Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Núm. 459988
Constitució de la borsa de treball de personal laboral temporal, mediador intercultural, de Nivell 3 (assimilat al subgrup C1 del personal funcionari) de l’Ajuntament de Santanyí

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant aquest anunci es fa públic que, en data 16 de juliol de 2024, s'ha emès Decret de Batlia, el tenor del qual disposa:

«CONSTITUCIÓ DE LA BORSA DE TREBALL DE PERSONAL LABORAL TEMPORAL, MEDIADOR INTERCULTURAL, DE NIVELL 3 (ASSIMILAT AL SUBGRUP C1 DEL PERSONAL FUNCIONARI) DE L'AJUNTAMENT DE SANTANYÍ

Decret

A la vila de Santanyí, la batlessa que subscriu, Sra. Maria C. Pons Monserrat, en presència del secretari de la Corporació, dicta el següent:

Antecedents

1. Vista la convocatòria i les bases que han de regir el procés selectiu per a constituir mitjançant el sistema de concurs de mèrits una borsa de treball de personal laboral temporal, mediador intercultural, nivell 3 (assimilat al subgrup C1 del personal funcionari) de l'Ajuntament de Santanyí, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 57 de 30 d'abril de 2024.

2. Vista la relació definitiva per ordre de classificació de persones aspirants per constituir una borsa de treball de personal laboral temporal, mediador intercultural, mitjançant el sistema de concurs de mèrits, publicada a la pàgina web de la Corporació el dia 16 de juliol de 2024.

En conseqüència,

RESOL

Primer. Constituir, d'acord amb la puntuació obtinguda en el procés selectiu, la borsa de treball de personal laboral temporal mediador intercultural, nivell 3 (assimilat al subgrup C1 del personal funcionari) de l'Ajuntament de Santanyí amb l'ordre de prelació següent:

ORDRE

LLINATGES I NOM

DNI

PUNTUACIÓ

1

ROSSELLÓ MONSERRAT, FRANCISCA

***5578**

12,08

2

OBRADOR GOMILA, FRANCISCA

***2000**

4,84

Segon. Publicar l'anunci d'aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i, posteriorment, a la pàgina web de la Corporació».

Contra aquesta Resolució, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar, alternativament, o recurs de reposició potestatiu, en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, davant la batlessa d'aquest Ajuntament, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà de la publicació d'aquest edicte, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa. Si s'optàs per interposar el recurs de reposició potestatiu, no es podrà interposar recurs contenciós administratiu fins que aquell sigui resolt expressament o s'hagi produït la seva desestimació per silenci. Tot això sense perjudici de què es pugui exercitar qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Santanyí, a la data de la signatura electrònica: 17 de juliol de 2024

La batlessa Maria C. Pons Monserrat