Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 458055
Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 18 de juliol de 2024 per la qual es publica la llista única per especialitats i illes de tots els aspirants seleccionats en el procediment selectiu convocat per Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 26 de març de 2024, de convocatòria de proves selectives d’ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Les bases 8.4.5 i 23 de la Resolució del director general de Personal Docent i Centres Concertats de 26 de març de 2024 per la qual es convoquen les proves selectives d'ingrés, accés i adquisició de noves especialitats als cossos docents de professors d'ensenyament secundari, de professors d'escoles oficials d'idiomes, de professors de música i arts escèniques, de professors d'arts plàstiques i disseny, de mestres de taller d'arts plàstiques i disseny, de mestres i de professors especialistes en sectors singulars de formació professional a les Illes Balears (BOIB núm. 45, de 4 d'abril) estableixen que el director general de Personal Docent i Centres Concertats, una vegada finalitzada l'actuació dels òrgans de selecció, ha de dictar la resolució que aprova la llista única per especialitats i illes amb tots els aspirants seleccionats en el procés selectiu.

El Decret 1/2024, de 4 de gener, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es modifica el Decret 12/2023, de 10 de juliol de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, modificat pel Decret 16/2023, de 20 de juliol, i pel Decret 17/2023, de 23 d'agost, atribueix a la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats de la Conselleria d'Educació i Universitats, entre d'altres competències, l'ordenació i la gestió del personal docent.

El punt 1.a)  de la Resolució del conseller d'Educació i Universitats de 30 de gener de 2024 de delegació de determinades competències en matèria de gestió del personal docent en el director general de Personal Docent i Centres Concertats (BOIB núm. 19, de 8 de febrer) delega en el director general de Personal Docent i Centres Concertats, entre altres competències administratives en matèria de gestió de personal docent, la facultat de convocar i resoldre els processos de selecció derivats de l'oferta pública per a l'ingrés i l'accés a la funció pública docent, establir-ne les bases, nomenar els membres dels òrgans de selecció i valoració i establir el procediment de la fase de pràctiques.

Per tot això, i d'acord amb les llistes definitives d'aspirants que han superat les fases d'oposició i concurs elevades a la Direcció General de Personal Docent  i Centres Concertats pels tribunals, dict la següent

Resolució

1. Fer pública la llista única per especialitats i illes de tots els aspirants seleccionats del cos de mestres que figura en l'annex 1 d'aquesta Resolució.

2. Fer pública la llista única per especialitats i illes de tots els aspirants seleccionats del cos de professors d'ensenyament secundari que figura en l'annex 2 d'aquesta Resolució.

3. Fer pública la llista única per especialitats i illes de tots els aspirants seleccionats del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes que figura en l'annex 3 d'aquesta Resolució.

4. Fer pública la llista única per especialitats i illes de tots els aspirants seleccionats del cos de professors de música i arts escèniques que figura en l'annex 4 d'aquesta Resolució.

5. Fer pública la llista única per especialitats i illes de tots els aspirants seleccionats del cos de professors d'arts plàstiques i disseny que figura en l'annex 5 d'aquesta Resolució.

6. Fer pública la llista única per especialitats i illes de tots els aspirants seleccionats del cos de professors especialistes en sectors singulars de formació professional que figura en l'annex 6 d'aquesta Resolució.

7. Fer pública, en l'annex 7 d'aquesta Resolució, la llista dels funcionaris de carrera del cos de professors d'ensenyament secundari que han adquirit una nova especialitat en haver estat seleccionats en el procediment d'adquisició de noves especialitats.

8. Informar que, en el termini de deu dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOIB d'aquesta Resolució, els aspirants seleccionats han de presentar a la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats a través dels llocs i registres que assenyala l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, els documents que s'indiquen a continuació, segons pertoqui.

A. Els aspirants seleccionats pel torn lliure i pel torn de reserva per a aspirants amb discapacitat del procediment d'ingrés han de presentar els documents següents:

a) Títol al·legat com a requisit per a l'ingrés al cos docent pel qual participa en el procediment selectiu (anvers i revers) o, una certificació acadèmica oficial que  acrediti haver realitzat tots els estudis per a l'obtenció del títol juntament amb l'acreditació d'haver abonat els drets per a l'expedició.

En el cas que la titulació s'hagi obtingut a l'estranger, ha d'aportar, en tot cas, la credencial que acredita l'homologació o, si escau, la declaració d'equivalència a nivell acadèmic de grau que ha d'acompanyar-se de la documentació acreditativa d'estar en possessió de la formació pedagògica i didàctica, d'acord amb l'apartat següent.

b) Títol de formació pedagògica i didàctica a què es refereix  l'article 100.2 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació o, si s'escau, la documentació justificativa acreditativa de l'exempció d'aquest requisit segons el que s'estableix en la base 2.2.2 d'aquesta convocatòria.

c) Certificat que acrediti el domini de la llengua catalana segons el que determina l'article 2 del Decret 115/2001, de 14 de setembre, modificat per la disposició final novena del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears:

- Per a les especialitats del cos de mestres, el certificat de capacitació per a l'ensenyament de i en llengua catalana a l'educació infantil i primària (CCIP) o d'un equivalent.

