Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 459983
Renúncia d'aquesta batlia i substitució pel segon tinent de batle a intervenir en els tràmits o emissió d'actes i resolucions entorn a la celebració del Reggaeton Beach Festival 2024 Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El batle de l'Ajunament de Santa Margalida en data de 10 de juliol de 2024 va dictar la Resolució Núm. 2024-1336, de conformitat amb la que:

«Antecedents

1. En data 21/06/2023 i mitjançant la resolució de Batlia Número 1417 (Exp. 1928/2023) es va resoldre que totes les competències que no es poden delegar, juntament amb les delegables que no s'han delegat, seran exercides directament per la batlia de la Corporació i singularment (entre d'altres) “atorgament de llicències d'obres i d'activitats”.

2. En el terme municipal de Santa Margalida, els dies 13 i 14 de juliol, concretament en els terrenys del polígon 13, parcel·la 226 de Son Bauló del nucli de Can Picafort, s'ha projectat la celebració del REGGAETON BEACH FESTIVAL 2024 MALLORCA.

3. Atès que sota la persona d'aquesta batlia recau causa d'abstenció tassada a l'article 23.2 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic.

4. Atès que la concessió de l'autorització de l'esmenada activitat no permanent, així com la gestió de diversos i múltiples tràmits administratius requeriran de l'adopció de tràmits, resolucions i actes administratius requerint la signatura dels mateixos.

5. Atès que els tinents de batle actuaran en substitució de la batlia en els supòsits d'impediment que impossibiliti l'actuació del batle per a l'exercici de les seves atribucions.

6. Atès el Decret 1404/2023 de 21 de juny, pel qual es nomenen als tinents de batle, i hi consta com a segon, el Sr. Eugenio Garrido Vivas.

Per tot l'anterior, a l'empara de l'establert a l'article 103 de la Constitució espanyola, l'article 76 i 23.4 de la Llei 7/1985 de 2 d'abril, reguladora de les bases del règim local; l'article 44 i 47 del Reglament regulador de la organització, funcionament i règim jurídic de les entitats locals,

 

RESOLC

PRIMER. Renunciar, per concórrer causa legal d'abstenció en la persona que ostenta aquesta batlia, a intervenir en els tràmits administratius o emissió d'actes i resolucions entorn a la celebració del REGGAETON BEACH FESTIVAL 2024 MALLORCA.

SEGON. Procedir a la substitució d'aquesta batlia pel segon tinent de batle, Sr. Eugenio Garrido Vivas, en tots els tràmits, resolucions o actes relatius a la celebració del REGGAETON BEACH FESTIVAL 2024 MALLORCA.

TERCER. Comunicar la present resolució al segon tinent de batle, Sr. Eugenio Garrido Vivas.

QUART. Publicar la present resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.»

Contra la present Resolució, que posa fi a la via administrativa, pot interposar alternativament recurs de reposició potestatiu davant la batlia d'aquest Ajuntament, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anuncio, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques; o bé interposar directament recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos, a comptar des de l'endemà al de la publicació del present anuncio, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa. Si s'optés per interposar el recurs de reposició potestatiu no podrà interposar recurs contenciós-administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci.

 

Tot això sense perjudici de què pugui interposar Vè. qualsevol altre recurs que pogués estimar més convenient al seu dret.

 

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica (19 de juliol de 2024)

El batle Joan Monjo Estelrich