Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE CAPDEPERA

Núm. 454343
Exposició pública aprovació inicial del Projecte d’adequació del camí municipal de S'Heretat a una via preferent ciclista

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient: 3946/2024

Assumpte: Anunci d'exposició pública aprovació inicial del Projecte d'adequació del camí municipal de S'Heretat a una via preferent ciclista.

Descripció de les obres: Adequació del camí municipal de S'Heretat

Promotor: Ajuntament de Capdepera

Emplaçament: Camí de S'Heretat, terme municipal de Capdepera

Departament d'Urbanisme

La Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Capdepera, per acord de data 17/07/2024, ha resolt el següent:

«Primer.- Aprovar inicialment la documentació següent:

- Projecte de l'Adequació del camí municipal de s'Heretat a una via preferent ciclista, redactat per l'enginyer de Camins, Canals i Ports, Sr. Antoni Joan Salas Cantarellas, visat CICCPB 2024/02006/01 de 06/06/2024.

- Estudi de seguretat i salut redactat pel mateix tècnic, així com les fitxes de justificació de RCD's segons les determinacions del Pla Insular Director Sectorial de Gestió de Residus de Demolició Construcció, plec de condicions tècniques i plànols, entre d'altres.

Segon.- Ordenar la publicació de la documentació tècnica referida al tauler d'edictes i a la pàgina web d'aquest Ajuntament, així com en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, per un període de 20 dies, de conformitat amb el que disposa l'article 149 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears. Durant el període d'exposició pública, podrà examinar-se aquest projecte per qualsevol persona i formular-se les al·legacions que procedeixin.»

El projecte d'adequació del camí de S'Heretat té un pressupost per a coneixement de l'administració de 650.822,99 euros i determina que la classificació exigible del contractista per a optar a l'adjudicació del contracte és el grup G, subgrup 4 i 5 de categoria 3.

 

(Signat electrònicament: 18 de juliol de 2024

La batlessa Mireia Francesca Ferrer Jaume)