- Per a les funcions dels altres cossos, el certificat de capacitació per a l'ensenyament en llengua catalana a l'educació secundària (CCS) o un d'equivalent.

Les equivalències entre els certificats esmentats i altres titulacions i certificats que l'aspirant posseeixi són:

- Les que es determinen a l'annex únic de l'Ordre del conseller d'Educació i Universitat de 8 de març de 2018 per la qual es fixen les titulacions que cal tenir per fer classes de i en llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, a l'ensenyament reglat no universitari, se n'estableixen les equivalències, es defineix el Pla de Formació Lingüística i Cultural (FOLC), es regulen les condicions de l'exempció de l'avaluació de la llengua catalana i literatura en ensenyaments no universitaris i es determinen les funcions i la composició de la Comissió Tècnica d'Assessorament per a l'Ensenyament de i en Llengua Catalana.

- Les que es determinen als apartats 5 i 6 de l'annex I del Decret 115/2001, de 14 de setembre, pel qual es regula l'exigència del coneixement de les llengües oficials al personal docent.

d) Document acreditatiu de la identitat i de la nacionalitat:

- Els aspirants que posseeixin la nacionalitat espanyola, si s'oposen a què l'Administració realitzi la consulta del Document Nacional d'Identitat, han de presentar una còpia en vigor d'aquest document escanejada per ambdues cares.

- Els aspirants que no posseeixin la nacionalitat espanyola:

    • Els aspirants que participen per la seva condició de familiars dels anteriors han de presentar una còpia del passaport, del visat i, si s'escau, del resguard d'haver sol·licitat la targeta corresponent, o del resguard d'haver sol·licitat l'exempció de visat i la targeta corresponent. Si no han sol·licitat aquests documents, han de presentar els documents expedits per les autoritats competents que acreditin el vincle de parentesc i una declaració responsable de la persona amb la qual existeix aquest vincle de no estar separada de fet del seu o de la seva cònjuge i, en el seu cas, del fet que l'aspirant està a càrrec seu.
    • Els aspirants nacionals de la Unió Europea, o de qualque estat al qual, en virtut dels Tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per l'Estat espanyol els sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors, han de presentar còpia escanejada per ambdues cares del Document Nacional d'Identitat o del passaport en vigor.
    • Els aspirants estrangers que resideixin a l'Estat espanyol han de presentar una còpia escanejada per ambdues cares del Document Nacional d'Identitat o del passaport i de la targeta de resident comunitari o de familiar de resident comunitari en vigor.

e) Certificat mèdic oficial acreditatiu de no patir cap malaltia ni estar afectat per limitació física ni psíquica incompatible amb l'exercici de les funcions corresponents al cos i l'especialitat per als quals s'ha estat seleccionat.

f) Declaració jurada, o promesa, de no haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració pública, ni de trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.

Tots els aspirants de nacionalitat espanyola han d'aportar la declaració jurada o promesa de no haver estat separats mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública ni de trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.

Els aspirants que no posseeixin la nacionalitat espanyola han d'aportar la declaració jurada o promesa de no estar sotmesos a cap sanció disciplinària ni condemna penal que impossibiliti l'accés a la funció pública en el seu estat d'origen.

g) Els aspirants amb discapacitat han de presentar fotocòpia del dictamen establert en la base 2.2.3.3, excepte que l'hagin presentat dins el termini de presentació de sol·licituds o hagin autoritzat l'Administració per sol·licitar-lo.

h) Certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals. Els aspirants de nacionalitat espanyola que s'hagin oposat a la consulta d'aquestes dades i les del Document Nacional d'Identitat han de presentar aquesta certificació en el cas de ser inclosos en la llista definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu.

Els aspirants que no posseeixen la nacionalitat espanyola, o que en posseeixen una altra a més de l'espanyola, a més de la documentació o autorització indicada en el paràgraf anterior han de presentar alguna certificació negativa de condemnes penals expedida per les autoritats del seu país d'origen o del qual siguin nacionals respecte dels delictes contra la llibertat i la indemnitat sexual i de tràfic d'éssers humans, traduïda i legalitzada d'acord amb els convenis internacionals existents.

i) Sol·licitud d'ajornament de la fase de pràctiques, si s'escau.​​​​​​

j) Declaració jurada de no trobar-se en cap de les causes d'incompatibilitat establertes en la Llei 53/1984, de 26 de desembre, d'incompatibilitats del personal al servei de les administracions públiques, i en el Reial decret 598/1985, de 30 d'abril, sobre incompatibilitats del personal al servei de l'Administració de l'Estat, de la Seguretat Social i dels ens, organismes i empreses dependents.

