Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL DE GOVERN

Núm. 457804
Acord del Consell de Govern de 19 de juliol de 2024 pel qual es designen els representants de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en la Comissió Mixta per al Finançament de la Reserva de Biosfera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Llei 3/2023, de 17 de febrer, de Menorca Reserva de Biosfera, a l'article 80, preveu un mecanisme especial de finançament de la Reserva de Biosfera de Menorca, la quantia anual total del qual l'ha de determinar una comissió de composició paritària entre representants del Govern de les Illes Balears i del Consell Insular de Menorca.

El Decret llei 3/2024, de 24 de maig, de mesures urgents de simplificació i racionalització administratives de les administracions públiques de les Illes Balears, va introduir, a l'article 38, diverses modificacions en la Llei 3/2023. En concret, el punt 9 d'aquest precepte va afegir una nova disposició addicional setena, relativa a la constitució de la Comissió Mixta per al Finançament de la Reserva de Biosfera.

La disposició addicional setena esmentada estableix que la Comissió Mixta per al Finançament de la Reserva de Biosfera, a que fa referència l'article 80 de la Llei 3/2023, s'ha de constituir abans de l'1 de setembre de 2024. La Comissió està integrada per tres membres designats per l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears i per tres membres designats pel Consell Insular de Menorca. El nomenament dels vocals s'ha de dur a terme segons les regles de funcionament i règim jurídic de cada administració pública. Per cada vocal titular se n'ha de nomenar un de suplent. La secretaria permanent de la Comissió és exercida de manera conjunta per les persones que designi cada una de les administracions que la integren, si bé serà inicialment assumida per la directora general de Relacions Institucionals i de Relacions amb el Parlament de l'Administració de la Comunitat Autònoma i pel director insular de Reserva de Biosfera del Consell Insular de Menorca.

Per tant, d'acord amb l'article 80 i la disposició addicional setena de la Llei 3/2023, cal designar els tres membres (titulars i suplents) de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en la Comissió Mixta per al Finançament de la Reserva de Biosfera.

Per tot això, el Consell de Govern, a proposta de la consellera de Presidència i Administracions Públiques, en la sessió de 19 de juliol de 2024, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Designar, com a membres de la Comissió Mixta per al Finançament de la Reserva de Biosfera, els representants de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears següents:

- Titular: senyor Antoni Costa Costa, vicepresident del Govern de les Illes Balears i conseller d'Economia, Hisenda i Innovació

- Suplent: senyor Bartomeu Alcover Bisbal, director general de Pressuposts i Finançament

 

- Titular: senyora Antònia Maria Estarellas Torrens, consellera de Presidència i Administracions Públiques

- Suplent: senyora María José Bauzá Alonso, secretària general de la Conselleria de Presidència i Administracions Públiques

 

- Titular: senyor Juan Manuel Lafuente Mir, conseller de la Mar i del Cicle de l'Aigua

- Suplent: senyora Juana María Forteza Pujol, secretària general de la Conselleria de la Mar i del Cicle de l'Aigua

Segon. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Tercer. Disposar que aquest Acord tengui efecte a partir de l'endemà de la publicació en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 19 de juliol de 2024

La secretària del Consell de Govern Antònia Maria Estarellas Torrens