Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'AGRICULTURA, PESCA I MEDI NATURAL

Núm. 468280
Resolució del conseller d’Agricultura, Pesca i Medi Natural de 16 de juliol per la qual es modifica la composició de la Comissió de Cogestió de la Pesca Recreativa a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. L'article 2.2 de l'Ordre 5/2024 del conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural per la qual es crea la Comissió de Cogestió de la Pesca Recreativa a les Illes Balears disposa que el conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural, mitjançant una resolució, pot modificar la composició de la Comissió i afegir-hi o suprimir-ne membres en representació d'organitzacions representatives d'interessos col·lectius en la pesca recreativa a les Illes Balears, designats en funció de les seves condicions d'experiència especials o dels coneixements que tenguin en la matèria, amb la seva acceptació voluntària.

2. El 13 de juny de 2024, es va dur a terme la primera reunió de la Comissió de Cogestió de la Pesca Recreativa a les Illes Balears, en la qual es va detectar una infrarepresentació dels pescadors de Menorca i de les Pitiüses. Per això, es recomana ajustar la composició d'aquesta Comissió per assegurar una representació adequada de totes les parts interessades.

3. L'Associació de Pesca Recreativa de Menorca Tots Pescam, entitat reconeguda que ja forma part de la Comissió de seguiment de les reserves marines de Menorca, ha comunicat per correu electrònic a la Direcció General de Pesca el seu interès a participar en la Comissió de Cogestió de la Pesca Recreativa.

4. El Consell Insular d'Eivissa, per part seva, proposa incloure en la Comissió de Cogestió de la Pesca Recreativa una persona representant de les entitats Club de Pesca Deportiva Santa Eulàlia i Pesca Club Sant Antoni, elegida entre ells mateixos.

Fonaments de dret

1. L'Ordre 5/2024 del conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural per la qual es crea la Comissió de Cogestió de la Pesca Recreativa a les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Ampliar la composició de la Comissió de Cogestió de la Pesca Recreativa a les Illes Balears amb els membres següents:

— Una persona representant de l'Associació de Pesca Recreativa de Menorca Tots Pescam.

— Una persona representant del Club de Pesca Deportiva Santa Eulàlia i de Pesca Club Sant Antoni, elegida entre ells mateixos.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que no exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs d'alçada davant el conseller d'Agricultura, Pesca i Medi Natural en el termini d'un mes comptador des de l'endemà d'haver-se publicat, d'acord amb l'article 121 i 122 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 58 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

Palma, en la data de signatura electrònica (23 de juliol de 2024)

El conseller de Agricultura, Pesca i Medi Natural Joan Simonet Pons