Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 460723
Informació pública del Consell Insular d’Eivissa relativa al projecte bàsic i d'execució per a la conservació i restauració de la torre de defensa de ca sa Blanca Dona, polígon 23, parcel·la 37, Puig d'en Valls, TM Santa Eulària des Riu

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa per acord de data 19 de juliol de 2024 ha aprovat inicialment el següent projecte:

«Projecte bàsic i d'execució per a la conservació i restauració de la torre de defensa de ca sa Blanca Dona, redactat per l'empresa d'arquitectura Villafranca i Serra Arquitectes, S.C.P., visat en data 7 de juny de 2024, amb un pressupost sense IVA de 142.285,73 € (cent quaranta-dos mil dos cents vuitanta cinc euros amb setanta-tres cèntims), al qual li correspon la quantitat de 29.880,00 € (vint-i-nou mil vuit cents vuitanta euros) en concepte d'IVA, amb un import total de 172.165,73 € (cent setanta dos mil cent seixanta-cinc euros amb setanta-tres cèntims), IVA inclòs. »

L'esmentat projecte romandrà en exposició pública al Departament de Patrimoni d'aquest Consell Insular (av. d'Espanya, núm. 49, Eivissa) durant un termini de 20 dies comptats a partir del dia següent de la data de publicació d'aquest edicte, de conformitat amb l'article 93 del Reial decret legislatiu 781/1986, de 18 d'abril, que aprova el text refós de les disposicions legals en matèria de règim local, i amb l'art. 83.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (LPAC).

Transcorregut l'esmentat termini sense que s'hi hagin presentat al·legacions ni reclamacions, s'entendrà l'aprovació definitiva del projecte.

 

Eivissa, (signat electrònicament: 22 de juliol de 2024)

El cap de secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa José Vicente Garibo Redolat