Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT JOSEP DE SA TALAIA

Núm. 454555
Modificació delegació de competènies per autoritzar matrimonis i cerimònies

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aquesta Alcaldia va emetre en data 05 de juliol, el Decret 2024-2628, que a continuació es transcriu:

Per Decret de l'Alcaldia 2023-2563, de 23 de juny,  es va fer la Delegació de competències per autoritzar matrimonis i cerimònies a favor de tots els regidors de la corporació. 

Per renúncia al càrrec del Sr. Esteban Marí Torres, regidor del PP, s'ha de procedir a modificar la composició de regidors delegats per autoritzar matrimonis i cerimònies

Vist que en sessió plenària feta el dia 30 de maig de 2024, la Sra. Lourdes Marí Tur va prendre possessió,  com a Regidora del PP.  

Tenint en compte l'anteriorment exposat i, de conformitat amb el que disposen els articles 51.1 del Codi Civil i 21.3 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local,

RESOLC

1r.- Modificar el Decret de 23 de juny i en conseqüència DELEGAR en la regidora, Sra. Lourdes Marí Tur les competències que per autoritzar matrimonis atribueixen a aquesta Alcaldia els articles 51.1 i següents del Codi Civil, sempre que, prèviament s'hagi instruït i resolt l'expedient que preveu l'article 56 de l'esmentat text normatiu.

Continuar vigent la Delegació feta a la resta de regidors mitjançant Decret de l'Alcaldia 2023-2563, (amb excepció de la delegació del Sr. Esteban Marí Torres, el qual ha deixat de ser Regidor)

2n.- No obstant l'esmentada delegació, aquesta Alcaldia podrà autoritzar matrimonis, havent d'entendres avocada la competència per autoritzar un matrimoni concret, quan intervengui  directament en l'autorització d'un matrimoni concret.

3r.- Notificar la present resolució a la regidora Sra. Lourdes Marí Tur, a fi que procedeixi, si és el cas, a l'acceptació de la referida delegació, que s'entendran tàcitament acceptada si, en el termini de tres dies hàbils, contats des de la notificació, no presenta renúncia expressa a la mateixa.

4t.- Que es doni compte al Ple en la primera sessió que es celebri i que es publiqui la present resolució al BOIB sense perjudici de la seva efectivitat immediata.”

La qual cosa es publica perquè tothom en tengui coneixement.

 

Sant Josep de sa Talaia, (document signat electrònicament: 15 de juliol de 2024

L'alcalde Vicente Roig Tur)