Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANT JOAN DE LABRITJA

Núm. 469253
Informació pública de l'expedient d'aprovació inicial de la Modificació Núm. 8 de les Normes Subsidiàries (NN.SS.) de Planejament de Sant Joan de Labritja – Expedient núm. 1503/2021

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant acord del Ple de l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja de data 4 de juny de 2024, es va acordar aprovar, novament, amb caràcter inicial la Modificació Puntual Núm. 8 de les NN.SS. relativa a la modificació de la unitat d'actuació UA-01SM i UA-02SM, expedient núm. 1503/2021, redactada pels arquitectes Sr. Antoni Ramis Ramos i Sr. José M.ª Mayol Comas, inclosa la documentació exigida per la legislació ambiental, redactada per l'empresa mediambiental PODARCIS S.L., a fi de que, en un termini de quaranta-cinc dies des de la seva publicació en el BOIB, en un dels diaris de major circulació a l'illa d'Eivissa i en la seu electrònica de l'Ajuntament [https://santjoandelabritja.sedelectronica.es]; tots els ciutadans puguin exercir, des del principi del període d'informació pública, el dret a consultar la documentació referida, escrita i gràfica, tant en paper com de manera telemàtica, que integra l'expedient i obtenir una còpia, així com presentar al·legacions, suggeriments, informes o documents que considerin oportuns en relació amb l'expedient sotmès a informació pública.

Simultàniament a l'aprovació inicial de la Modificació Puntual Núm. 8 de les NN.SS. se suspèn l'atorgament de les llicències i/o autoritzacions que no s'ajustin o contradiguin les determinacions de l'esmentada modificació inicialment aprovada. La suspensió regirà fins a l'aprovació definitiva de la Modificació Núm. 8 de les NN.SS.

 

Sant Joan de Labritja, (signat electrònicament: 25 de juliol de 2024)

L'alcaldessa Maria Tania Marí Marí