Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 464019
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions per al foment d’instal·lacions d’autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d’energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d’Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (PITEIB PF)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 26 de desembre de 2023 es va publicar la convocatòria pública de subvencions per al foment d'instal·lacions d'autoconsum amb o sense emmagatzematge elèctric amb fonts d'energia renovable, així com a de renovables tèrmiques, promogudes per a persones físiques dins les actuacions previstes en el Pla d'Inversions per a la Transició Energètica de les Illes Balears, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència finançat per la Unió Europea (NextGenerationEU) (BOIB núm. 174, de 26 de desembre de 2023).

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat desè de la resolució de la convocatòria de referència.

3. Cal indicar que, en el cas de l'esmena de deficiències, la data de presentació de la documentació de l'esmena és la que estableix l'ordre per resoldre l'expedient, i, en el cas de la presentació de l'aclariment, és la data de registre de la sol·licitud la que determina l'ordre de prelació.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies i/o aclariment

Observacions

 PF_PITEIB-821/2024

ABRAHAM ANDREAS DE WIT

****9661*

- Representació, si escau: El poder que s'ha presentat no té autorització per realitzar aquest tràmit.

 

 PF_PITEIB-1722/2024

ANTONIO VILAIRE BATLE

***1276**

- Document 4: memòria resum de l'actuació: Si es tracta d'una ampliació s'ha d'indicar la potència registrada (kwp) i/o el número d'expedient.

 

 PF_PITEIB-1726/2024

LLUC PERE ANTONI DEYA ORDINAS

***3651**

- Document 1: Sol·licitud: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

- Document normalitzat 7: declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: En comptes d'estar signat, té una imatge inserida.

 

 PF_PITEIB-1730/2024

JUAN ANDRÉS PIZÀ RIBAS

***9014**

- Document 1: Sol·licitud: El sol·licitant ha de ser una única persona física. S'han d'enviar els documents de la convocatòria de nou.

- Document 4: memòria resum de l'actuació: El sol·licitant ha de ser una única persona física. S'han d'enviar els documents de la convocatòria de nou. Les potències kWp no estan emplenats correctament. Falta la descripció del sistema de monitoratge detallada. El percentatge d'autoconsum no compleix amb els requisits de la convocatòria.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: El sol·licitant ha de ser una única persona física. S'han d'enviar els documents de la convocatòria de nou.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: El sol·licitant ha de ser una única persona física. S'han d'enviar els documents de la convocatòria de nou.               

- Document normalitzat 7: declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: El sol·licitant ha de ser una única persona física. S'han d'enviar els documents de la convocatòria de nou

 

 PF_PITEIB-1752/2024

BERNAT CARRERAS CARDONA

***0521**

- Document 1: Sol·licitud: No està signat pel sol·licitant.

- Representació, si escau: Manca la seva presentació.

- Document normalitzat 5: Declaració responsable compliment DNSH: No està signat pel sol·licitant.

- Document normalitzat 6: Declaració responsable del compliment dels principis transversals: No està signat pel sol·licitant.

- Document normalitzat 7: declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades: No està signat pel sol·licitant.

 

 PF_PITEIB-1763/2024

STEFAN STRUWE

****9861*

- Document 4: memòria resum de l'actuació: No està signat digitalment per l'empresa instal·ladora o el tècnic.

 

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 23 de juliol de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez