Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TURISME, CULTURA I ESPORTS

Núm. 465131
Anunci pel qual es fa pública la modificació de la composició de la junta directiva de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears (període 2020-2024)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 20.4 del Decret 86/2008, d'1 d'agost, pel qual es despleguen i es regulen els processos electorals de les federacions esportives de les Illes Balears, el 3 de desembre de 2020 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la ratificació de la presidenta i la composició de la Junta Directiva de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears un cop finalitzat el procés electoral corresponent al període 2020-2024.

Així mateix, el 28 de gener de 2023 es publica la dimissió de la presidenta de la federació i la seva substitució per la vicepresidenta d'aquesta.

El 8 de juny de 2023, es va publicar la modificació de la composició de la Junta Directiva d'aquesta entitat.

El 27 de juny de 2024, les senyores Lucia Herrera Torres i Elisabet Salom Pons comuniquen a la Direcció General d'Esports les seves dimissions com a vocals de la Junta Directiva de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears amb data 31 de maig de 2024.

El 8 de juliol de 2024, la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears presenta davant la Direcció General d'Esports, entre d'altra documentació, les actes de les reunions extraordinàries de la junta directiva de 29 de setembre de 2023 i d'1 de juny de 2024 en les quals hi consten les modificacions de la composició d'aquest òrgan.

Finalment, el 9 de juliol de 2024 el senyor Alberto Viver Cerdà comunica a la Direcció General d'Esports que, el 29 de setembre de 2023, la vicepresidenta primera amb funcions de presidenta el va cessar com a secretari de la Junta Directiva, extrem que coincideix amb la documentació aportada per la federació.

L'Assemblea General de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears va adoptar a la sessió extraordinària de 7 d'agost de 2020, entre d'altres acords i per tal de dur a terme el procés electoral corresponent al període 2020-2024, que la Junta Directiva seria nomenada pel president. Aquest acord va esser ratificat mitjançant Resolució del director general d'Esports de 3 de setembre de 2020.

Per tant, novament es fa pública la composició de la Junta Directiva de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, que és la següent:

Laura Ramos Plaza, vicepresidenta primera amb funcions de presidenta

Dolores Rodríguez Ruiz, vicepresidenta segona

Britta Mercadal Coll, secretària

Manuel Ángel Martínez Sánchez, tresorer

Juan Antonio López López, vocal

Gabriela Urquiza Iglesias, vocal

Miriam Aznar Pobes, vocal

Rosalina Mínguez Gutiérrez, vocal

Informar la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears que les modificacions de la composició de la junta directiva surten efectes a partir de l'endemà de les dates de les dimissions/cessaments de les persones afectades.

 

En la data de la signatura electrònica (12 de juliol de 2024)

El director general d'Esports Joan Antoni Ramonell Miralles