Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FUNDACIÓ BALEAR D'INNOVACIÓ I TECNOLOGIA (FUNDACIÓ BIT)

Núm. 454835
Resolució del vicepresident de la Fundació Balear d’Innovació i Tecnologia del procés selectiu per a contractar amb caràcter temporal un/a un/a peó/na de jardineria per a prestar serveis per a l'àrea de jardineria (JARD01-24)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

La Gerència de la Fundació Bit, va iniciar un procés de selecció per a contractar amb caràcter temporal un/a peó/na de jardineria per prestar serveis a l'àrea de jardineria de la Fundació Balear d'Innovació i Tecnologia, amb la publicació en el BOIB de les bases específiques del procés de selecció el 30 de maig de 2024.

D'acord amb les bases específiques es va desenvolupar el procés selectiu i la Comissió de Selecció va publicar el llistat definitiu d'admesos i exclosos el 2 de juliol de 2024, quedant el procés desert perquè cap dels candidats no complien amb els requisits establerts a les bases.

Una vegada finalitzat el procés de selecció, dict la següent 

Resolució

Declarar el procés desert i anunciar la nova publicació en el BOIB de les bases específiques per iniciar un nou procés de selecció.

Publicar la present resolució en el BOIB, a la web de la Fundació Bit https://www.fundaciobit.org i en el tauler d'anuncis a les oficines de la Fundació Bit.

Interposició de recursos:

L'ordre jurisdiccional social és el competent per resoldre les controvèrsies derivades d'aquesta resolució, d'acord amb la Llei 36/2011, de 10 d'octubre, reguladora de la jurisdicció social, sense que s'hi pugui interposar cap recurs en via administrativa ni cap reclamació prèvia a la via judicial social, sense perjudici que s'hi pugui presentar una reclamació davant l'òrgan que dicta aquesta resolució.

 

Palma, a la data de la signatura (16 de juliol de 2024)

El vicepresident Sebastián González Cardalliaguet