Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 460072
Acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, de dia 19 de juliol de 2024, en relació a l'execució de les obres que es contenen al projecte d'execució de rehabilitació de l’edifici plurifamiliar d’habitatges, escales núm. 1 i núm. 2 al carrer de Can Torrent, s/n, del terme municipal d’Eivissa, que han estat declarades inversió d'interès insular

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el BOIB núm. 79, de 13 de juny de 2024, es publicà l'edicte 5713 corresponent a l'acord del Ple del Consell Insular d'Eivissa, de 31 de maig de 2024, pel qual es declaren com a inversió d'interès insular les obres del projecte d'execució de rehabilitació de l'edifici plurifamiliar d'habitatges, escales núm. 1 i núm. 2 al carrer de can Torrent, s/n, del TM d'Eivissa, d'acord amb l'article 149.2 de la Llei 12/2017, de 29 de desembre, d'urbanisme de les Illes Balears.

Aquella declaració es refereix a les obres contingudes al projecte anomenat Proyecto básico y ejecución de Rehabilitación de edificio plurifamiliar de viviendas, amb visat núm. 13/00629/24 - 17/04/2024 i amb un preu d'execució sense IVA de 2.355.704,33€ (dos milions tres-cents cinquanta-cinc mil set-cents quatre euros amb trenta-tres cèntims) més 494.697,91€ (quatre-cents noranta-quatre mil sis-cents noranta-set euros amb noranta-un cèntims) corresponent al 21% d'IVA i un total de 2.850.402,24€ (dos milions vuit-cents cinquanta mil quatre-cents dos euros amb vint-i-quatre cèntims) de pressupost amb IVA.

I aquella rehabilitació ho és als efectes de disposar d'un determinat número d'unitats d'allotjament (habitatges) existents en l'edifici per a la protecció de menors, polítiques de gènere i de la dona, matèries de LGTBI, habitatges supervisats per a persones amb discapacitat i servei d'acolliment a víctimes de violència de gènere, entre altres.

En compliment de l'apartat Quart de l'acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, de dia 19 de juliol de 2024, pel qual es s'autoritza l'execució de les obres de rehabilitació de l'edifici declarades inversió d'interès insular i es declara la urgència de l'expedient de contractació; seguidament es fa públic la part dispositiva de l'esmentat acord:

«ACORD

Primer. Autoritzar l'execució de les obres que es contenen al projecte d'execució de rehabilitació de l'Edifici Plurifamiliar d'Habitatges, escales núm. 1 i núm.2 al carrer de Can Torrent, s/n, del terme municipal d'Eivissa, propietat del Consell Insular d'Eivissa, que han estat declarades inversió d'interès insular i que es troben a la parcel·la cadastral 4994811CD6049N.

Segon. Declarar d'urgència la tramitació de l'expedient de contractació, d'acord amb l'article 119 de la Llei 9/2017, de 8 de novembre, amb la reducció de terminis que aquesta declaració implica, atesa la necessitat inajornable de dur a terme les obres de rehabilitació.

Tercer. Notificar aquest Acord a l'Ajuntament d'Eivissa.

Quart. Publicar la part dispositiva d'aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).»

 

Eivissa, 19 de juliol de 2024

El cap de servei de Serveis Tècnics Francisco Funes Alcaraz