Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 463798
Aprovació de l’encàrrec de gestió del Consell Insular d’Eivissa a Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa (FECOEV M.P SAU), per a l’organització, coordinació, gestió i celebració dels actes del Vuit d’Agost 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la reunió ordinària de data 19 de juliol de 2024 del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, s'ha aprovat la proposta del conseller executiu del Departament de Presidència, Hisenda, Gestió Econòmica i Esports, en relació a l'encàrrec de gestió directa i eventual a Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, (FECOEV M.P SAU), per a l'organització, coordinació, gestió i celebració  dels actes del Vuit d'Agost 2024, del tenor següent:

PRIMER. Aprovar l'encàrrec de gestió directa i eventual a Fires, Congressos i Esdeveniments d'Eivissa, M.P SAU (FECOEV M.P. SAU), amb NIF A07837602, per a l'organització, coordinació, gestió i celebració  dels actes del Vuit d'agost de l'any 2024, per un import de disset mil cinc-cents trenta-vuit amb setanta-nou cèntims (17.538,79 €) Aquesta quantitat, a càrrec de l'aplicació pressupostària 9120.22601, tindrà el caràcter d'aportació màxima.

SEGON. El Consell Insular d'Eivissa abonarà a FECOEV M.P. SAU la quantitat de disset mil cinc-cents trenta-vuit amb setanta-nou cèntims (17.538,79 €), per l'encàrrec de l'organització, coordinació, gestió i celebració dels actes del Vuit d'agost de l'any 2024.

TERCER. L'abonament de l'esmentada quantitat es realitzarà una vegada es presenti la corresponent factura de les actuacions dutes a terme.

QUART. El Consell Insular d'Eivissa quedarà exclòs de qualsevol risc empresarial derivat de les accions previstes a l'objecte d'aquest encàrrec.

CINQUÈ. FECOEV, M.P. SAU inhibirà de tota responsabilitat al Consell Insular d'Eivissa. Totes les qüestions litigioses que puguin derivar-se de la interpretació i el compliment del present acord seran sotmeses als jutjats i als tribunals de la jurisdicció d'Eivissa, amb renúncia de qualsevol altre futur.

SISÈ. Aquesta encomanda tindrà vigència fins el dia 10 d'agost del 2024.

SETÈ. Es proposa nomenar com a directores encarregades de verificar l'execució de l'encàrrec a la cap de gabinet de Presidència, Margarita Marí Torres i la cap de negociat de Protocol i Comunicació, Sandra Cardona Bonet.

VUITÈ. Notificar l'acord que s'adopti a l'entitat interessada.

NOVÈ. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) íntegrament els acords adoptats, als efectes de l'article 8,1.b de la Llei 19/2013, de 9 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern, i art.11.3.a de la llei 40/2015 d'1 d'octubre de règim jurídic del sector públic.

 

Eivissa, 23 de juliol de 2024

La cap de servei del Departament de Presidència Concepción Rebollo Laserna