Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 464393
Resolució del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, per la qual es determina la llista definitiva de persones admeses i excloses i l'adjudicació de la convocatòria, pel sistema de lliure designació, del lloc de supervisor/a d'unitat d'infermeria del Servei de Rehabilitació de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (Convocatòria ASEF 2023_16)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents i fonaments de dret

1.- Mitjançant la Resolució de data 18/10/2023 del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, publicada al BOIB núm. 147 de 28/10/2023, es va convocar, pel procediment de lliure designació, el lloc de supervisor/a d'unitat d'infermeria del Servei de Rehabilitació de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera.

2.- D'acord amb el que disposa el punt 5 de les bases reguladores de la convocatòria, les persones interessades disposaven d'un termini de vint (20) dies naturals, a comptar des de l'endemà de la publicació de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears, per presentar les corresponents sol·licituds.

3.- L'apartat 6.1 de les bases de la convocatòria indica que, un cop vençut el termini de presentació de sol·licituds, verificat per l'òrgan competent que les persones aspirants compleixen els requisits i la resta de les especificacions exigides a la convocatòria, es publicarà al web de l'Ib-salut (www.ibsalut.es) i en la de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (www.asef.es) la llista provisional d'aspirants admesos i exclosos, indicant les causes d'exclusió.

4.- El director gerent de l'ASEF va dictar el 14/06/2024 la Resolució que determinava la llista provisional de persones excloses i admeses per participar en la convocatòria. Aquesta Resolució va ser publicada als portals corporatius de l'Ib-salut i de l'ASEF el dia 17/06/2024, sense que consti en aquesta Gerència la interposició d'al·legacions a la mateixa, tal com acredita la diligència subscrita per la tècnica jurídica del Departament de Recursos Humans de l'ASEF el dia 15/07/2024.

5.- L'apartat 6.2 de les bases de la convocatòria indica que mitjançant resolució del director gerent s'aprovarà la llista definitiva d'aspirants admesos i exclosos, juntament amb la corresponent adjudicació del lloc, al candidat més adequat per ocupar-lo, o bé es declararà deserta la convocatòria si no s'ha presentat cap aspirant idoni.

6.- Vistes les diligències subscrites per la tècnica jurídica del Departament de Recursos Humans de data 20/06/2024 i 15/07/2024, queda acreditat que només hi ha una aspirant que hagi presentat en temps i forma una sol·licitud de participació en la present convocatòria, la Sra. Raquel Zafra Iniesta, qui a més de reunir els requisits i les especificacions necessaris,  demostra mitjançant el seu currículum professional que posseeix la idoneïtat necessària per exercir les funcions del lloc convocat.

Per tot això i en l'exercici de les competències delegades mitjançant la Resolució de la consellera de Salut de 8 d'agost de 2023, de delegació de competències en matèria de personal estatutari en els òrgans del Servei de Salut de les Illes Balears (BOIB núm. 112, de 12/08/2023), dicto la següent

RESOLUCIÓ

1.- APROVAR la llista definitiva de persones admeses i excloses en la convocatòria, pel sistema de lliure designació, del lloc de supervisor/a d'unitat d'infermeria del Servei de Rehabilitació de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera, establerta per la Resolució del director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera de data 18/10/2023:

I.- Persones aspirants admeses:

Llinatges i nom

DNI

ZAFRA INIESTA, Raquel

*****620-C

 

II.- Persones aspirants excloses:

Cap.

2.- ADJUDICAR a la Sra. Raquel Zafra Iniesta, titular del DNI *****620-C, el lloc de supervisora d' unitat d' infermeria del Servei de Rehabilitació de l'Hospital Can Misses, a l'Àrea de Salut d' Eivissa i Formentera, vist que és l'única candidata admesa, que reuneix els requisits i les especificacions necessaris establerts a la convocatòria i que és idònia per dur a terme les funcions i les competències pròpies del lloc convocat.

3.- PUBLICAR aquesta Resolució al Butlletí oficial de les Illes Balears i als portals web del Servei de Salut (www.ibsalut.es) i de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera (www.asef.es).

4.- COMUNICAR a la persona seleccionada que el nomenament tindrà efectes des de l'endemà de la publicació d' aquesta Resolució al BOIB.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. També es pot interposar qualsevol altre recurs que es consideri procedent.

No obstant això, les persones interessades poden optar per interposar un recurs potestatiu de reposició davant el mateix òrgan que l'ha dictada i en el termini d'un mes a comptar de l'endemà de la publicació, segons el que estableixen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques. En aquest cas, no es podrà interposar el recurs contenciós administratiu fins que s'hagi dictat una resolució expressa o presumpta sobre el recurs potestatiu de reposició.

 

Eivissa, (signat electrònicament: 23 de juliol de 2024)

El director gerent de l'Àrea de Salut d'Eivissa i Formentera José Enrique Garcerán Azorín-Gómez PD de la consellera de Salut de 8 d'agost de 2023 (BOIB núm. 112, de 12/08/2023)