Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HABITATGE, TERRITORI I MOBILITAT

Núm. 458416
Resolució del secretari general de la Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat, de 19 de juliol de 2024, per la qual es disposa la publicació del cessament del personal eventual de la Conselleria d’Habitatge, Territori i Mobilitat

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 20 de la Llei 3/2007, de 27 de març, de la funció pública de la comunitat autònoma de les Illes Balears, disposa que és personal eventual el que, en virtut d'un nomenament legal, ocupa, amb caràcter temporal, llocs de treball considerats de confiança o d'assessorament especial de la Presidència o dels consellers o conselleres, no reservats a personal funcionari de carrera.  També estableix que el president o presidenta i els consellers o conselleres disposen lliurement el nomenament i el cessament del seu personal eventual, nomenaments i cessaments que s'han de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

El mateix article afegeix que, en tot cas, el personal eventual cessa automàticament quan cessa l'autoritat que el va nomenar, com també en cas de renúncia.

Mitjançant el Decret 7/2024, de 18 de juliol, es disposa el cessament de la senyora Marta Vidal Crespo com a consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat.  Com a conseqüència d'aquest cessament es produeix, automàticament, el cessament de tot el personal eventual nomenat, al seu dia, per la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Disposar la publicació de la relació de personal eventual que ha cessat automàticament en el moment en què s'ha produït el cessament de la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat, i agrair-los els serveis prestats:

- Miguel Ángel Pérez Vicente de Vera, cap de Gabinet.

- Daniel Álvarez Rodríguez, cap de Premsa

- Antonio Gómez Pérez, assessor tècnic

- Cristina Llamas Feliu de Cabrera, adjunta al cap de Premsa.

2. Disposar que aquests cessaments tenen efectes des del dia 19 de juliol de 2024.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (19 de juliol de 2024)

El secretari general de la Conselleria d'Habitatge, Territori i Mobilitat Llorenç Togores Beltrán