Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AGÈNCIA ESTATAL D'ADMINISTRACIÓ TRIBUTÀRIA

Núm. 461072
Informació pública relativa a la cobrança dels rebuts de l'Impost sobre Activitats Econòmiques 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

ANUNCI DE COBRANÇA RELATIU ALS REBUTS DE L´I.A.E. 2024.

Es comunica, en relació amb els rebuts de l´Impost sobre Activitats Econòmiques corresponents a 2024, i quan es tracti de quotes nacionals i provincials, la gestió recaptatòria de les quals correspongui a l´Administració Tributària de l´Estat, el següent:

TERMINI PER A EFECTUAR L´INGRÉS

Del 16 de setembre fins al 20 de noviembre de 2024 (Resolució de 31 de maig de 2024, del Departament de Recaptació de l´Agència Estatal d´Administració Tributària).

LLOC DE PAGAMENT

-Quotes nacionals.

A través de les Entitats col.laboradores (Bancs, Caixes d´Estalvi i Cooperatives de crèdit) en les quals no cal que l´obligat al pagament disposi de compte obert.

-Quotes provincials.

A través de les Entitats col.laboradores (Bancs, Caixes d´Estalvi i Cooperatives de crèdit) en les quals no cal que l´obligat al pagament disposi de compte obert.

Els ingressos es podran efectuar en l´horari d´atenció al públic d´aquestes Entitats.

Així mateix, el pagament de quotes nacionals i provincials podrà ser realitzat mitjançant càrrec en compte, a través d´Internet, a l´adreça https://sede.agenciatributaria.gob.es, a l´opció: Seu Electrònica. Pagar, ajornar i consultar deutes. Per a realitzar el pagament a través d´Internet és necessari disposar d´un sistema de signatura electrònica dels admesos per l´Agència Estatal d´Administració Tributària.

El venciment del termini d´ingrés en període voluntari, sense haver estat satisfet el deute, determinarà l´inici del període executiu i la meritació dels interessos de demora i dels recàrrecs a què es referiexen els artícles 26 i 28 de la Llei General Tributària.

 

(Signat electrònicament: 19 de juliol de 2024

El cap de la Dependència Regional de Recaptació José Antonio López Bastida)