Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 464231
Nomenament dels jurats dels Premis Mallorca de Creació Literària 2024 en les modalitats de Narrativa, Poesia, Assaig, Textos Teatrals i Literatura Infantil

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 23 de juliol de 2024, la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni ha dictat la Resolució núm. 17604, que transcric literalment a continuació:

«Antecedents

1. El passat 17 de juny de 2024, la vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni va dictar la Resolució d'aprovació de la convocatòria dels Premis Mallorca de Creació Literària 2024 en les modalitats de Narrativa, Poesia, Assaig, Textos Teatrals i Literatura Infantil (BOIB núm. 82, de 20 de juny de 2024).

2. La base desena d'aquesta convocatòria disposa: «El jurat de cadascun dels premis estarà format per cinc membres de reconegut prestigi dins l'àmbit de la cultura de parla catalana designats per la consellera executiva de Cultura i Patrimoni del Consell de Mallorca, qui n'ha de nomenar un per presidir-lo. A més, també ha de nomenar una persona del Departament de Cultura i Patrimoni perquè hi actuï de secretari, amb veu i sense vot. En la designació del jurat es garantirà una representació equilibrada de dones i homes amb capacitació, competència i preparació adequades. La composició dels jurats es farà pública abans d'acabar el termini de presentació de les obres, mitjançant la publicació corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2024 de Narrativa la senyora Roser Amills i Bibiloni, el senyor Albert Herranz Hammer, el senyor Josep Maria Nadal Suau i el senyor Francesc Puigpelat Valls; designar-ne presidenta la senyora Maria de la Pau Janer Mulet, i nomenar-ne secretari el senyor Ramon Morey Coll, cap de la Secció d'Assessorament Lingüístic del Servei de Normalització Lingüística, o el funcionari o funcionària que el substitueixi.

2. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2024 de Poesia el senyor Pere Bergas Llabrés, la senyora Martina Escoda Margenat, els senyor Joan Ignasi Servera Vila i la senyora Blanca Llum Vidal Carrasco; designar-ne presidenta la senyora Lucia Pietrelli, i nomenar-ne secretària la senyora Margalida Segura Portas, tècnica superior de la Secció de Dinamització del Servei de Normalització Lingüística, o el funcionari o funcionària que la substitueixi.

3. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2024 d'Assaig la senyora Ana María Coll Coll, el senyor Arnau González Vilalta, la senyora Antònia Juan Vicens i el senyor Sebatià Sansó Vanrell; designar-ne president el senyor Miquel Xavier Vidal Bosch, i nomenar-ne secretària la senyora Caterina Canyelles Marquès, cap de la Secció de Dinamització del Servei de Normalització Lingüística, o el funcionari o funcionària que la substitueixi.

4. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2024 de Textos Teatrals el senyor Joan Cavallé Busquets, la senyora Carolina Llacher Alsina, el senyor Albert Mestres Emilió i la senyora Silvia Navarro Perramon; designar-ne presidenta la senyora Neus Nadal Parés, i nomenar-ne secretària la senyora Margalida Ribot Mestre, tècnica superior de la Secció de d'Assessorament Lingüístic del Servei de Normalització Lingüística, o el funcionari o funcionària que la substitueixi.

5. Nomenar jurat del Premi Mallorca 2024 de Literatura Infantil la senyora Aina Bestard Vilà, el senyor Toni Gamés Martí, la senyora Àgata Gil Capeta i el senyor Pere Ginard Cursach; designar-ne presidenta la senyora Núria Figueras Adell, i nomenar-ne secretària la senyora M. del Carme Planells Muntaner, tècnica superior de la Secció de d'Assessorament Lingüístic del Servei de Normalització Lingüística, o el funcionari o funcionària que la substitueixi.

6. Les persones que són membres dels jurats s'han d'abstenir de formar-ne part si hi concorr algun dels motius d'abstenció dels que preveu la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic. En el termini de deu dies, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, els interessats també poden promoure la recusació dels membres dels jurats mitjançant un recurs d'alçada adreçat al secretari tècnic de Cultura i Patrimoni en què n'indiquin la causa o les causes en les quals es fonamenta.

7. En cas que, per circumstàncies sobrevingudes, el president o presidenta d'algun dels jurats no pugui actuar, es pot designar un altre vocal d'aquest mateix jurat perquè hi actuï com a president o presidenta.

8. En cas que per circumstàncies sobrevingudes algun dels membres dels jurats no pugui actuar, es pot nomenar un membre nou per substituir-lo.

9. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta resolució, podeu interposar el recurs d'alçada, dins el termini d'un mes, davant aquesta consellera executiva o davant la presidència, comptador a partir de l'endemà al de la recepció d'aquesta notificació.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada, hi podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, comptadors des de l'endemà de rebre la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Un cop transcorreguts tres mesos des de la interposició del recurs d'alçada i no n'heu rebut la notificació de resolució expressa, s'entén desestimat per silenci i podeu interposar el recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, sense limitació de temps.

No obstant l'anterior, podeu interposar, si escau, qualsevol altre recurs que considereu oportú. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.»

 

(Signat electrònicament: 23 de juliol de 2024

La consellera executiva de Cultura i Patrimoni Antonia Roca Bellinfante)