Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ECONOMIA, HISENDA I INNOVACIÓ

Núm. 467761
Resolució del conseller d’Economia, Hisenda i Innovació, a proposta de la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni, per la qual s’actualitzen i nomenen els vocals membres del Consell Rector de la Junta de Compensació SUP 52-02 / Son Pardo en representació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el dia de la signatura electrònica, la directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni ha formulat la proposta de resolució següent:

Fets

1. Mitjançant l'escriptura pública de 16 de novembre de 2004, es va constituir la Junta de Compensació SUP 52-02 / Son Pardo davant el notari Julio Trujillo Zaforteza.

2. El 8 de maig de 2018, el director general d'Arquitectura i Habitatge va comunicar al director general del Tresor, Política Financera i Patrimoni les persones proposades per formar la terna dels vocals que representaran la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en la Junta de Compensació.

3. Davant la convocatòria de la Junta General de Compensació de Son Pardo per al dia 23 de juliol, i atesa la nova estructura del Govern, es fa necessària una actualització de la representació de la CAIB a la Junta de Compensació Son Pardo.

Fonaments de dret

1. El Decret 8/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s'estableix l'estructura de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 94, de 10 de juliol).

2. El Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 94, de 10 de juliol).

3. El Decret 16/2023, de 20 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 102, de 20 de juliol).

4. El Decret 56/2023, de 21 de juliol, pel qual es disposa el nomenament d'alts càrrecs de la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació (BOIB núm. 103, de 22 de juliol).

5. El Decret 5/2024, de 29 de maig, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, pel Decret 17/2023, de 23 d'agost, pel Decret 1/2024, de 4 de gener i pel Decret 4/2024, de 17 de maig (BOIB núm. 73, de 31 de maig).

Proposta de resolució

Propòs al conseller d'Economia, Hisenda i Innovació que dicti una resolució en els termes següents:

1.Determinar el  cessament dels antics vocals membres del Consell Rector de la Junta de Compensació SUP 52-02 / Son Pardo:

-Sra. Catalina Ana Galmés Trueba, antiga directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni

-Sr. Jorge Sánchez Fernández, antic secretari general de l'antiga Conselleria d'Agricultura, Pesca i Alimentació

2.Nomenar com a nous vocals membres del Consell Rector de la Junta de Compensació SUP 52-02 / Son Pardo en representació de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, amb efecte del dia de la signatura d'aquesta Resolució, les persones següents:

 

-Sra. Susana Fátima Pérez Sánchez, directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni

-Sr. Miguel Obrador Bou, secretari general de la Conselleria d'Agricultura, Pesca i Medi Natural

3.Notificar aquesta Resolució als membres nomenats, a la Presidència i  a la Secretaria General de la Junta de Compensació.

4.Disposar la publicació d'aquest nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Manifestar la conformitat amb la proposta de resolució i dictar-ne resolució en els mateixos termes.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Economia, Hisenda i Innovació en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la notificació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 22 de juliol de 2024

El conseller d'Economia, Hisenda i Innovació  Antoni Costa Costa

La directora general proposant Susana Fátima Pérez Sánchez