Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 455269
Requeriment de documentació complementària en el tràmit de subvencions MOVES III

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. El 3 de juliol de 2021, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a actuacions de suport a la mobilitat elèctrica (Programa MOVES III) mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 28 de juny de 2021.

2. Els serveis tècnics de la Direcció General d'Economia Circular. Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han detectat que manca una sèrie de documentació en els expedients,  la qual es detalla a la taula següent,  i que l'interessat ha d'aportar, d'acord amb l'apartat setè de la resolució de la convocatòria de referència.

3. Cal indicar que, en el cas de l'esmena de deficiències, la data de presentació de la documentació de l'esmena és la que estableix l'ordre per resoldre l'expedient, i, en el cas de la presentació de l'aclariment, és la data de registre de la sol·licitud la que determina l'ordre de prelació.

Expedient

Sol·licitant

NIF

Anomalies i/o aclariment

Observacions

MOVESIII-3069/2021

GRUPO CABANACHA

***8506**

En el document 5 manca el nom i el NIF del representant legal de l'empresa instal·ladora i la firma de l'empresa instal·ladora no és vàlida (el CIF de l'empresa que representa no correspon amb l'empresa que s'indica al document 5 i al pressupost). El document ha d'estar firmat pel representant de l'empresa sol·licitant i per l'empresa instal·ladora.

 

 

 

 

MOVESIII-4352/2021

FORTEZA CASTRO, JORGE ANTONIO

***8659**

L'emplaçament del PRVE que apareix al pressupost no coincideix ni amb el del document 5 ni amb el del tràmit telemàtic. Tampoc coincideixen els imports.

 

MOVESIII-4436/2021

RAMOS ALCARAZ, BLAS

***3441**

En el document 5 el núm. RII és incorrecte

 

MOVESIII-4486/2021

SERVICIOS TÉCNICOS PORTUARIOS S.L.

***3188**

Al pressupost han d'estar desglossades les diferents partides per preus unitaris, no es diferencia el carregador de la instal·lació. Aclarir el model i potència del carregador, ja que no coincideix el del pressupost amb l'indicat en el document 5.

 

 

Aclariment

MOVESIII-4570/2021

AGRICOLA SON JULIA SL

***0373**

L'emplaçament del PRVE que apareix al pressupost no coincideix ni amb el del document 5 ni amb el del tràmit telemàtic. Les partides (instal·lació i quadres) han d'estar detallades.

 

MOVESIII-4615/2021

EL HOTEL PACHA S.L.

***2158**

En la sol·licitud han de figurar els dos representants legal de l'empresa i han de ser els dos que signin  la sol·licitud al ser mancomunats. És necessari presentar el NIF de l'entitat. És necessari presentar el DNI dels dos representants legals. Al pressupost s'ha d'indicar la ubicació de la instal·lació. En el document 5 han de figurar els dos representants legal de l'empresa i han de ser els dos que signin la sol·licitud al ser mancomunats.

 

MOVESIII-6133/2021

TORALIPO SL

***0588**

Al Document 1- Sol·licitud, cal complimentar les dades del representant acreditat de l'empresa. Al Document 5, cal complimentar les dades del representant acreditat de l'empresa. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.               

 

MOVESIII-6135/2021

KIRKOV KARADZHOV, VASIL

***2572**

Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.             

 

MOVESIII-6137/2021

MORA RECARTE, ANTONIO

***3677**

Al Document 4, Declaració d'ajudes de mínimis, cal declarar si té concedides o no ajudes de mínimis.

 

MOVESIII-6142/2021

CORTÉS BAUZÀ, ARTURO

***4862**

Al pressupost, cal indicar l'adreça on es farà la instal·lació del punt de càrrega.

 

MOVESIII-6143/2021

LAGO RODRIGUEZ, JULIO

***5699**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7)

 

MOVESIII-6145/2021

ALBALADEJO AUTONELL, VICENTE

***8968**

El document 1 no està complet. Falta presentar les fulles 1 i 2 de la sol·licitud.