Tota la documentació emesa en llengua diferent al castellà o català ha de venir acompanyada de la corresponent traducció oficial en una de les dues llengües oficials de les Illes Balears, realitzada per un traductor jurat.

B. Els aspirants funcionaris públics de carrera (procediment d'accés 3) han de presentar els documents següents:

a) Títol al·legat com a requisit per a l'accés al cos docent pel qual participa en el procediment selectiu (anvers i revers) o, una certificació acadèmica oficial que  acrediti haver realitzat tots els estudis per a l'obtenció del títol juntament amb l'acreditació d'haver abonat els drets per a l'expedició.

En el cas que la titulació s'hagi obtingut a l'estranger, ha d'aportar, en tot cas, la credencial que acredita l'homologació o, si escau, la declaració d'equivalència a nivell acadèmic de grau que ha d'acompanyar-se de la documentació acreditativa d'estar en possessió de la formació pedagògica i didàctica, d'acord amb l'apartat següent.

b) Títol de formació pedagògica i didàctica a què es refereix l'article 100.2 de la Llei orgànica 2/2006, de 3 de maig, d'educació o, si s'escau, la documentació justificativa acreditativa de l'exempció d'aquest requisit segons el que s'estableix en la base 2.2.2 d'aquesta convocatòria.

c) Certificat que acrediti el domini de la llengua catalana segons el que determina l'article 2 del Decret 115/2001, de 14 de setembre, modificat per la disposició final novena del Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears:

- Per a les especialitats del cos de mestres, el certificat de capacitació per a l'ensenyament de i en llengua catalana a l'educació infantil i primària (CCIP) o d'un equivalent.

- Per a les funcions dels altres cossos, el certificat de capacitació per a l'ensenyament en llengua catalana a l'educació secundària (CCS) o un d'equivalent.

Les equivalències entre els certificats esmentats i altres titulacions i certificats que l'aspirant posseeixi són:

- Les que es determinen a l'annex únic de l'ordre del conseller d'Educació i Universitat de 8 de març de 2018 per la qual es fixen les titulacions que cal tenir per fer classes de i en llengua catalana, pròpia de les Illes Balears, a l'ensenyament reglat no universitari, se n'estableixen les equivalències, es defineix el Pla de Formació Lingüística i Cultural (FOLC), es regulen les condicions de l'exempció de l'avaluació de la llengua catalana i literatura en ensenyaments no universitaris i es determinen les funcions i la composició de la Comissió Tècnica d'Assessorament per a l'Ensenyament de i en Llengua Catalana.

- Les que es determinen als apartats 5 i 6 de l'annex I del Decret 115/2001, de 14 de setembre, pel qual es regula l'exigència del coneixement de les llengües oficials al personal docent.

d) Document acreditatiu de la identitat i de la nacionalitat:

- Els aspirants que posseeixin la nacionalitat espanyola, si s'oposen a què l'Administració realitzi la consulta del Document Nacional d'Identitat, han de presentar una còpia en vigor d'aquest document escanejada per ambdues cares.

- Els aspirants que no posseeixin la nacionalitat espanyola:

  • Els aspirants estrangers que resideixin a l'Estat espanyol han de presentar una còpia escanejada per ambdues cares del Document Nacional d'Identitat o del passaport i de la targeta de resident comunitari o de familiar de resident comunitari en vigor.
  • Els aspirants nacionals de la Unió Europea, o de qualque estat al qual, en virtut dels Tractats internacionals celebrats per la Unió Europea i ratificats per l'Estat espanyol els sigui d'aplicació la lliure circulació de treballadors, han de presentar còpia escanejada per ambdues cares del Document Nacional d'Identitat o del passaport en vigor.
  • Els aspirants que participen per la seva condició de familiars dels anteriors han de presentar una còpia del passaport, del visat i, si s'escau, del resguard d'haver sol·licitat la targeta corresponent, o del resguard d'haver sol·licitat l'exempció de visat i la targeta corresponent. Si no han sol·licitat aquests documents, han de presentar els documents expedits per les autoritats competents que acreditin el vincle de parentesc i una declaració responsable de la persona amb la qual existeix aquest vincle de no estar separada de fet del seu o de la seva cònjuge i, en el seu cas, del fet que l'aspirant està a càrrec seu.

e) Certificació o full de serveis de l'organisme del qual es depengui, en el qual s'han de consignar expressament les dades següents:

1r. Indicació del cos al qual es pertany, especialitat, número de registre personal assignat i si es troba en servei actiu.

2n. Nombre d'anys com a funcionari de carrera.

