Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SON SERVERA

Núm. 452643
Extracte de la convocatòria del procediment de concessió d'ajudes destinades a famílies per contribuir amb les despeses derivades de la inscripció d’infants i joves a activitats esportives i de lleure d’estiu del terme municipal de Son Servera per a l’any 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Aprovada per acord de la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de Son Servera, de 17 de juliol de 2024, la convocatòria del procediment de concessió d'ajudes destinades a famílies per contribuir amb les despeses derivades de la inscripció d'infants i joves a activitats esportives i de lleure d'estiu del terme municipal de Son Servera per a l'any 2024, es fa públic el present extracte de la convocatòria

Codi de la Convocatòria: 775488

De conformitat amb el previst en els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria. El text complet de la convocatòria es pot consultar en la Base de dades Nacional de Subvencions.

(http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index)

1. Objecte

L'objecte d'aquesta convocatòria és la prestació d'ajuts per contribuir amb les despeses derivades de la inscripció d'infants i joves a activitats esportives i de lleure d'estiu del terme municipal de Son Servera, amb la finalitat d'afavorir la participació social, diversió, l'aprenentatge de valors, la millora de les capacitats físiques i la salut dels infants i contribuir amb la conciliació familiar durant l'època estival de l'any 2024.

2. Import de l'ajuda

L'import de l'ajuda tendrà el caràcter d'import cert i serà el de la quantitat abonada en concepte d'inscripció de l'infant o jove a activitats esportives i de lleure d'estiu, amb els límits següents:

- L'import de 60 euros per inscripció mensual.

- L'import de 30 euros per inscripció quinzenal.

No es subvencionaran les inscripcions amb una durada inferior a 15 dies.

3. Bases reguladores

Estan publicades al BOIB núm. 91 d'11 de juliol de 2024 (Número d'edicte 6754 - Pàgines 31834-31837)

4. Beneficiaris

Poden ser beneficiaris d'aquestes ajudes les persones físiques majors d'edat que compleixin amb els requisits següents:

a) Tenir al seu càrrec infants o joves d'entre 3 i 17 anys inscrits i que participin a activitats esportives i de lleure d'estiu del terme municipal de Son Servera durant l'any 2024.

b) Que l'infant o jove, el pare/mare/tutor o les persones que tenguin un infant o jove en acolliment permanent estiguin empadronades en el municipi de Son Servera, amb una antiguitat mínima de tres mesos respecte de la data de sol·licitud.

c) No haver sol·licitat i/o rebut ajudes o subvencions de l'Ajuntament de Son Servera o de qualsevol altre administració per dur a terme a activitats esportives i de lleure d'estiu, que, conjuntament, superin l'import de l'activitat.

d) No poden tenir la condició de beneficiàries les persones en les quals s'esdevingui alguna de les circumstàncies que preveu l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

5. Termini de presentació de sol·licituds

La sol·licitud es podrà presentar a partir del dia següent al de la publicació de l'extracte de la convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears fins a l'exhauriment del crèdit pressupostari que estableix el punt 3.a) d'aquesta convocatòria.

Un cop exhaurit el crèdit pressupostari, es publicarà en el Butlletí Oficial de les Illes Balears aquesta situació i la presentació de les sol·licituds no donarà cap dret a l'obtenció de l'ajuda.

 

Son Servera, document signat electrònicament (17 de juliol de 2024

El batle Jaume Servera Lliteras)