 

MOVESIII-6146/2021

RIBAS VAN DAMME, ANTONIO

***4473**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte (punt 7). El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

 

MOVESIII-6148/2021

QUETGLAS MORRO, CATALINA NEUS

***2053**

Cal indicar al document 1 si la persona sol·licitant ha rebut o sol·licitat un altre ajut pel mateix concepte i si té activitat mercantil i comercial (punts 5 i 7). Cal signar el Document 8 - Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6149/2021

MENORCANARIA SL

***9940**

Cal presentar el pressupost a nom de l'empresa sol·licitant de l'ajut. Cal presentar el rebut de l'impost de circulació de tracció mecànica del darrer any del vehicle desballestat. És necessari aportar el document 6 de la sol·licitud de subvenció (Declaració responsable del compliment del principi de no causar perjudici al medi ambient), degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document 7 de la sol·licitud de subvenció (Declaració principis PRTR), degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document 8 de la sol·licitud de subvenció (Declaració acceptació cessió i tractament dades entre Administracions Públiques), degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6154/2021

FERRER GONZALEZ, ANTONI

***7753**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2023 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-6155/2021

ANTEVENI SL

***1559**

Cal aclarir si la ajuda ja rebuda que s'ha indicat a la sol·licitud era per la instal·lació del punt de recàrrega al mateix emplaçament. Adjuntar justificant. És necessari presentar el NIF de l'entitat. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-6158/2021

MARTORELL MIR, CATALINA MARIA

***1362**

En el cas d'habitants de municipis de menys de 5.000 habitants, és necessari presentar el certificat d'empadronament per disposar de l'ajut addicional del 10%. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada.,Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6162/2021

JUAN MAYANS, JUDIT

***6198**

La factura no incorpora el descompte MOVES obligatori d'almenys 1000 € ( Punt 3.3.1.5.) abans de l'aplicació de l'IVA (Punt 10.2.1.f.).

 

MOVESIII-6165/2021

BRUNO PASCUAL, MARIA MAGDALENA

***4780**

El pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6166/2021

FERNANDEZ LOPEZ, JOSE

***2392**

És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributària. Al Document 4, Declaració d'ajudes de minimis, cal declarar si té o no té concedides ajudes de minimis.

 

MOVESIII-6167/2021

MAS ROIG, PERE

***9938**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Cal aportar el document 5 signat i segellat per l'empresa instal·ladora.

 

MOVESIII-6169/2021

BRUNET GALMÉS, ÀNGELA

***2113**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

 

MOVESIII-6171/2021

GIBELI ENSEÑAT, JOSE

***8445**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir, que ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-6175/2021

OLIVER RULLAN, JUAN ANTONIO

***7347**

És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega.

 

MOVESIII-6177/2021

GABRIEL REYNES, GAYA

***6806**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2023 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-6178/2021

JIMENEZ ALCAIDE, JOSE

***8886**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. Cal aportar la declaració responsable DNSH (document 6) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR (document 7) degudament emplenada i signada. Cal aportar la declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques (document 8) degudament emplenada i signada.

 

MOVESIII-6179/2021

PANIAGUA LEON, JOSE MANUEL

***5835**

El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2023 del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-6180/2021

CAMP ROIG PANIFICACIONS, S.L.

***1812**

Al tractar-se d'un vehicle de demostració, cal presentar el permís de circulació a nom del concessionari, punt de venda o fabricant/importador que ha realitzat la venda del vehicle al beneficiari de l'ajut.

