Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT ANTONI DE PORTMANY

Núm. 470364
Aprovació inicial de la conversió en zona per a vianants de determinats carrers del municipi Sant Antoni de Portmany

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En compliment del que disposa l'article 13 bis de l'Ordenança municipal de trànsit, circulació i seguretat viària, es sotmet a informació pública per un període de vint dies hàbils el següent acord d'aprovació inicial de conversió en zona de vianants de determinats carrers del municipi de Sant Antoni de Portmany, que la Junta de Govern Local va adoptar a la sessió ordinària de 4 de juliol de 2024:

Atès que el Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió ordinària de data 11 de novembre de 2020, va acordar aprovar definitivament la modificació de l'acord de conversió en zona de vianants de determinats carrers del nucli històric dels voltants de l'església i de la zona del West (BOIB número 203, de 3 de desembre de 2020).

Vista la Provisió dictada pel regidor delegat de Mobilitat, de data 21 de maig de 2024.

Atès informe jurídic emès per la tècnica d'administració general en data 23 de maig de 2024, en el qual es conclou que existeix habilitació legal perquè l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany converteixi en zona de vianants determinats carrers del municipi, i en conseqüència també, modifiqui l'acord de Ple de data 11 de novembre de 2020, seguint per a això el procediment establert en l'apartat segon de l'article 13 bis de l'Ordenança municipal de Trànsit, Circulació i Seguretat Viària.

Atès l'informe emès pel cap de la Policia Local, de data 21 de juny de 2024.

Vista la Provisió dictada pel regidor delegat de Mobilitat, de data 26 de juny de 2024, del següent tenor literal:

Vist que el Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, a la sessió ordinària de data 11 de novembre de 2020, va acordar aprovar definitivament la modificació de l'acord de conversió en zona de vianants de determinats carrers del nucli històric dels voltants de l'església i de la zona del West (BOIB número 203 de 3 de desembre de 2020).

Vist l'informe jurídic emès per la tècnica d'administració general, de data 23 de maig de 2024.

Vist l'informe emès pel cap de la Policia Local, de 21 de juny de 2024, en el qual recomana que la conversió en zona de vianants parcial tengui un horari homogeni per temes organitzatius de tancament dels carrers i per a evitar confusió veïnal.

Havent donat compte de la necessitat de millorar la convivència, els serveis i la qualitat de vida del nostre municipi i els seus ciutadans, dinamitzar el comerç, potenciar el passeig lliure dels vianants, millorar l'accessibilitat i la seguretat viària i potenciar la visita a llocs de rellevància patrimonial, es considera convenient modificar l'acord del Ple de data 11 de novembre de 2020, que quedaria de la manera següent:

- Conversió en zona de vianants completa tot l'any, quedant prohibit circular amb cap vehicle pels següents carrers:

• Carrer Sant Antoni, entre el carrer Progrés i el carrer de la Mar.

• Carrer Santa Agnès, des del carrer General Balanzat fins al carrer Antoni Riquer.

• Carrer Bartolomé Vicente Ramón, des del Carrer General Prim fins al Carrer Sant Antoni.

• Carrer del General Prim, des del carrer Progrés fins al carrer Bartolomé Vicente Ramón.

• Carrer Vara de Rey, des del carrer de la Mar fins al carrer Progrés.

• Carrer Sant Mateu.

• Carrer de Cristòfol Colom.

• Carrer del Bisbe Torres, des del carrer Rosell fins al Passeig de ses Fonts.

• Carrer del Bisbe Cardona.

• Vial del Passeig de ses Fonts, des del carrer Ample fins al carrer de Ramón y Cajal.

• Carrer Walter Benjamin, des del carrer del Bisbe Cardona fins al carrer de Ramón y Cajal.

• Carrer Joan Roman.

• Carrer Rosell, des del carrer del Bisbe Torres fins al carrer de Ramón y Cajal.

• Carrer de Cervantes, des del carrer del Bisbe Torres fins al carrer Ample.

• És Carreró.

- Conversió en zona de vianants parcial, durant el període de l'1 de maig al 30 de setembre, quedant prohibit circular amb cap vehicle pels següents carrers i en els següents horaris:

• Carrer Ample, des del carrer d'Antoni Riquer fins al carrer Rosell, des de les 20 fins a les 6 hores.

• Carrer Ample, des del Passeig de la Mar fins al carrer d'Antoni Riquer, des de les 21 fins a les 6 hores.

• Carrer Rosell, des del carrer Progrés fins al carrer Ample, des de les 20 fins a les 6 hores.

DISPÒS

Únic. Que es duguin a terme els tràmits necessaris per a aprovar la modificació de l'acord del Ple de l'Ajuntament de Sant Antoni de Portmany, de data 11 de novembre de 2020, de conversió en zona de vianants de determinats carrers del nucli històric dels voltants de l'església i de la zona del West (BOIB número 203, de 3 de desembre de 2020), en els termes assenyalats anteriorment.”

RESOLUCIÓ

Primera. Iniciar expedient de modificació de l'acord de conversió en zona de vianants adoptat pel Ple de la Corporació l'11 de novembre de 2020, en els termes indicats en la part expositiva de l'acord.

Segona. Establir que les limitacions en el trànsit de vehicles als carrers per als vianants no afectarà els vehicles relacionats en l'article 13.3 bis de l'Ordenança municipal de trànsit, circulació i seguretat viària, excepte els previstos en l'apartat c) el trànsit de la qual queda totalment prohibit.

Tercer. Sotmetre l'aprovació inicial a tràmit d'informació pública per un període de vint dies hàbils mitjançant la publicació d'anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i al tauler d'edictes de l'Ajuntament, establint on pot consultar-se l'expedient. Igualment es donarà audiència i vista de l'expedient a les associacions més representatives a aquest efecte perquè presentin les al·legacions que considerin pertinent.

 

(Signat electrònicament: 17 de juliol de 2024)

L'alcalde Marcos Serra Colomar