Els seleccionats que tinguin la condició de funcionaris docents de carrera en situació de servei actiu de les Illes Balears estan exempts de presentar aquest certificat.

f) Certificat mèdic oficial acreditatiu de no patir cap malaltia ni estar afectat per limitació física ni psíquica incompatible amb l'exercici de les funcions corresponents al cos i l'especialitat per als quals s'ha estat seleccionat.

g) Declaració jurada, o promesa, de no haver estat separat mitjançant expedient disciplinari del servei de cap Administració pública, ni de trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.

Tots els aspirants de nacionalitat espanyola han d'aportar la declaració jurada o promesa de no haver estat separats mitjançant expedient disciplinari del servei de cap administració pública ni de trobar-se inhabilitat per a l'exercici de les funcions públiques.

Els aspirants que no posseeixin la nacionalitat espanyola han d'aportar la declaració jurada o promesa de no estar sotmesos a cap sanció disciplinària ni condemna penal que impossibiliti l'accés a la funció pública en el seu estat d'origen.

h) Certificació negativa del Registre central de delinqüents sexuals. Els aspirants de nacionalitat espanyola que s'hagin oposat a la consulta d'aquestes dades i les del Document Nacional d'Identitat han de presentar aquesta certificació en el cas de ser inclosos en la llista definitiva d'aspirants que han superat el procés selectiu.

Els aspirants que no posseeixen la nacionalitat espanyola, o que en posseeixen una altra a més de l'espanyola, a més de la documentació o autorització indicada en el paràgraf anterior han de presentar alguna certificació negativa de condemnes penals expedida per les autoritats del seu país d'origen o del qual siguin nacionals respecte dels delictes contra la llibertat i la indemnitat sexual i de tràfic d'éssers humans, traduïda i legalitzada d'acord amb els convenis internacionals existents.

Tota la documentació emesa en llengua diferent al castellà o català ha de venir acompanyada de la corresponent traducció oficial en una de les dues llengües oficials de les Illes Balears, realitzada per un traductor jurat.

9. Assenyalar que els aspirants seleccionats pel procediment 3 poden optar, mitjançant escrit dirigit al director general de Personal Docent i Centres Concertats, en el termini de tres dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació en el BOIB d'aquesta resolució a ser nomenats funcionaris en pràctiques, incorporar-se a la destinació adjudicada i quedar exempts de l'avaluació. En el cas que, dins el termini esmentat, no realitzin l'opció de ser nomenats funcionaris en pràctiques han de romandre en els cossos d'origen fins que siguin nomenats funcionaris de carrera amb la resta d'aspirants seleccionats de la seva promoció.

10. Informar que els aspirants seleccionats que, dins el termini fixat, i llevat dels casos de força major degudament acreditats, no presentin la documentació requerida, o bé els aspirants en els quals s'observi, a partir de la revisió de la documentació, que els manca algun dels requisits assenyalats en la base segona d'aquesta convocatòria, no seran nomenats funcionaris en pràctiques, sens perjudici de la responsabilitat en què hagin pogut incórrer per falsedat en la sol·licitud inicial de participació.

11. Informar que qui necessiti ajornament de la incorporació a la fase de pràctiques, en casos excepcionals i per causes degudament justificades i apreciades per la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats, l'haurà de sol·licitar juntament amb la documentació establerta en el punt sisè d'aquesta Resolució i dins el mateix termini.

12. Informar que els aspirants que participin en el procés selectiu per a l'ingrés al mateix cos en convocatòries corresponents a diferents administracions educatives han d'optar per una d'aquestes, de manera que renunciaran a tots els drets que els puguin correspondre per la seva participació en les restants. En el cas de no realitzar aquesta opció, l'acceptació del primer nomenament s'entén com a renúncia tàcita a les restants.

13. Obrir un termini de cinc dies hàbils, comptadors a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta Resolució en el BOIB, perquè els aspirants seleccionats en el procés selectiu en convocatòries corresponents a diferents administracions educatives optin per una d'elles, mitjançant una instància adreçada a la Direcció General de Personal Docent i Centres Concertats, en la qual han de manifestar que renuncien als drets que els puguin correspondre per la seva participació en les altres. Si no es realitza aquesta opció, l'acceptació del primer nomenament s'entén com a renúncia tàcita als altres.

14. Aprovar els annexos 1, 2, 3, 4, 5, 6 i 7  que contenen, respectivament, la llista única per especialitats de tots els aspirants del cos de mestres seleccionats en el procediment selectiu; la llista única de tots els aspirants del cos de professors d'ensenyament secundari seleccionats en el procediment selectiu; la llista única per especialitats de tots els aspirants del cos de professors d'escoles oficials d'idiomes seleccionats en el procediment selectiu; la llista única per especialitats de tots els aspirants del cos de professors de música i arts escèniques seleccionats en el procediment selectiu; la llista única per especialitats de tots els aspirants del cos de professors d'arts plàstiques i disseny seleccionats en el procediment selectiu; la llista única per especialitats de tots els aspirants del cos de professors especialistes en sectors singulars de formació professional seleccionats en el procediment selectiu i la llista dels funcionaris de carrera del cos de professors d'ensenyament secundari que han adquirit una nova especialitat.

