Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 469504
Correcció d'errors de la resolució del director gerent de l’ Hospital Universitari Son Espases, de 16 de juliol de 2024 per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d’unitat de docència SAF

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant de la resolució del director gerent  de l' Hospital Universitari Son Espases,  de 12 de juliol de 2024 – publicada en BOIB núm. 93,  de 16 de juliol de 2024 –  per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d'unitat de docència SAF.

2. S'ha advertit diverses errades.

Fonaments de dret

1. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, de 1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, estableix que “les Administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instàncies dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes”.

2. L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dicto la següent

Resolució

1. Rectificar diverses errades observades en la resolució del director gerent  de l' Hospital Universitari Son Espases,  de 12 de juliol de 2024 – publicada en BOIB núm. 93,  de 16 de juliol de 2024 –  per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d'unitat de docència SAF.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Les persones candidates disposen d'un nou termini de vint dies naturals a explicar des de l'endemà al de la publicació d'aquesta correcció d'errors en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, signatura electrònica (25 de juliol de 2024)

La directora gerenta de l' Hospital Universitari Son Espases Cristina Granados Ulecia P.D. Consellera de Salut (BOIB núm. 112 de 12/08/2023)

 

ANNEX Correcció d'errors

En el títol de la convocatòria.

On diu:

Resolució de la directora gerenta de l'Hospital Universitari Son Espases per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d'Unitat de Docència SAF.

Ha de dir:

Resolució de la directora gerenta de l'Hospital Universitari Son Espases per la qual es convoca, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d'àrea de docència e investigació.

En la resolució.

On diu:

1. Aprovar la convocatòria pública d'un lloc de supervisor/a d'unitat.

Ha de dir:

1. Aprovar la convocatòria pública d'un lloc de supervisor/a d'àrea.

En l'annex I.

On diu:

Denominació

Supervisor/a de Unitat de Docència SAF de l'Hospital Universitari Son Espases.

Ha de dir:

Denominació

Supervisor/a d'Àrea de docència e investigació de l'Hospital Universitari Son Espases.