Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HABITATGE, TERRITORI I MOBILITAT

Núm. 455497
Resolució de la consellera d’Habitatge, Territori i Mobilitat de modificació de la resolució de 19 d’abril de 2024 per la qual s’aprova un llistat de vehicles turisme homologats per a la prestació del servei d’autotaxi

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 20 d'abril de 2024 es va publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució de la Consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat de data 19 d'abril de 2024 per la qual s'aprova un llistat de vehicles turisme homologats per a la prestació del servei d'autotaxi (BOIB núm. 52).

2. La Resolució esmentada es va impugnar en via administrativa mitjançant recurs de reposició.

3. Els recursos de reposició presentats es varen desestimar, si bé es va acordar modificar l'apartat tercer de la Resolució amb la finalitat d'aclarir la voluntat de la mateixa, en el sentit d'afegir a l'apartat esmentat el següent «Així mateix, els ajuntaments podran continuar atorgant llicencies en virtut dels criteris que estiguin aplicant en el moment de la publicació d'aquesta Resolució, fins a l'aprovació del Decret esmentat».

L'apartat 3 de la Resolució quedaria de la següent manera «Establir que els ajuntaments que tenguin homologats vehicles distints als que figuren en l'annex poden continuar atorgant llicències a aquest vehicles mentre no estigui aprovat el decret a què es refereix l'article 57.2 de la Llei 4/2014, de 20 de juny, de transports terrestres i mobilitat sostenible de les Illes Balears. Així mateix, els ajuntaments podran continuar atorgant llicencies en virtut dels criteris que estiguin aplicant en el moment de la publicació d'aquesta Resolució, fins a l'aprovació del Decret esmentat».

4. En data 16 de juliol de 2024 la directora general de Mobilitat ha formulat una proposta de modificació de la resolució per la qual s'aprova un llistat de vehicles turisme homologats per a la prestació del servei d'autotaxi a les Illes Balears.

Fonaments de dret

1. Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

2. Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Modificar l'apartat tercer de la Resolució de dia 19 d'abril per la qual s'aprova el llistat de vehicles homologats per a la prestació del servei d'autotaxi que figura en l'annex d'aquesta resolució, en el sentit següent

On diu:

«3. Establir que els ajuntaments que tenguin homologats vehicles distints als que figuren en l'annex poden continuar atorgant llicències a aquests vehicles mentre no estigui aprovat el decret a què es refereix l'article 57.2 de la Llei 4/2014, de 20 de juny, de transports terrestres i mobilitat sostenible de les Illes Balears».

Ha de dir:

«3. Establir que els ajuntaments que tenguin homologats vehicles distints als que figuren en l'annex poden continuar atorgant llicències a aquest vehicles mentre no estigui aprovat el decret a què es refereix l'article 57.2 de la Llei 4/2014, de 20 de juny, de transports terrestres i mobilitat sostenible de les Illes Balears. Així mateix, els ajuntaments podran continuar atorgant llicencies en virtut dels criteris que estiguin aplicant en el moment de la publicació d'aquesta Resolució, fins a l'aprovació del Decret esmentat».

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant la consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà d'haver rebut la notificació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Document signat electrònicament (17 de juliol de 2024)

La consellera d'Habitatge, Territori i Mobilitat Marta Vidal Crespo