Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 469437
Resolució del director gerent de l’Hospital Comarcal d’Inca per la qual s’adjudica, pel procediment de lliure designació, el lloc de treball de cap de Servei d’Aparell Digestiu de l’Hospital Comarcal d’Inca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

  1. Mitjançant la Resolució del director gerent de l'Hospital Comarcal d´Inca de 19 de juny de 2024 (BOIB núm 85, de 27 de juny de 2024), es va convocà per a la provisió, pel sistema de lliure designació, el lloc de feina de cap del Servei d'Aparell Digestiu de la plantilla orgànica autoritzada de la Gerència de l'Hospital Comarcal d'Inca .

  2. Transcorregut el termini per presentar sol·licitud, l'únic aspirant José Reyes Moreno va defensar davant l'òrgan convocant i els seus assessors, el projecte tècnic de gestió de la unitat assistencial d' Aparell Digestiu de l'Hospital Comarcal d´Inca.

Fonaments de dret

  1. Els articles 29 i 30 de la Llei 55/2003, de 16 de desembre, l'estatut marc del personal estatutari dels serveis de salut (BOE núm. 301, de 17 de desembre de 2003).

  2. L'article únic del Decret 87/2006, de 6 d'octubre, de provisió de prefectures de caràcter assistencial del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 140, de 7 d'octubre de 2006).

  3. El Reial decret llei 1/1999, de 8 de gener, sobre selecció de personal estatutari i provisió de places a les institucions sanitàries de la Seguretat Social.

  4. La Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 2 de febrer de 2017 relativa a la provisió de prefectures assistencials.

  5. La Resolució de la consellera de Salut de 8 d'agost de 2023 per la qual es deleguen diferents competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 112, de 12 d'agost de 2023), en virtut de la qual es delega a les persones titulars de les gerències territorials dels centres i establiments del Servei de Salut de les Illes Balears, en relació amb el personal adscrit a la seva gerència, la competència de convocar i resoldre tots els procediments de provisió de llocs de comandament intermedi i assimilats, i també la remoció del personal que hagi accedit a aquests llocs en els casos prevists legalment.

Per tot això dict la següent

Resolució

  1. Adjudicar al Sr.José Reyes Moreno, el lloc de treball de cap de Servei d'Aparell Digestiu de l'Hospital Comarcal d'Inca.

  2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, a la intranet de l´Hospital Comarcal d´Inca i en la web del servei de Salut de les Illes Balears(www.ibsalut.es).

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució —que esgota la via administrativa— es pot interposar un recurs de reposició davant l'òrgan que la dicta en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la data de publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques , en relació amb l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears.

 

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la data de publicació d'aquesta resolució, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, sense perjudici de qualsevol altre recurs que es consideri procedent interposar.

 

(Signat electrònicament: 25 de juliol de 2024)

El director metge de l'Hospital Comarcal d'Inca (Francisco Javier Perelló Cuart) Per absència del director gerent (BOIB núm. 131 de 23 de setembre del 2023)