15. Publicar aquesta Resolució i els annexos 1, 2, 3, 4, 5, 6 i 7 en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, les persones interessades poden interposar un recurs potestatiu de reposició davant el director general de Personal Docent i Centres Concertats en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i els articles 25.5 i 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s'hi pot interposar un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 10 i 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en data de la signatura electrònica (19 de juliol de 2024)

El director general de Personal Docent i Centres Concertats Ismael Alonso Sánchez Per delegació del conseller d'Educació i Universitats (BOIB núm. 19, de 08/02/2024)

 

ANNEX 1 ASPIRANTS SELECCIONATS DEL COS DE MESTRES

Unitat territorial: MALLORCA

Especialitat AL AUDICIÓ I LLENGUATGE

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***8448**

CAPO ISERN, MARIA ANTONIA

5.1731

1

***8218**

OLIVER CATANY, CARME

5.1017

1

Especialitat PT PEDAGOGIA TERAPÈUTICA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***2188**

COLOMAR MASSANET, MARGARITA

8.1633

1

***2282**

LACOMBE GUERRERO, EVA MARIA

7.3366

1

***0166**

ALONSO BARCELO, MARIA DEL MAR

7.2496

1

***2549**

BURGUERA CLAR, MARIA MERCEDES

7.2339

1

***1537**

BERNAL SILVENTE, RUBEN

6.8218

1

***9269**

RUA ESCAMILLA, MARIA DEL MAR

6.6617

1

***6671**

SEYE GONZALEZ, ALBA

6.2675

1

***2219**

CAPELLA PONS, MARIA ISABEL

6.2308

1

Unitat territorial: MENORCA

Especialitat AL AUDICIÓ I LLENGUATGE

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***9158**

PORCEL GONALONS, CRISTINA

6.8383

1

***2533**

BIBILONI FRANCO, ANTONIO

6.7928

1

***2164**

CERDA ALVAREZ, MARGALIDA

4.7593

1

Especialitat EI EDUCACIÓ INFANTIL

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***4614**

COLL MARQUES, ESTELA

6.9994

1

***0629**

AMENGUAL COLOM, MARGALIDA

6.39

1

***1134**

ISBERT ANDREU, AINA CATALINA

6.24

1

Especialitat FI LLENGUA ESTRANGERA: ANGLÈS

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***4544**

TOLEDO FRANCO, ROSER

7.1209

1

Especialitat PT PEDAGOGIA TERAPÈUTICA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***0999**

SEGUI CAMPS, MARIA ANA

7.0403

1

***1139**

PRETO GOMILA, MARC

6.3602

1

***1044**

OLIVER SANZ, MARIA CARLOTA

6.3398

1

***4513**

AGUSTI HERNANDEZ, ANDREA

5.2275

1

 

Unitat territorial: EIVISSA-FORMENTERA

Especialitat AL AUDICIÓ I LLENGUATGE

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***7302**

MORENO VIDAL, GISELA

7.071

1

***3104**

ISERN TORRES, MARINA

6.5746

1

***5373**

PEREZ MONTORO, LAURA

4.7927

1

Especialitat EF EDUCACIÓ FÍSICA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***0506**

ZAFRA MUNOZ, DAVID

7.9333

1

***5801**

RUEDA HERNAEZ, ITXASO

7.7817

1

***2836**

MARTINEZ BUENO, CARLOS

6.2304

1

***5534**

GONZALEZ BAIDI, JUSEF

6.1713

1

Especialitat EI EDUCACIÓ INFANTIL

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***5932**

ESCANDELL SALVADOR, ANA M.

6.6035

1

***5975**

TROYANO MCCARTER, TANIA

5.6127

1

***2460**

SERRANO SUAU, JULIA

5.1442

1

***9944**

TUR TUR, NATALIA

4.8388

1

Especialitat FI LLENGUA ESTRANGERA: ANGLÈS

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***8692**

RAMON PONS, MARGALIDA

7.8965

1

***8630**

CARBONELL VELA, MARIA VICTORIA

7.5717

1

***1215**

CANELLAS RAMIS, CATALINA

7.0794

1

Especialitat MU MÚSICA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***3023**

FERRER TUR, VERONICA

6.7254

1

***0645**

SAURA POCIELLO, MARTA

6.6827

1

***8677**

CALDENTEY ALBIS, ADA ELIONOR

5.7498

1

Especialitat PRI EDUCACIÓ PRIMÀRIA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***5914**

