Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 467037
Resolució del president de Gestió Sanitaria i Assistencial de les Illes Balears per la qual delega competències en la vicepresidenta de GSAIB

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets i fonaments de dret

1. Per mitjà del Decret 38/2017, de 28 de juliol, es van aprovar els estatuts de l'entitat pública empresarial Gestió Sanitària i Assistencial de les Illes Balears (GSAIB).

2. El 8 de març de 2024, el director general del Servei de Salut de les Illes Balears, per mitjà d'una resolució, nomenà el senyor Sergio Pablo Rodríguez Garí com a director gerent de l'entitat GSAIB, amb efecte a partir del dia 9 de març de 2024.

3. L'article 19 del Decret 38/2017, de 28 de juliol, dels estatuts de GSAIB, regula la titularitat, règim jurídic i funcions del director o directora gerent de l'entitat. El punt 5 del mateix article estableix que, en cas de vacant, absència, malaltia o impediment legítim, l'ha de substituir interinament la persona que determini la presidència.

Per tot això dict la següent

Resolució

1. Nomenar la vicepresidenta de GSAIB com la persona que substituirà interinament el director gerent de GSAIB en totes les competències que els estatuts i altres disposicions concordants que siguin aplicables li atribueixen al director gerent, en cas de vacant, absència, malaltia o impediment legítim.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Signat electrònicament: Palma, 19 de juliol de 2024

El president de GSAIB Javier Ureña Morales