (signat electrònicament: 26 de juliol de 2024)

El batle ​​​​​​​Biel Ferragut Mir