Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 464998
Acord del Ple ordinari del Consell Insular de Menorca de 15 de juliol de 2024, relatiu a la modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament de Sant Lluís a l'àmbit de les zones turístiques, relativa a la UA 16 i que engloba els terrenys de l'art de Son Ganxo (exp. PGM-2021-000004)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple en sessió de caràcter ordinari de 15 de juliol de 2024 aprovà l'acord següent:

Punt únic. Denegar l'aprovació definitiva de la modificació puntual de les Normes subsidiàries del planejament de Sant Lluís tramitada sota el títol «Modificació puntual de les normes subsidiàries de planejament de Sant Lluís a l'àmbit de les zones turístiques, relativa a la UA-16 i que engloba els terrenys de l'ART de Son Ganxo».

Contra l'acord precedent, que posa fi a la via administrativa, podeu interposar, els recursos següents:

- En el termini d'un mes a partir de l'endemà del dia que es publiqui aquest edicte al Butlletí Oficial de les Illes Balears, recurs potestatiu de reposició davant el Ple. Aquest recurs s'entendrà desestimat si no se us ha notificat la resolució quan hagi transcorregut un mes des que l'haguéssiu interposat. Contra la desestimació per silenci del recurs de reposició podreu interposar recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.

- En el termini de dos mesos a partir de l'endemà del dia que es publiqui aquest edicte al Butlletí Oficial de les Illes Balears;, recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears sempre que no haguéssiu interposat recurs potestatiu de reposició, atès que en aquest cas haureu d'esperar que se'n dicti resolució.

Tot això sens perjudici que pugueu utilitzar qualsevol altre recurs que considereu procedent en dret.

Tot l'anterior s'ajusta a la Llei 29/1998, de 13 de juliol, que regula de la jurisdicció contenciosa administrativa, i a la Llei 39/2015 d'1 d'octubre del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

 

Maó, 23 de juliol de 2024

Per delegació del president La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de juliol) (Boib núm. 106, de 29 de juliol de 2023)