Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE MAÓ

Núm. 463830
Nomenament com a personal laboral fix, convocatòria de brigada jardiner de l’Ajuntament de Maó, del grup C, subgrup C2, vincle jurídic laboral, pel procediment de concurs

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el Decret núm. 1688 de 31 d'octubre de 2023 de l'Ajuntament de Maó, he disposat nomenar com a personal laboral fix la persona aspirant que ha superat el procés de selecció de la convocatòria brigada jardiner de l'Ajuntament de Maó, del grup C, subgrup C2, amb vincle jurídic laboral, pel procediment de concurs. Concretament es tracta de la persona relacionada a continuació:

ANTONIO MIER ALIAGA      ***9445**

I de la persona relacionada a continuació, que haurà de superar el periode de prova establert:

XAVIER QUEROL SIMO        ***0930**

La qual cosa fem pública als efectes de l'article 62 del Text refós de la Llei de l'Estatut bàsic de l'empleat públic, aprovat pel Reial decret legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, i de l'article 25.2 del Reglament general d'ingrés del personal al servei de l'Administració General de l'Estat i de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'Administració General de l'Estat, aprovat pel Reial decret 364/1995, de 10 de març.

El personal nomenat haurà de formalitzar el contracte en el termini de 3 dies, comptats a partir de l'endemà de la publicació del nomenament en el BOIB.

 

Maó, (signat electrònicament; 18 de juliol de 2024)

 L'alcalde Héctor Pons Riudavets