Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

PATRONAT MUNICIPAL D'ESCOLES D'INFANTS

Núm. 469053
Patronat municipal d'escoles d'Infants de Palma. Extracte de la convocatòria pública de subvencions d'ajudes municipals a l'escolarització d'infants pel curs 2024-2025

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de les bases de la convocatòria de subvencions ajudes destinades a subvencionar les despeses d'ensenyament dels infants matriculats en algun dels centres d'educació infantil de Palma inscrits en el Registre Municipal d'Escoles d'Infants de Palma (RMEI) aprovades pel Consell Rector el 17 de juny de 2024 i la Junta de Govern de l'Ajuntament de Palma de 19 de juny de 2024.

BDNS 776570

De conformitat amb el previst als articles 17.3.b y 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text complet del qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

i a la web del “Patronat Municipal d'Escoles d'Infants”  

http://www.palmaescolesinfants.cat

Primer. Beneficiaris.

Seran beneficiaris les unitats familiars que tenen infants escolaritzats en centres del primer cicle d'educació infantil inscrits en el Registre Municipal d'Escoles d'Infants de Palma.

Només poden optar a aquesta convocatòria les persones que estiguin empadronades al municipi de Palma, que acompleixin els requisits en els termes que estableix el punt 5 de la present convocatòria, i amb una renda per càpita anual inferior a 21.280 €, en els termes que s'esmenten en el punt 13 de la present convocatòria.

Segon. Objecte i finalitat

L'objecte d'aquesta convocatòria és regular les ajudes destinades a subvencionar les despeses d'ensenyament dels infants matriculats en algun dels centres d'educació infantil de Palma inscrits en el Registre Municipal d'Escoles d'Infants de Palma (RMEI).

La finalitat d'aquesta subvenció és finançar part o la totalitat del cost de les mensualitats que l'infant estigui escolaritzat corresponents a les despeses d'ensenyament per tal de cobrir la manca de places públiques al municipi, afavorir la conciliació familiar i donar suport a les famílies amb menys recursos econòmics.

En cap cas, no s'inclouran les despeses derivades d'activitats extraescolars, menjador, llibres i material escolar, matrícules, etc. Només es subvencionaran mesos complets a excepció dels mesos de juliol i agost.

Tercer. Bases reguladores.

Ordenança Municipal de Subvencions de l'Ajuntament de Palma, de 26 de febrer del 2015.

Publicades al BOIB núm. 35 de 12 de març de 2015.

Quart. Quantia.

La quantitat màxima destinada a aquesta convocatòria és de 383.333,34 € (euros), amb càrrec a l'esmentada partida pressupostària del vigent Pressupost de 2024 i a la corresponent partida del Pressupost de 2025 (dins els límits fixats a l'article 47 de la Llei 47/2003, de 26 de novembre, general pressupostària).

 

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds.

Les sol·licituds, juntament amb tota la documentació acreditativa necessària, s'ha de presentar al centre on estigui matriculat l'infant (entitat col·laboradora) des de l'endemà de la publicació de les bases al BOIB i fins dia 8 de setembre de 2024.

 

Palma a la data de la signatura electrònica (23 de juliol de 2024)

El gerent del Patronat Municipal d'Escoles d'Infants de Palma José María Noguera Vert