Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 463835
Nomenament com a personal laboral fix, convocatòria d’ajudant brigada de l’Ajuntament de Maó, subgrup C2, classificació professional de l’escala especial, vincle laboral, pel procediment de concurs-oposició.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret núm. 2296  de 5 de juliol de 2024 de l'Ajuntament de Maó, he disposat nomenar com a personal laboral fix les persones aspirants que han superat el procés de selecció de la convocatòria d'ajudant de brigada enquadrada en el subgrup C2 de classificació professional de l'escala especial, vincle laboral, pel procediment de concurs-oposició,

Concretament, es tracta de les persones relacionades a continuació.

GIL FLORIT, OSCAR                                                  ***1197**

BUSTAMANTE JUMBO, CARLOS VICENTE             ***3872**

La qual cosa feim pública als efectes de l'article 62 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i de l'article 25.2 del Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració General de l'Estat, aprovat pel Reial decret 364/1995, de 10 de març.

El personal nomenat haurà de formalitzar el contracte en el termini de 3 dies, comptats a partir de l'endemà de la publicació del nomenament en el BOIB.

 

 Maó, (signat electrònicament: 18 de juliol de 2024)

 L'alcalde  Héctor Pons Riudavets