 

MOVESIII-6181/2021

GONZALEZ PARRA, MARIO

***6124**

La factura proforma presentada correspon a un vehicle híbrid endollable. Cal aclarir si la subvenció és per un vehicle elèctric (tal i com indica la sol·licitud presentada) o un vehicle híbrid endollable. Cal aclarir si el vehicle a adquirir és un vehicle de demostració, tal i com indica la sol·licitud presentada. En aquest cas és necessari aportar el permís de circulació del vehicle de demostració a nom del concessionari. Cal aclarir si es durà a terme el desballestament d'un vehicle antic, tal i com indica la sol·licitud presentada. En aquest cas, és necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle per desballestar. En el cas de dur a terme el desballestament d'un vehicle antic, cal acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica de 2023 del vehicle.

 

MOVESIII-6183/2021

SERVICIO TÉCNICO DE BARRIL MALLORCA, SL

***9474**

Cal presentar el DNI del segon representant mancomunat de l'empresa. Els representants de l'empresa són administradors mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos als diferents documents perquè siguin vàlids. Cal presentar el Doc. 6, Declaració DNSH, signat pels dos representants mancomunats. Cal presentar el Doc. 7, Declaració principis PRTR, signat pels dos representants mancomunats. Cal presentar el Doc. 8, Declaració acceptació cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, signat pels dos representants mancomunats.

 

MOVESIII-6184/2021

SERVICIO TÉCNICO DE BARRIL MALLORCA, SL

***9474**

Cal presentar el DNI del segon representant mancomunat de l'empresa. Els representants de l'empresa són administradors mancomunats, per la qual cosa és necessària la signatura de tots dos als diferents documents perquè siguin vàlids. Cal presentar el Doc. 6, Declaració DNSH, signat pels dos representants mancomunats. Cal presentar el Doc. 7, Declaració principis PRTR, signat pels dos representants mancomunats. Cal presentar el Doc. 8, Declaració acceptació cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques, signat pels dos representants mancomunats.

 

MOVESIII-6185/2021

MARTORELL FULLANA, MARIA ANTONIA

***9963**

Es recorda a la persona sol·licitant que al estar empadronada en un municipi de menys de 5000 habitants pot optar a un increment de la quantia de l'ajut d'un 10%. Caldria modificar la quantia de l'ajut i les dades del sol·licitant en el document normalitzat 1. En el cas d'habitants de municipis de menys de 5.000 habitants, és necessari presentar el certificat d'empadronament per disposar de l'ajut addicional del 10%.

 

 

Aclariment

MOVESIII-6188/2021

CAMPINS CAMPINS, JUAN

***2698**

En el document 1 cal indicar que és autònom i que té activitat mercantil i comercial. És necessari presentar el certificat d'alta en el Cens d'empresaris, professionals i retenidors o el certificat de situació censal expedit per l'Agència Estatal d'Administració Tributaria. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis. Cal que al pressupost es pugui identificar la ubicació. En el document 5 falta el nom i el NIF del representant de l'empresa instal·ladora. Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient. Falta document 7, declaració principis PRTR. Falta document 8, declaració cessió d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques.

 

MOVESIII-6190/2021

UEP GREEN COMMODITIES, S.L

***5038**

Cal aportar el pressupost/factura del vehicle que es vol adquirir, el qual ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Falta document 6, declaració responsable del compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient.

 

MOVESIII-6195/2021

RIBAS MARI, ANTONIO

***2964**

És necessari presentar la fotocòpia del permís de circulació del vehicle desballestat. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-6199/2021

NAVARRO MARTIN, JUAN ANGEL

***5320**

Cal aportar permís de circulació del vehicle a desballestar. Cal aportar el darrer rebut de pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del vehicle per desballestar.

 

MOVESIII-6200/2021

TOPOLIANSKY, VSEVOLOD

***6837**

El pressupost ha d'estar a nom del sol·licitant i cal indicar l'emplaçament del PRVE

 

MOVESIII-6201/2021

MAGANTO BERMEJO, SILVIA

***2832**

L'emplaçament que apareix al pressupost no coincideix ni amb el del document 5 ni amb el del tràmit telemàtic

 

MOVESIII-6204/2021

SANTAMARIA BAUZA, JAIME

***4327**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari presentar el document 4 de la sol·licitud, declaració d'ajudes de mínimis. La factura del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000€ abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "Programa Moves III". Cal aportar el pressupost per a la implantació de la infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric. Falta document 5: memòria tècnica pel programa 2.