GONZALEZ MAZUELOS, ANDREA

7.096

1

***9662**

MORAGUES FIOL, ISABEL MARIA

6.6824

1

***5184**

CASADO GOMEZ, ANA

5.89

1

***2859**

PEDROSO FLORES, SERGIO

5.7855

1

Especialitat PT PEDAGOGIA TERAPÈUTICA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***1497**

FERNANDEZ CERVERA, MIRIAM

7.7033

1

***0960**

LOPEZ RIPOLL, PAULA

5.8622

1

***8023**

BATLE AGUILO, MARINA

5.72

1

***5696**

MARTINEZ GIL, MARIA DEL VALL

5.5536

1

***2404**

PUJADAS MESTRE, FRANCESCA AINA

5.4449

1

***0946**

ANTOLIN GARCIA, BEATRIZ

5.4359

1

***8153**

SERRANO ZARZA, MIREIA

5.4033

1

***1884**

ADROVER SALAS, MARIA ANTONIA

4.8377

1

***6930**

MATEU FULLANA, ABEL

4.375

1

 

ANNEX 2 ASPIRANTS SELECCIONATS DEL COS DE PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI

Unitat territorial: MALLORCA 

Especialitat 004 LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***3372**

ENSENYAT ITURBE, SANDRA

6.9962

1

***6848**

ROSSELLO PERELLO, MAGDALENA

6.1155

1

***0747**

VICENS SALAMANCA, NURIA

6.1043

1

***0133**

ALBURQUERQUE GAYA, MARTA

5.9945

1

***9829**

ROCA TORRES, EDUARDO MARIA

5.5323

1

Especialitat 006 MATEMÀTIQUES

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***7986**

PENALVA VADELL, JORDI

6.0567

1

***2970**

BORRAS MUNOZ, MARIA DEL CARM

6.0148

1

***6265**

RAMON ALEJANDRO, PERE

5.2992

1

***6798**

BERNAT DEELDER, ALEXANDRA

4.2461

1

***7592**

SART VIZCAINO, ANGELA

4.0355

1

Especialitat 007 FÍSICA I QUÍMICA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***7350**

MASSANET PIRIS, JOAN

6.7692

1

***8750**

ANTICH ROSSELLO, MIQUEL

5.9826

1

***1026**

ZAMORA CAMPOS, NELSON IGOR

5.8263

1

Especialitat 009 DIBUIX

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***0350**

TORRES MORCILLO, ISABEL

7.5424

1

***1975**

COSTA JARENO, CARLOS

6.5266

1

***3023**

DE ENRIQUE AGUILO, MARIA DEL MAR

6.4148

1

***8090**

LLOMPART VIVES, AINA

6.2688

1

***3827**

VEGA ADROVER, RAFAEL

6.0168

1

 

Especialitat 011 ANGLÈS

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***3803**

ROSSELLO GORNALS, FRANCESCA

7.3467

1

***3972**

GALMES PERICAS, BARTOLOME

7.1416

1

***1393**

NAVARRO HENARES, TANIA

6.7184

1

***8429**

LLANO GOODFELLOW, MARISA

6.6511

1

***8618**

VILANOVA CIFRE, MARIA

6.2668

1

***7050**

COSTA MARTORELL, MARIA DEL MAR

6.1417

1

Especialitat 014 LLENGUA I LITERATURA CATALANES (ILLES BALEARS)

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***7327**

CIFRE MASCARO, MARIA ANTONIA

7.74

1

***1777**

MARTORELL MARTORELL, VICTORIA

7.1359

1

***7358**

FERRAGUT GILI, AINA

6.1217

1

***2837**

PIZA SUREDA, ALEIX

5.518

1

***0578**

SANCHEZ LENDINEZ, NEUS

4.3117

1

Especialitat 018 ORIENTACIÓ EDUCATIVA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***1103**

BUJOSA BOHM, ADELA

8.1103

3

***5730**

MERCADAL SILVA, LUIS

6.1424

1

***7259**

VAZQUEZ COLL, ELENA

5.8071

1

***5677**

ROMERO JIMENEZ, CRISTINA

5.5933

1

***1840**

HERRERO BUENO, CAROLINA

5.5199

1

***0523**

DE LA RUA DOMENECH, LAURA

5.1882

1

Especialitat 102 ANÀLISI I QUÍMICA INDUSTRIAL

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***0367**

CLAVIJO ROA, SABRINA

5.794

1

Especialitat 103 ASSESSORIA I PROCESSOS D'IMATGE PERSONAL

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***1038**

ADROVER GARCIA, AINA

7.2864

1

***3003**

MONSERRAT VERBRUGGE, MELANIE

6.2867

1

Especialitat 104 CONSTRUCCIONS CIVILS I EDIFICACIÓ

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***9704**

LEAL VALVERDE, ALICIA

6.2803

1

Especialitat 107 INFORMÀTICA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***5558**

SASTRE FLEXAS, FRANCESC XAVIER

5.0955

1

 

Especialitat 109 NAVEGACIÓ I INSTAL·LACIONS MARINES

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***2095**

ARNAU MIQUEL, ANTONIO

5.5898

1

Especialitat 110 ORGANITZACIÓ I GESTIÓ COMERCIAL

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***3560**

MIRA FEBRER, MARTA

6.2507

1

***1419**

BARRERA MESQUIDA, CONCEPCION

6.0701

1

***4190**

TORRES SOUTO, SORAYA

5.9812

1

Especialitat 123 PROCESSOS I PRODUCTES DE FUSTA I MOBLE

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***2551**

RICO LINK, NOAH

5.8

1

***9298**

SERRA ADELL, PERE

4.9861

1

Especialitat 210 MÀQUINES, SERVEIS I PRODUCCIÓ

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***4488**

GELABERT BOTELLA, JOAN

7.5727

1

***5800**

CASTRO DEL RIO, FRANCISCO

7.1444

1

Especialitat 214 OPERACIONS I EQUIPS D'EL·LABORACIÓ DE PRODUCTES ALIMENTARIS

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***1812**

TOMAS HOMS, JORDI

5.8652

1

Unitat territorial: MENORCA

Especialitat 001 FILOSOFIA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***3410**

MINUCHIN VILAFRANCA, CARLOS

6.9987

1

Especialitat 005 GEOGRAFIA I HISTÒRIA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***8599**

SEGURA CASTELLTORT, ALEJANDRO

5.0387

1

Especialitat 018 ORIENTACIÓ EDUCATIVA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***1293**

HUGUET PONS, NURIA

7.1377

1

***1243**

ARREBOLA VIEDMA, IRIS

4.9754

1

***0534**

GOMILA PONS, MARIA CRISTINA

4.6167

1

Unitat territorial: EIVISSA-FORMENTERA

Especialitat 001 FILOSOFIA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***7081**

CASTOR ROCA, ANTONIO

6.0434

1

***7809**

BARREIRO FIERRO, BRAIAN NAHUEL

5.3697

1

***2807**

LOPEZ DEL AMO FRANCO, XAVIER FRANCES

5.0096

1

​​​​​​​Especialitat 004 LLENGUA CASTELLANA I LITERATURA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***5613**

CARDONA CARDONA, ANTONIO

6.6918

1

***3225**

TORRES COSTA, IVAN

4.1442

1

Especialitat 005 GEOGRAFIA I HISTÒRIA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***5081**

TORRES BONED, RAMON

6.7447

1

***1436**

MUT SALVA, GUILLEM

6.3234

1

***1972**

JAUME MORA, MARGALIDA

5.9626

1

***4070**

TOMAS CEBRIAN, ANTONI

5.8805

1

Especialitat 007 FÍSICA I QUÍMICA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***5382**

GUISADO COSTA, MARIA JOSE

6.2717

1

Especialitat 009 DIBUIX

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***9600**

MARTIN VALDESPINO, OSCAR

6.1675

1

***0841**

QUINONES BLANQUEZ, MARIANA

6.0727

1

***6034**

MORENO RODRIGO, AUGUSTO DARIO

5.9766

1

***5017**

RIBAS LIERN, ESTER

5.231

1

***6061**

GARCHITORENA VAREA, ELENA

4.5655

1

Especialitat 011 ANGLÈS

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***0819**

BAYO BESCOS, MARIA DEL MAR

6.3414

1

***1755**

BALLESTER CERDA, ELISABET

5.1046

1

Especialitat 014 LLENGUA I LITERATURA CATALANES (ILLES BALEARS)

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***8700**

ARTIGUES RIBAS, MARIA

6.9834

1

***7375**

RIBAS VILANOVA, JAUME

6.0062

1

Especialitat 018 ORIENTACIÓ EDUCATIVA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***5305**

LOPEZ HERBERT, LUIS ANTONIO

7.6793

1

***5565**

PLANELLS ROIG, FRANCISCA

6.4215

1

***2140**

MUNAR SOCIAS, JOANA AINA

5.1733

1

***0293**

SALOM RULLAN, ADRIA

4.9882

1

***0992**

GARCIA REDONDO, LARA

4.4755

1

 

​​​​​​​Especialitat 222 PROCESSOS DE GESTIÓ ADMINISTRATIVA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***8998**

BAUZA CRESPI, MIGUEL ANGEL

3.8425

1

 

ANNEX 3 ​​​​​​​ASPIRANTS SELECCIONATS DEL COS DE PROFESSORS D'ESCOLES OFICIALS D'IDIOMES

Unitat territorial: MALLORCA 

Especialitat 011 ANGLÈS

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***6045**

SUAREZ SANCHEZ, LUIS JOSE

5.2101

1

Unitat territorial: EIVISSA-FORMENTERA

Especialitat 011 ANGLÈS

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***7930**

TOBARIAS RUIZ, ABDON

6.5277

1

 

ANNEX 4 ​​​​​​​ASPIRANTS SELECCIONATS DEL COS DE PROFESSORS DE MÚSICA I ARTS ESCÈNIQUES

Unitat territorial: MALLORCA 

Especialitat 403 CANT

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***3051**

FERNANDEZ REDONDO, LIDIA

6.7558

1

Especialitat 410 FLAUTA TRAVESSERA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***9494**

CORDOBA ZAFRILLA, MARTA

8.4562

1

Especialitat 414 GUITARRA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***2135**

LUIS DIAZ, TANAUSU

7.1454

1

Especialitat 433 VIOLÍ

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***4688**

GUAL FRAU, MARIA MARGALIDA

8.4352

1

Unitat territorial: MENORCA

Especialitat 408 FAGOT

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***9474**

LANDA MAYMO, MARINA

5.0868

1

Especialitat 433 VIOLÍ

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***3897**

ARDANAZ LARREA, ALFREDO

6.372

1​​​​​​​

​​​​​​​Unitat territorial: EIVISSA

Especialitat 423 PIANO

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***0940**

DE GRACIA D'AGOSTO, SERGIO

7.4142

1

***8685**

SANCHEZ RODRIGUEZ, LAURA

6.8771

1

 

ANNEX 5 ASPIRANTS SELECCIONATS DEL COS D'ARTS PLÀSTIQUES I DISSENY

Unitat territorial: EIVISSA 

Especialitat 522 MITJANS INFORMÀTICS

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***9059**

RUESGA CONTRERAS, MARGARITA

5.192

1

 

ANNEX 6 ​​​​​​​ASPIRANTS SELECCIONATS DEL COS DE PROFESSORS ESPECIALISTES EN SECTORS SINGULARS DE FORMACIÓ PROFESSIONAL.​​​​​​​

Unitat territorial: MALLORCA 

Especialitat 004 MANTENIMENT DE VEHICLES

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***3536**

SANSO NICOLAU, SEBASTIAN

6.7746

1

***6113**

MATEU GELABERT, MIQUEL

6.0775

1

***0440**

GOMEZ RUBIO, JESUS

5.5639

1

***2516**

JAUME OLIVER, PEDRO JUAN

4.2416

1

Especialitat 009 SERVEIS DE RESTAURACIÓ

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***8442**

COLL ALCAZAR, JOAN

4.735

1

Unitat territorial: MENORCA

Especialitat 004 MANTENIMENT DE VEHICLES

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***1584**

TORRENS ARTIGUES, MIQUEL

5.7895

1

***0752**

PONS FONTANALS, JAIME

5.2375

1

***3873**

MARTIN JUAN, RAMON

4.4923

1

 

​​​​​​​Unitat territorial: EIVISSA-FORMENTERA

Especialitat 001 CUINA I PASTISSERIA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***8882**

FONT MAS, PERE

6.1447

1

***9381**

TUDURI SANCHIS, ENRIC

5.7935

1

***5038**

TUR LLORENS, ANTONIO

5.0681

1

Especialitat 007 PERRUQUERIA

DNI

Llinatges i nom

Puntuació

Accés

***5485**

GARCIA MARCHANTE, ROSANA

4.322

1

 

ANNEX 7 ASPIRANTS QUE HAN ADQUIRIT UNA NOVA ESPECIALITAT

Unitat territorial: MALLORCA 

Cos: PROFESSORS D'ENSENYAMENT SECUNDARI

Especialitat 006 MATEMÀTIQUES

DNI

Llinatges i nom

***7001**

FORTEZA SUREDA, MARINA

Especialitat 007 FÍSICA I QUÍMICA

DNI

Llinatges i nom

***1676**

NAVARRETE TERRASA, SEBASTIAN

Especialitat 009 DIBUIX

DNI

Llinatges i nom

***1859**

GENOVART MARTINEZ, AINA MARIA

Especialitat 107 INFORMÀTICA

DNI

Llinatges i nom

***3324**

FRAU AGUILO, SION XAVIER

Especialitat 110 ORGANITZACIÓ I GESTIÓ COMERCIAL

DNI

Llinatges i nom

***2274**

GAYA MAYOL, MIQUEL

 

Unitat territorial: EIVISSA-FORMENTERA

Especialitat 001 FILOSOFIA

DNI

Llinatges i nom

***5958**

MORALES COSTA, MARINA

​​​​​​​Especialitat 005 GEOGRAFIA I HISTÒRIA

DNI

Llinatges i nom

***6016**

NICOLAU PERELLO, ESTEVE