 

MOVESIII-6206/2021

GENERAL LOGISTICS SYSTEMS SPAIN, S.A.

***4415**

Al la sol·licitud, falta la signatura i les dades d'un administrador del grup B (representació mancomunada). Tal i com indica l'escriptura de poder presentada, falta el DNI, la signatura i les dades als diferents documents d'un apoderat del tipus B (representació mancomunada). Al Doc.5, Memòria tècnica, falta la signatura i les dades d'un administrador del grup B (representació mancomunada). A més, cal aclarir si es tracta d'una instal·lació amb 1 punt de càrrega (com indica la sol·licitud) o 4 punts (com indica el pressupost). Al Doc.6, Declaració DNSH, falta la signatura i les dades d'un administrador del grup B (representació mancomunada). Al Doc.7, Declaració principis PRTR, falta la signatura i les dades d'un administrador del grup B (representació mancomunada). Al Doc.8, acceptació de cessió de dades entre Administracions Públiques, falta la signatura i les dades d'un administrador del grup B (representació mancomunada)

 

MOVESIII-6211/2021

LOPEZ ZARAGOZA, MONICA

***2921**

És necessari presentar el DNI o NIE de la persona sol·licitant. Cal aportar el pressupost del vehicle que es vol adquirir. A més, aquest pressupost ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

 

MOVESIII-6218/2021

PITIUSA ESTATES SL

***3899**

És necessari aportar el document normalitzat 1 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. L'escriptura no acredita específicament la condició de representant legal del presentador de la sol·licitud. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6219/2021

MALLORCA OUTDOOR SL UNIPERSONAL

***9159**

En el document 1 cal emplenar: Tipus de persona, Taxi/VTC, Ajuda sol·licitada. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III".

 

MOVESIII-6221/2021

CEPSA COMERCIAL PETROLEO SA

***2988**

És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6222/2021

CEPSA COMERCIAL PETROLEO SA

***2988**

El sol·licitant no està al corrent de les obligacions tributàries amb l'Agència Tributària estatal. És necessari aportar certificat de l'AEAT acreditant estar al corrent de pagaments pendents. És necessari presentar el document 5 normalitzat de la sol·licitud, relatiu al punt de recàrrega. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6227/2021

BRUNET BAUZA, JUAN

***2137**

Cal presentar el pressupost a nom de la persona sol·licitant de l'ajut. El pressupost del vehicle que es vol adquirir ha d'incorporar el descompte obligatori d'almenys 1000 € abans de l'aplicació de l'IVA, i el concepte d'aquest ha d'especificar "PROGRAMA MOVES III". És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6229/2021

ROMERO CONTRERAS, DANIEL

***5531**

És necessari acreditar el pagament de l'impost de vehicles de tracció mecànica del darrer any de titularitat del vehicle per desballestar. És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

MOVESIII-6232/2021

BECK BECK, JAVIER

***9234**

En el document 1 falta emplenar si ha sol·licitat/rebut ajudes per aquest concepte. És necessari presentar certificat d'empadronament per acreditar la residència a les Illes Balears. És necessari aportar el document normalitzat 6 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 7 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat. És necessari aportar el document normalitzat 8 de la sol·licitud de subvenció, degudament emplenat i signat.

 

En cas que no presenteu la documentació esmentada en el termini de deu dies des de la publicació d'aquesta comunicació al BOIB, se us tindrà per desistit de la vostra petició, atès l'article 68 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú i de les administracions públiques, amb la resolució prèvia que declararà conclòs el procediment i ordenarà l'arxivament de les actuacions realitzades fins a aquell moment, d'acord amb l'article 21 d'aquesta Llei.

 

Palma, 15 de juliol de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez